A közösségi élet mellett biztonságot is ad a rendszer
Hublotista - privát klub extrákkal
15 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.11.02

Biztosítás, védelem, privát klubtagság – ezeket szolgáltatja az Hublotista, az Hublot órák vásárlóinak egyedileg létrehozott közösségi rendszer. Az Hublot ezzel elsőként biztosít protekciót az órák piacán.


Az Hublot 2009-ben világelsőként mutatta be a saját karórái számára készült egyedi azonosítórendszert. A WISeKey-jel közösen kifejlesztett egység az „Hublotista” nevű kártyából, és annak olvasójából áll, és igazán hatásosnak bizonyul: minden Hublot Big Bang, Classic Fusion és King Power órát egyedi azonosítóval láttak el; az aktiváló rendszer pedig a 27 Hublot butik mellett 380 üzletben érhető el. Kártya és olvasó minden egyes óra mellé jár, de az aktiválást csak a hivatalos üzletekben lehet elvégezni, a vásárlás alkalmával.


Miután a vásárló kiválasztotta a neki tetsző modellt, a hivatalos viszonteladó jelzi ezt a svájci főhadiszállásnak, természetesen digitális úton. Az eladó ezután a vásárló szeme láttára, első alkalommal csatlakoztatja az óra mellé járó Hublotista kártyát, és aktiválja számára a nemzetközi garanciát. Mindezek után a vásárló bármikor megtekintheti órája gyártási számát, útmutatókat olvashat, és regisztrálhat a privát klubba is – csak egy számítógép kell hozzá, internetkapcsolattal.


A privát klubba csakis aktivált órával rendelkező személyek juthatnak be, akár anonim módon is. Az adatainkat az Hublot ilyenkor nem jelzi ki, a további klubtagok számára pedig elég, ha csak egy avatart állítunk be. A klubban privát és nyitott fórumokban beszélgethetünk; tanácsokat adhatunk és fogadhatunk; exkluzív információkat és újdonságokat, sőt meghívókat kaphatunk egyenesen az Hublótól, újabb modellek bejelentésére, és egyéb rendezvényekre. És mindez csak az Hublot tulajdonosok nem túl nagy táborának jár!


Jean-Claude Biver így jellemzi az Hublotistát: „Az elektronikus rendszernek köszönhetően magas szintű védelmet tudunk nyújtani a modelljeink számára, és nagyon örülök, hogy ezzel sikerült visszaszorítanunk a replikákat is a piacon. Az üzleteinkben és otthon is elérhető programnak köszönhetően bármikor leellenőrizhetünk egy órát, és bármi probléma esetén rögtön léphetünk.

A protekciós rendszer kialakítása nyilvánvaló lépés volt, ám a privát közösségünk már egy sokkal nyitottabb, modern gondolkodást jelez. Beszélgethetünk, mesélhetünk óráinkról és azok gyártásáról, technológiáról és tradícióról, fogadhatjuk az ötleteket, kéréseket a jövő modelljeit tekintve… azt hiszem, ezzel a kapcsolatkialakítással örökre bátorságot és elkötelezettséget alakíthatunk ki a vásárlóinkban."

Kapcsolódó cikkek
Az Hublot és a híres kosárlabda játékos Dwyane Wade február óta tartó együttműködésének beteljesüléseként végre bemutathatták a sportoló számára tervezett egyedi modellt. A limitált szériás karóra a King Power Dwyane Wade nevet kapta.
Két hónapon belül hatodik üzletét nyitja meg az Hublot. Párizs, New York, Beverly Hills, Miami és Tokió után a legújabb nyitóceremóniát Londonban tarthatták, a Time Products céggel karöltve. Ez a 36. Hublot üzlet.
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
avatar
Athos
-
2011.11.05. 19:58
15
Klassz stuff
avatar
mandark
-
2011.11.04. 23:30
14
CFuser: lehet, hogy kitöltik a botok, de te látsz akár itt egyet is? :P
avatar
intel
-
2011.11.04. 23:02
13
\"Mennyi 2 és 3 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!\"

érdekes nálam ilyen sose jön elő! jaaaa hogy én bejelentkezve kommentelek... erről ennyit XD a cikk meg remek, látszik hogy mindig újítanak az Hublotnál :D
avatar
Huszti
-
2011.11.04. 21:36
12
Jóféle kis cucc az ellenőrzéshez, de az elég perverz hogy órák alapján mennek emberek közösségi hálókra, nem? :D
Ui: Megint kezdenek megszaporodni a témába nem vágó off-kommentek...
avatar
horvath_tamas
-
2011.11.04. 21:31
11
CFuser: Erről csak annyit, hogy eddig ez volt az egyetlen ami bevált és ezt számos blog alkalmazza, de köszi az észrevételeket és a bújtatott reklámot :)
avatar
CFuser
-
2011.11.04. 20:48
10
A rendszer tetszik, király!
Ami kívánni valót hagy maga után, az az a rendszer, ahová most írok!
\"Mennyi 2 és 3 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!\"

Ennek semmi értelme!Nem tudják, hogy ezt minden bot kitölti?
Ahogy a captcha ideje is lejárt!
Figyelni kell a billentyűzetet, volt e leütés,az űrlap kitöltésének sebességét, az egér mozgatását és eddig erre csak egy webfejlesztői eszköz képes, a coldfusion!
Mellesleg ezek mellett az űrlpokba beépített rejtett mezőket is kell alkalmazni kell, amiket csak a botok észlelnek és kitöltenek, szerver oldalon pedig akármely nem megfelelő paraméter esetén elutasítás a válasz úgy, hogy a bot azt hiszi, sikerrel járt.

Szerintem ez a tuti!
avatar
pongo
-
2011.11.04. 16:36
9
Kipróbálnám ha lenne ilyen órám :)
avatar
Badboy
-
2011.11.04. 14:10
8
Nem rossz system :D
avatar
Marci20
-
2011.11.03. 17:54
7
Régebben egy órás cikknél beszélgettünk arról hogy mivel lehetne a hamisítványokkal kapcs. valamit tenni és erre most a Hublot megcsinálta! Jó lenne ha több óráscég is bevezetné (hacsak nem szabadalom) mert ez a fajta ellenőrizhetőség sokat jelent.
avatar
volverin
-
2011.11.03. 17:02
6
nagyon tetszik, mert ezzel is bekapcsolódnak az online világba..
avatar
Attilaa
-
2011.11.03. 16:15
5
Korrekt
avatar
gery
-
2011.11.03. 15:27
4
király cucc :D
avatar
bearbull
-
2011.11.02. 23:42
3
Világ Hublotistái egyesüljetek! :D
avatar
Fluor100
-
2011.11.02. 22:38
2
ilyet minden óragyártónak be kéne vezetni - a biztonsági rendszerrre gondolok-
avatar
Walther
-
2011.11.02. 22:10
1
Kiváló ötletnek tartom!
Roberto Cavalli bőr sneaker
Kuriózum azoknak, akik a hétköznapokban is maximálisan igényesek. Ha valaki szereti a sportosan elegánsnál egy kategóriával látványosabb öltözetet és semmiképpen sem venne fel öltönyt vagy lakkcipőt, általában nagy bajban van a cipővásárláskor.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.