Mindössze 15 darab készül belőle
Ilyen egy 90 ezer dolláros játékkonzol
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.10.23

Ha egy extravagĂĄns ajĂĄndĂŠkra vadĂĄszol karĂĄcsonyra, valami igazĂĄn egyedi ĂŠs luxus dologra, figyelmedbe ajĂĄnljuk Neiman Marcust. Csak lapozd fel a cĂŠg nemrĂŠg megjelent karĂĄcsonyi ajĂĄndĂŠk katalĂłgusĂĄt ĂŠs megtalĂĄlod benne az Ăşj technikĂĄk megszĂĄllottjainak szĂĄnt Pinel & Pinel Arcade PS Trunk-ot.


Minden szett exkluzĂ­v, borjĂşbőrrel bevont, a pĂĄrizsi Pinel & Pinel műhelyĂŠben gyĂĄrtjĂĄk kĂŠzzel, ĂŠs csak korlĂĄtozott szĂĄmĂş, 15 darab kĂŠszĂźl belőle ĂŠs sorszĂĄmozott. A sorszĂĄmot az arcade kĂŠszĂźlĂŠk hĂĄtuljĂĄba gravĂ­rozzĂĄk, az adrenalinnal teli ĂŠjszakĂĄhoz 51 szĂ­nben kĂ­nĂĄljĂĄk a tĂśkĂŠletes megoldĂĄst.


A jĂĄtĂŠkĂŠlmĂŠnyt kiteljesĂ­tendő ĂŠs mĂŠg kĂŠnyelmesebbĂŠ varĂĄzsolandĂł, Forma1-es ĂźlĂŠsek Thrustmaster T500 RS Force Wheel kormĂĄnnyal, huszonnĂŠgy Playstation 3 jĂĄtĂŠk, Bluetooth3 vezetĂŠk nĂŠlkĂźli hangrendszer, mozgĂĄsĂŠrzĂŠkelős kamera, kĂŠt SingStar 3 mikrofon tartozik a jĂĄtĂŠkkonzolhoz. A masszĂ­v nikkel ĂŠs pallĂĄdium ĂśtvĂśzetű sĂĄrgarĂŠz hardverjĂŠhez nĂŠgy Playstation Move mozgĂĄsvezĂŠrlő kontroller, illetve nĂŠgy Playstation Move navigĂĄciĂłs kontroller is jĂĄr, de nem maradhat ki nĂŠgy 3D-s szemĂźveg ĂŠs a Sony 55 inches 3D-s, LED-es HD-s tĂĄvirĂĄnyĂ­tĂłs tĂŠvĂŠje sem.


Ez a hihetetlenĂźl fantasztikus Pinel & Pinel Arcade PS Trunk kivĂĄlĂł meglepetĂŠs azoknak a fĂŠrfiaknak ĂŠs nőknek, akik a legmodernebb technikĂĄn keresztĂźl szeretnĂŠk ĂŠlvezni a legĂşjabb szĂĄmĂ­tĂłgĂŠpes jĂĄtĂŠkokat. Az igazi geekeknek ĂŠs jĂĄtĂŠkimĂĄdĂłknak kihagyhatatlan 90.000 dollĂĄrba kerĂźlő luxus jĂĄtĂŠkkonzol szett.

11,309,400 Huf / 36,600 Eur
772,500 Huf / 2,500 Eur
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb ĂśsszefoglalĂł Ă­rĂĄs jelenik meg az idĂŠn ĂĄprilis 9-ĂŠn 21. ĂŠletĂŠvĂŠt betĂśltő Kristen StewartrĂłl. Ennek kapcsĂĄn a Trendmagazin a hazai rajongĂłi kĂśzĂśssĂŠgekkel egyĂźttműkĂśdve szĂźletĂŠsnapi ajĂĄndĂŠkcsomagot kĂźld Kristennek!
Hennel Ádåm is rÊszt vett azon a rendezvÊnyen, ahol az orszåg legtehetsÊgesebb fodråszai mutattåk be munkåikat.
avatar
pongo
-
2012.10.29. 19:48
4
gyaaa de komoly :O
avatar
Shadow88
-
2012.10.24. 17:56
3
Nekem elég lesz egy sima PS3 is ;)
avatar
Lion
-
2012.10.24. 15:19
2
Ez mar kicsit tulzas nem? :D
avatar
Badboy
-
2012.10.23. 23:13
1
Kipróbálnám!
Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
HazĂĄnkban kikiĂĄltottĂĄk a Magyar KĂśztĂĄrsasĂĄgot, az USA 41. elnĂśkekĂŠnt beiktattĂĄk George H. W. Bush-t, Tim Burton Batmanje pedig letarolta a mozikat.