Sony Smart Watch
Intelligens karóra a Sony-tól
6 hozzászólás
Kirschner Dávid    2012.02.21

A Sony egy intelligens karórát tervez, de legalábbis valami ahhoz hasonlót. Ahogy ők hívják, a Smart Watch-ot.


Nem tudni, hogy az iPod Nano karóra változatán felbuzdulva keresi-e a Sony a piac új lehetőségeit, de a korábban csak utópiaként kezelt ultra okos karórák korszaka eljött. Az okos kis műszer Android fejlesztésű rendszert futtat, és a Sony különösen az Xperia modellt használóknak ajánlja az új Smart Watch-ot. A karóra fejlesztésénél az Android- ot futtató mobilokkal való olajozott kommunikációt is prioritásként kezelték. A 36 mm-es, és mindössze 8mm vékony órát többféleképpen is lehet hordani, például egy 20mm-es gumiszíjra szerelve, vagy táskára, övre, vagy bármire csiptetve.


A felcsatolt órát több mindenre használhatjuk, többek közt fogadhatunk, vagy éppen elutasíthatunk hívásokat; üzeneteket és emaileket olvashatunk rajta; emlékeztetőinket és a naptárt is csekkolhatjuk, és persze rajta van a manapság elmaradhatatlan Facebook és Twitter kliens. A kütyü hátránya lehet, ha az ember nem SonyEriccsont használ (a kompatibilis mobilok listáját lásd itt). Az USB-kábel (ami egyúttal töltőként is funkcionál) a csomag tartalma. Használattól függően akár egy hétig is kibírja az akkumulátor, de intenzív igénybevétel esetén egy-két napnál többre ne számítsunk. A hírek szerint az ára 150 dollár körül lesz, ami reális, különösen a Nano vételárának tükrében.

Cimkék: high-tech, karóra, Sony,
avatar
Szeki
-
2012.03.07. 17:38
6
Én vennék egyet nyárra!
avatar
Shadow88
-
2012.02.24. 01:02
5
Ilyet lehet vennék, nyárra jó lenne!
avatar
erick
-
2012.02.22. 23:33
4
AZT MEGNÉZNÉM KI TUDNA EZEN EMAILEKET OLVASNI.
avatar
tywin
-
2012.02.21. 21:48
3
Jó ötlet hogy nem csak szíjjal lehet hordani hanem csiptetve is. Erre nagy lesz a kereslet.
avatar
Athos
-
2012.02.21. 19:56
2
Ez nagyon jó kis sportos óra!
avatar
tSas
-
2012.02.21. 17:04
1
Ez baró! Mért nem az Apple találta ki, iWatch lehetne. 150 dolcsiért nem rossz vétel!
Modern Bikkembergs öltöny
A Bikkembergs ezen terméke mindenképpen jó választás lehet ár/érték szempontból mindazoknak, akik egy jó minőségű, de mégsem hivalkodó megjelenéssel bíró öltönyt keresnek maguknak.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.