Nagy buli keretében mutatták be a luxusórát
Hublot King Power Miami városának
Váradi Zoltán    2012.09.29    2 hozzászólás

Sok órarajongó eltűnődhetett már rajta, hogy vajon milyen témákhoz kapcsolódóan lehetne további limitált Hublot modelleket kihozni... A svájci brand nem szűkölködik az ötletekben, ezúttal például Miami városának készítettek egy dedikált órát.


A King Power Miami "305" elnevezésű órát az Hublot vezérigazgatója, Ricardo Guadalupe mutatta be egy nagyszabású party keretében Miami központjában, ahol DJ-k, különleges ételek és persze Dom Perignon pezsgők várták Florida leghíresebb városának krémjét.


Az óra nevében szereplő 305-ös szám Miami híres körzetszámára utal, a kék és a fehér szín pedig a város mesés tengerpartját kívánja megjeleníteni. A modell egyébként a King Power jól megszokott típusára épül, a hatalmas 48mm-es tok matt vörösaranyból készült, az óra számlapja megkapta az exkluzív modelleknek szánt szkeletált megoldást. A 305-ös jelzést az óra hátlapján egy városképbe gravírozva helyezték el a készítők, emiatt azonban sajnos lemondhatunk az egyébként megszokott üveg hátlaptól. Az Hublot megpróbál minden új modelljén apróbb újításokat eszközölni, ezúttal az óra szíja az, amin felfedeztünk egy egyedi megoldást: a fehér kaucsukra varrt óceánkék krokodilbőr két szélén végigfut a fehér gumi – ez eddig egy modellnél sem volt így.


A King Power Miami "305" kétféle verzióban lesz kapható: az arany verzióból 40 készül, míg a 248 gyémánttal is díszített, kvázi női modellből pedig csupán 10 darab jelenik meg. Áruk bőven tízmillió forint fölött lesz.

A World Red Eye képei az rendezvényről:

Paolo Pecora kabát bőrdíszítéssel
Az itt látható Paolo Pecora szövetkabát már első ránézésre is magával ragadó, hiszen a szürke színt barna bőrdíszítésekkel dobták fel a tervezők.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.