500 milli dollrbl jn ltre
gy fog kinzni Obama kzpontja
Munkatrsunktl    2017.05.04    0 hozzszls

Barack Obama személyesen mutatta be a nevével fémjelzett Obama Presidential Center els látványtervét Chicagóban.

Ahogy korábban írtuk, Obama elnöki központja Chicago városának déli részén kap majd helyet a Jackson Parkban. Az els fotókról kiderül, hogy az impozáns múzeum mellett könyvtár és egy rendezvények megtartására alkalmas csarnok is helyet fog kapni a komplexumban. A három épület összességében mintegy 19,000 négyzetméternyi helyet foglalnak majd el a parkban.

Obama szerint az elnöki központját úgy álmodta meg, hogy az Egyesült Államok egyik legjelentsebb közéleti bázisává váljon, ahol a fiatal generációt bevonják a társadalmi ügyekbe és közösségi aktivistahálózatokat szerveznek. A volt amerikai elnök azt is hozzátette, hogy feleségével együtt 2 millió dollárt adományoznak Chicagónak, amibl a város nyári munkalehetségeket tud majd teremteni.Az Obama Presidential Center megvalósítását a Tod Williams Billie Tsien Architects építészeti iroda nyerte el, a beruházás 2021-re készülhet el, de a különféle közösségépít programok már jövre elindulnak.

Fotk: Obama Foundation
Fotk: Obama Foundation

Gucci pnztrca
Ezzel a brbl készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyer! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörít USA for Africa project is.