Mindössze 15 darab készül belőle
Ilyen egy 90 ezer dolláros játékkonzol
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.23

Ha egy extravagáns ajándékra vadászol karácsonyra, valami igazán egyedi és luxus dologra, figyelmedbe ajánljuk Neiman Marcust. Csak lapozd fel a cég nemrég megjelent karácsonyi ajándék katalógusát és megtalálod benne az új technikák megszállottjainak szánt Pinel & Pinel Arcade PS Trunk-ot.


Minden szett exkluzív, borjúbőrrel bevont, a párizsi Pinel & Pinel műhelyében gyártják kézzel, és csak korlátozott számú, 15 darab készül belőle és sorszámozott. A sorszámot az arcade készülék hátuljába gravírozzák, az adrenalinnal teli éjszakához 51 színben kínálják a tökéletes megoldást.


A játékélményt kiteljesítendő és még kényelmesebbé varázsolandó, Forma1-es ülések Thrustmaster T500 RS Force Wheel kormánnyal, huszonnégy Playstation 3 játék, Bluetooth3 vezeték nélküli hangrendszer, mozgásérzékelős kamera, két SingStar 3 mikrofon tartozik a játékkonzolhoz. A masszív nikkel és palládium ötvözetű sárgaréz hardverjéhez négy Playstation Move mozgásvezérlő kontroller, illetve négy Playstation Move navigációs kontroller is jár, de nem maradhat ki négy 3D-s szemüveg és a Sony 55 inches 3D-s, LED-es HD-s távirányítós tévéje sem.


Ez a hihetetlenül fantasztikus Pinel & Pinel Arcade PS Trunk kiváló meglepetés azoknak a férfiaknak és nőknek, akik a legmodernebb technikán keresztül szeretnék élvezni a legújabb számítógépes játékokat. Az igazi geekeknek és játékimádóknak kihagyhatatlan 90.000 dollárba kerülő luxus játékkonzol szett.

10,042,500 Huf / 32,500 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
avatar
pongo
-
2012.10.29. 19:48
4
gyaaa de komoly :O
avatar
Shadow88
-
2012.10.24. 17:56
3
Nekem elég lesz egy sima PS3 is ;)
avatar
Lion
-
2012.10.24. 15:19
2
Ez mar kicsit tulzas nem? :D
avatar
Badboy
-
2012.10.23. 23:13
1
Kipróbálnám!
Hugo Boss 'Waldon' mandzsettagomb
A kifinomult eleganciával rendelkező férfiak fontos kiegészítője a mandzsettás ing. A Hugo Boss új kollekciójában találunk egy 'Waldon' elnevezésű, fényezett palládiumból készült, csavart barázdákkal díszített mandzsettagombot, ami "semleges" színe miatt bármilyen típusú inghez és öltönyhöz passzolhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.