Sony Smart Watch
Intelligens karóra a Sony-tól
6 hozzászólás
Kirschner Dávid    2012.02.21

A Sony egy intelligens karĂłrát tervez, de legalábbis valami ahhoz hasonlĂłt. Ahogy ők hĂ­vják, a Smart Watch-ot.


Nem tudni, hogy az iPod Nano karĂłra változatán felbuzdulva keresi-e a Sony a piac Ăşj lehetősĂ©geit, de a korábban csak utĂłpiakĂ©nt kezelt ultra okos karĂłrák korszaka eljött. Az okos kis műszer Android fejlesztĂ©sű rendszert futtat, Ă©s a Sony kĂĽlönösen az Xperia modellt használĂłknak ajánlja az Ăşj Smart Watch-ot. A karĂłra fejlesztĂ©sĂ©nĂ©l az Android- ot futtatĂł mobilokkal valĂł olajozott kommunikáciĂłt is prioritáskĂ©nt kezeltĂ©k. A 36 mm-es, Ă©s mindössze 8mm vĂ©kony Ăłrát többfĂ©lekĂ©ppen is lehet hordani, pĂ©ldául egy 20mm-es gumiszĂ­jra szerelve, vagy táskára, övre, vagy bármire csiptetve.


A felcsatolt Ăłrát több mindenre használhatjuk, többek közt fogadhatunk, vagy Ă©ppen elutasĂ­thatunk hĂ­vásokat; ĂĽzeneteket Ă©s emaileket olvashatunk rajta; emlĂ©keztetőinket Ă©s a naptárt is csekkolhatjuk, Ă©s persze rajta van a manapság elmaradhatatlan Facebook Ă©s Twitter kliens. A kĂĽtyĂĽ hátránya lehet, ha az ember nem SonyEriccsont használ (a kompatibilis mobilok listáját lásd itt). Az USB-kábel (ami egyĂşttal töltőkĂ©nt is funkcionál) a csomag tartalma. HasználattĂłl fĂĽggően akár egy hĂ©tig is kibĂ­rja az akkumulátor, de intenzĂ­v igĂ©nybevĂ©tel esetĂ©n egy-kĂ©t napnál többre ne számĂ­tsunk. A hĂ­rek szerint az ára 150 dollár körĂĽl lesz, ami reális, kĂĽlönösen a Nano vĂ©telárának tĂĽkrĂ©ben.

Cimkék: high-tech, karóra, Sony,
avatar
Szeki
-
2012.03.07. 17:38
6
Én vennék egyet nyárra!
avatar
Shadow88
-
2012.02.24. 01:02
5
Ilyet lehet vennék, nyárra jó lenne!
avatar
erick
-
2012.02.22. 23:33
4
AZT MEGNÉZNÉM KI TUDNA EZEN EMAILEKET OLVASNI.
avatar
tywin
-
2012.02.21. 21:48
3
Jó ötlet hogy nem csak szíjjal lehet hordani hanem csiptetve is. Erre nagy lesz a kereslet.
avatar
Athos
-
2012.02.21. 19:56
2
Ez nagyon jó kis sportos óra!
avatar
tSas
-
2012.02.21. 17:04
1
Ez baró! Mért nem az Apple találta ki, iWatch lehetne. 150 dolcsiért nem rossz vétel!
Cápagalléros Just Cavalli ing
Árkategóriájának egyik legjobb terméke ez a Just Cavalli ing, ami azúrkék színével és cápagallérjával szinte minden módon viselhető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Javában dĂşlt a salvadori polgárháborĂş, a továbbra is forrongĂł Közel-Keleten az izraeli lĂ©gierő meglepetĂ©s csapást mĂ©rt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television Ă©s az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂĽlt.