A Viva TV msorvezetjvel beszlgettnk
Iszak Eszter imd ms brbe bjni
116 hozzszls
Bnhidi Dra    2011.10.18

Iszak Eszter már egy éve a Viva TV msorvezetje, én pedig már több mint három éve vagyok a zenecsatorna szerkesztje. Emlékszem, amikor Eszti a legels interjúját készítette, méregettem t, hogy vajon milyen alapok vannak meg benne, amik szükségesek ehhez a szakmához. Aztán úgy alakult, hogy együtt forgattunk jó sok Viva Trendet és Viva Chart Showt, így mára már nem csak msorvezetként, hanem barátként is tekintek rá. Végigkísértem a legtöbb munkáját, szereplését, magánéletét, jó és rossz korszakát, így igazán megérett az id arra, hogy egy mélyinterjút készítsek vele, amibl remélem olyan dolgok is kiderülnek, amiket eddig még nem tudhattatok róla. Az els és legfontosabb, hogy Eszti mióta csak az eszét tudja, színészn szeretett volna lenni, és ez a vágy a mai napig sem csillapodott benne.

Iszak Esztivel beszlgettnk
(Fotinkat Kiss Pter Attila ksztette)
Iszak Esztivel beszlgettnk (Fotinkat Kiss Pter Attila ksztette)

Valóban mindig is színésznnek készültél?

Nem emlékszem arra, hogy lett volna olyan idszak az életemben, amikor nem színészn akartam lenni. Már az oviban is sok darabban játszottam fszerepet, amire a mai napig mosolyogva gondolok, az „A Só” cím mese. Ezzel a vágyammal komolyabban 13 éves koromban kezdtem el foglalkozni, akkor készítettek rólam pár képet, és anyukámmal felkerestünk Budapesten néhány színész- és modellügynökséget. Egy-két reklámfilm castingjára elküldtek, és meg is kaptam egy nagyobb szerepet. Az akkori Westel telefontársaság kampányában szerepeltem, és több plakát formájában lehetett látni a városokban. Majd egy izraeli reklámban is kaptam egy kisebb szerepet.

A modellkedés mégis eltérített errl a pályáról. Hogyan jött az életedbe ez a szakma?

Amennyi pénzt kerestem a reklámfilmekkel, azt befektettem egy komolyabb portfólió elkészítésébe, amiket aztán még több ügynökséghez adtam be. Az els igazi „modelles” lépésem az volt, amikor elmentem egy olyan castingra, ahol többek között Milánóból érkezetek szakemberek a válogatásra. Megtetszettem nekik, és 17 évesen másfél hónapra kimentem dolgozni az olasz városba. Eleinte azért megszeppentem, sokat sírtam, mert soha nem töltöttem egyedül ennyi idt, távol az otthonomtól. Igazából akkor szakadtam ki egy burokból, ami rádöbbentett arra, hogy milyen az „igazi élet”. Egyedül kellett intéznem az üzleti ügyeimet, és meg kellett tapasztalnom azt is, hogy milyen az, ha senki nem mos vagy fz rám. Ebben az évben volt az érettségim is, ami kicsit megnehezítette a dolgomat, de sikerült szép eredménnyel befejeznem a középiskolát. Összességében nagyon szerettem kint lenni, és megtetszett a modellkedés.

Esztit a Budai Vrban
fotztuk
Esztit a Budai Vrban fotztuk

Ezután a külföldi munka után, mikor kaptál egy újabb, komoly megbízást?

Milánó után két év is eltelt kisebb munkákkal, míg végül Kínába mehettem ki modellkedni. Három hónapot éltem kint, de azóta is ez életem egyik legszebb korszaka. Leginkább katalógusfotózásaim voltak, de akadt olyan is, amikor divatbemutatóra hívtak. Imádtam a kinti légkört, fleg a brazil lakótársaim miatt, akiknek nagyon tetszett a mentalistása. k mutatták meg nekem a bossa nova zenei stílust is, ami azóta is a legnagyobb kedvencem. Az ilyen dalok tudnak igazán kikapcsolni és feltölteni.

Kína után melyik ázsiai ország következett?

Szintén két évvel késbb Thaiföldön töltöttem el negyed évet. Szerintem ez a föld legszebb országa, nagyon tetszett. Itt komolyabb és minségibb munkáim is voltak, nagy kedvencem például az a sorozat, ami a Harper’s Bazaar-nak készült. Bár Bangkokban éltünk, sokat jártunk a tengerpartra, az volt a kedvenc helyem, de a városban is rengeteget csavarogtunk…és persze shoppingoltunk! A külföldi útjaimról mindig plusz kilókkal tértem haza a megengedetthez képest, még úgy is, hogy direkt felvettem jó pár réteg ruhát, hogy ne kelljen többet fizetni a reptéren. Nagyon olcsó kint minden, így nem volt könny ellenállni a kísértésnek, ráadásul azok a ruhák passzolnak is a pici méretemhez.

Eszti a Harper's Bazaar
oldalain
Eszti a Harper's Bazaar oldalain

Úgy tudom, hogy amikor a Viva Tv msorvezeti castingja zajlott, te akkor is éppen egy másik országban dolgoztál!?

Igen, 2010-ben Japánban modellkedtem szintén három hónapot, és ott kaptam meg pár ismersöm üzenetét, hogy msorvezett keresnek a Viva Tv-be, hátha érdekel. Egyébként hálás vagyok a sorsnak, hogy ennyi helyre eljuthattam így a munkákon keresztül, mert nagy valószínséggel, csak úgy szimplán nem mostanában utazhattam volna ilyen messzi országokba. Szerencsés vagyok, hogy megismerhettem ezeket a kultúrákat, rengeteg izgalmas szokással találkoztam…Kínában például a négyes szám az olyan, mint nálunk a 13, rossz jelentéssel bír. Ezért ott kint nincs 4. emelet vagy ajtó, de igazából semmilyen számot nem használnak, amiben benne van a négyes. Azon is meglepdtem, hogy ott a gyerekek nem hordanak pelenkát, csak ki van vágva hosszában a nadrágjuk, és ahol tudják, elintézik a dolgukat.


Még a Viva Tv eltt, térjünk vissza egy kicsit a színészkedéshez, hiszen szerencsére nem ragadtál le a szimpla reklámfilmeknél.

A modellkedéssel párhuzamosan továbbra is érdekelt a színészet, egyrészt tudtam, hogy egy modell kb. 25 éves koráig tud aktívan dolgozni, másrészt mindig is az a szakma mozgatott meg jobban. Ehhez képest legels filmes szerepemet mégis egy olyan castingon kaptam meg, amit modelleknek tartottak. Ez volt az „Álom.net”, ahol Szandra brébe bújhattam, aki a fszerepl legjobb barátnjét alakítja. A munka jó hangulatú volt, hiszen nagyon sok fiatal szerepel a filmben. Az egyik kedvenc városomban, Siófokon is forgattunk pár napot, bár akkor már szeptember volt, így nem volt olyan mókás egy mini cheerleader ruhában játszani, de ettl függetlenül nagyon élveztem a munkát.

Ezután egy lényegesen komolyabb filmszerepet is kaptál, ráadásul egy német filmben!

Érdekes, mert szintén egy modellügynökség hívott fel 2009 januárjában, hogy menjek el egy castingra, ahol egy német filmbe keresik az egyik ni fszereplt, akinek a karaktere eléggé passzol hozzám. Ez egy elég komoly, több fordulós válogatás volt, és mint kiderült több országban is keresték a megfelel embert. Szerencsére átjutottam a rostákon, egészen a legutolsó körig, ahol már csak egy lánnyal kellett megküzdenem, és amit Berlinben tartottak pont december 26-án. Ott elárulták, hogy én kaptam meg „Star” szerepét a „Slave” cím filmben.


Ez tulajdonképpen egy thriller, tehát egy kicsit komplexebb, mint a könnyed Álom.net volt. Milyen karaktert alakítottál?

Ezt a filmet még nem mutatták be, leforgattuk ugyan teljesen, de az utómunkálatok folyamán valahol elakadt a dolog, ezért nem árulhatok el túl sok mindent, mert akkor lelném a lényeget. Egyébként egy olyan fiatal lányt játszom, aki elsre ugyan nem tnik zrös figurának, aztán mégis meg kell menteni az életét. Mivel „Star” táncol, mégpedig kortárs táncot, ezért nagyon sok külön órám volt, hogy megtanuljam a koreográfiákat. A filmben a másik ni fszerepl Marozsán Erika volt, aki többek között már New Yorkban is színészkedett, de Ralph Moeller is játszik benne, akit pedig a Gladiátor cím filmben láthattatok. Az biztos, hogy ez a szerep sokkal nehezebb volt, pláne úgy, hogy nem volt, és a mai napig nincs semmilyen képzettségem, de sokat segített a stáb, és épp ez volt benne a kihívás. Imádok belebújni a különböz karakterek brébe.

Ahogy az elbb már kiderült, eléggé a szerencsén múlt, hogy egyáltalán megtudtad, msorvezett keresnek a Viva Tv-re. Mennyire bíztál benne, hogy ezúttal is te leszel az, akit kiválasztanak erre a szerepre?

Több fordulós castingon kellett részt vennem, ami egész nyáron tartott. Minden egyes alkalommal azt éreztem, hogy biztosan nem fognak visszahívni. Arra a forgatásra, amikor például már csak negyvenen voltunk, és tíz fre szkítették le a kört, eleinte el sem akartam menni, mert biztos voltam benne, hogy ki fogok esni. Ráadásul az akkori barátommal pont azon a hétfn utaztunk volna le Siófokra nyaralni, úgyhogy megkérdeztem tle, hogy szerinte menjek-e vagy sem. biztatott engem, így végül elmentem, és milyen jól tettem, mert beválogattak a legjobb tízbe. Utólag azért nagyon bántam volna, ha másképp sül el a dolog.

Végül pedig te nyerted a castingot is, vagyis megint kaptál egy fszerepet.

Igen, nagyon örültem neki, eleinte fel sem fogtam, el sem hittem. Igazából nem is nagyon készültem erre a szerepre, csak úgy belecsöppentem, de érzem, hogy ennek így kellett lennie.


Mik voltak az els msoraid és milyen nehézségekbe ütköztél eleinte?

Az els interjúmat pont veled vettük fel, egy rövid bejátszót kellett forgatni a Teletonnal kapcsolatban. Majd jött a Viva Trend, a Viva Chart Show, és a legnagyobb falat, a két órás él msor, az Interaktív. Igazából minden nehézséget okozott, hiszen nem tudtam semmit errl a szakmáról, ezért sokáig bizonytalan voltam. Jó pár hónap kellett, mire hozzászoktam ehhez a közeghez, és megtanultam, hogy valójában mi a feladatom.

Emlékszem, még alig ismertek, amikor jött a „Nagy Duett” cím msor az életedbe, ami aztán okozott szép élményeket, és álmatlan éjszakákat egyaránt.

Szinte egybl igent mondtam erre a msorra, mert tetszett az ötlet, ráadásul SP-t már ismertem, hiszen a „Ne add fel” cím klipjében én szerepelek. Arra nem gondoltam, hogy ennyit vájkálnak majd a magánéletemben, ráadásul rögtön az elejétl, egészen a msor legvégéig. Ha ezt leszámítjuk, nagyon élveztem ezt az idszakot, mert akkor a felkészülés miatt majdnem minden nap 14-16 órát dolgoztam, nagy pörgés volt körülöttem. A Viva Tv, Tv2, fiskola és az albérletem között ingáztam folyamatosan, jártunk tánc-és énekpróbára, sokszor még hétvégén is. A kedvenc eladásom a Backstreet Boys-tól volt az „Everybody”, na meg a „Balatoni láz” cím dal, mert akkor már nem voltunk olyan merevek, és lazábban vettük a dolgokat.

Eszti s SP a 'Balatoni lz'
cm dalnl mr igazn lazk voltak
Eszti s SP a 'Balatoni lz' cm dalnl mr igazn lazk voltak

Ki vagy mi segített téged át azokon a heteken, amikor szinte naponta megjelent rólad valami azzal kapcsolatban, hogy szerintük épp kivel vagy együtt?

Anyukám és a mamám nagyon sokat segítettek, mindig azt mondták, hogy ne foglalkozzak senkivel, minden csoda három napig tart, és valójában ez tényleg így van a bulvár médiában. k mindig támogattak és mellettem álltak, bármirl is legyen szó. A msor után pedig, amikor már több idm volt magammal foglalkozni, eljártam a barátnimmel szórakozni, lementünk Siófokra egy kicsit nyaralni, vagy kijártam a Kopaszi gátra napozni, és ezek kikapcsoltak.


A „Nagy Duett” után pedig az eddigi msorvezeti pályafutásod legnagyobb kihívása, a 2011-es Viva Comet gála várt rád.

Hát igen, nem volt egyszer feladat élben levezetni egy több mint két órás msort, több ezer ember eltt, a Papp László Budapest Sportarénában. Igazából eleinte még bíztam benne, hogy a Zola mellé esetleg hívnak egy másik msorvezett, hiszen korábban sem csak „vivások” vezették a gálát. Nem gondoltam volna, hogy a pár hónapos tapasztalatommal engem választanak majd, de aztán kiderült, hogy én leszek. Végig rettegtem az egésztl, szinte remegtem a fpróbán is, de amint vége lett euforikus állapotba kerültem, büszke voltam magamra, és most már izgatottan várom a következ Cometet.


A jövben a msorvezetés mellett ismét szeretnél majd foglalkozni a színészkedéssel is?

Nagyon szeretnék még mindig ezzel a szakmával foglalkozni, csak az a baj, hogy mostanában annyira le voltam foglalva, hogy nem nagyon tettem lépéseket ez irányba, mindig csak tologattam, ami sajnos egyébként is jellemz rám. Szerettem volna színi tanodába járni, de úgy tnik, hogy arról most lecsúsztam. Elssorban filmekben játszanék egyébként, például Szabó Kimmel Tamást nagyon tehetségesnek tartom, vele el tudnék képzelni egy közös mozit.

Az olvasók már láthatták, hogy készítettünk veled egy fotósorozatot, a képeken pedig csakis a saját ruháidban pózolsz, nem véletlenül, hiszen szerettük volna bemutatni az öltözködési stílusodat. Mi jellemz rá a leginkább?

Nehéz bekategorizálni a stílusomat, ha mégis muszáj, akkor inkább azt mondanám, hogy olyan „modelles”, de ezt azok nem értik így meg, akik nem dolgoztak ebben a szakmában. Engem is leginkább a külföldi lakótársaim inspiráltak erre az öltözködésre, akik szintén modellek voltak. Erre leginkább az egyszerség, letisztultság a jellemz, sportos, de mégis elegáns és stílusos. Nem szeretem a csilli-villi és feltn ruhákat. Színekben pedig a natúr, púder színek állnak hozzám a legközelebb.


A kifejezetten nies ruhákat is szereted?

Abszolút a hangulatomtól függ, hogy mennyire öltözködök niesen. A magas sarkút viszont csak akkor veszem fel, ha nagyon muszáj, például egy Viva Comet gálára, de bulizni vagy dolgozni egyáltalán nem szoktam abban járni. A szoknyát is mellzöm, vagy ruhát veszek fel helyette, vagy egy ingtunikát leggingssel.

Mi a kedvenc ruhadarabod?

Nyáron nagyon szeretem az atléta fazonú pólókat, a farmer shortot és az egybe ruhákat. Utóbbit leginkább azért, mert nem kell több dolgot összeválogatni hozzá, mégis sok mindennel kombinálhatóak. Télen imádom a lapos talpú, 70-es évekbeli csizmákat, de egyébként egyáltalán nem szeretem ezt az évszakot, mert nagyon fázós vagyok. Éppen ezért sok sálat is hordok, a kedvencem ezek közül az a körsál, amit most szereztem be, nagyon praktikus, mert még a fejemre is fel tudom tenni. Kiegészítk terén pedig inkább karköts vagyok, mint fülbevalós, és a táskákat is nagyon szeretem.


Munkádból kifolyólag szinte minden nap ki vagy sminkelve és a frizurádra is odafigyelnek. Te magad mennyit szoktál készüldni reggelente?

Szerintem én biztos férfi voltam elz életemben, mert nem szeretek fodrászhoz, kozmetikushoz járni, nekem az sokkal inkább macera mint jó érzés. Én magamat nem szoktam sminkelni, már csak azért sem, mert szeretném védeni a brömet, így amikor csak lehet, helyette inkább felteszek egy napszemüveget. Az is ritka, hogy hosszú perceket töltenék el azzal, hogy mit vegyek fel aznap, általában amit elször kiválasztok, az marad is.

1,900,350 Huf / 6,150 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betölt Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttmködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Az utóbbi idben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
avatar
bomber
-
2013.05.15. 03:12
116
Nem valami j msorvezet de mind1... szpnek szp. Ez elg?
avatar
piroslabda
-
2012.12.03. 11:03
115
csegei: Nem lehet nagy durrans.
avatar
Zoldalma
-
2012.07.01. 18:20
114
Cloudx: Elvileg semmit, de n ezt nehezen hiszem el! :)
avatar
CloudX
-
2012.06.29. 17:52
113
nagyon j az alakja :) mit sportol?
avatar
csegei
-
2012.06.09. 19:41
112
Hell!

Hol lehet megnzni azt a filmet ami a cikkben is emltsre kerlt?
avatar
horvath_tamas
-
2012.05.26. 23:12
111
piroslabda: Ezt nem tudhatjuk, mellesleg ne fogadd el felttel nlkl amit a bulvr r.
avatar
bigyo92
-
2012.05.19. 14:11
110
tmz: jogos :))
avatar
flashy2
-
2012.04.20. 20:30
109
detty: nem unatkozott az bizti :)
avatar
detty
-
2012.04.20. 17:05
108
Nem tudtam, hogy ennyi mindent csinlt :)
avatar
tmz
-
2012.04.19. 21:35
107
Nem semmi hogy egyes csajok milyen fltkenyek tudnak lenni.. Ha nem tetszik, csinljatok helyette jobbat!
avatar
sly
-
2012.04.17. 18:11
106
\".\" kprzatosan szp kpek!
avatar
Marci20
-
2012.04.16. 16:10
105
Sarah22: Ht n vmelyik nap lttam egy rszletet az Aktvban s ott pp fotztk :D
avatar
luccia
-
2012.04.03. 22:31
104
Canga: Iszak Eszter. Mindig.

Sarah22: J duma, ki hiszi ezt el?
avatar
Bellagirl
-
2012.03.16. 20:25
103
Sarah22: Ezt nem rtem, mirt lenne baj ha ismert? Akkor mg tbb fotzsra kellene hogy hvjk.
avatar
Sarah22
-
2012.03.15. 19:33
102
Nem fog mr tbbet modellkedni, mert tl ismert hozz. n ezt olvastam..
avatar
Fannika13
-
2012.02.28. 18:02
101
piroslabda ezt gy felfjod mint hogyha valami nagyon nagy botrnyt csinlt volna, pedig nem volt ilyen!
avatar
Canga
-
2012.02.20. 19:33
100
Luccia: ki sajnltatja magt..?
avatar
luccia
-
2012.02.19. 21:52
99
piroslabda: Na ez meg a msik amikor mg sajnltatjk is magukat hogy milyen rossz nekik mert lefotzzk XY-al stb. Ezt nem tudtk amikor jelentkeztek egy ilyen llsra?? :/
avatar
piroslabda
-
2012.02.12. 16:54
98
Dido: Azrt nem szokott azokrl a celebekrl mert mindenki tudja hogyan lnek s nem lenne hr... De ha egy olyan csinl ilyet mint pl Iszak Eszter akkor rgtn lerjk mert ez meglep s az emberek nem ezt vrjk. Ha tanult belle az j, de akkor nem kell \"srni\" hogy tnkreteszi az letem a mdia, mert ezrt a felels ha ilyeneket csinl!
avatar
luccia
-
2012.02.06. 22:25
97
Blue3y3: Rosszul rzed, mert nem vagyok irgy.
Monika90: Erre nem fog sor kerlni.
avatar
Monika90
-
2012.02.01. 18:28
96
luccia: Ez majd akkor derl ki ha egy komolyabb msort kap.
avatar
horvath_tamas
-
2012.01.31. 18:09
95
Petra: Eszti valsznleg nap mint nap tanulja a szakmt, amikor msort vezet lben. :-) De szoktak mg menni beszdtanrhoz is a kpernysk.
avatar
Marcipan
-
2012.01.31. 12:14
94
luccia: A modellkedst nem lehet a vgtelensgig csinlni, pr v alatt \"kiregedik\" mindenki mert jnnek az jak.
avatar
Blue3y3
-
2012.01.30. 19:36
93
luccia0: Enyhe irigysget rzek a kommentedben.
avatar
luccia
-
2012.01.24. 23:03
92
Nem kellett volna otthagyni a modellszakmt, mert ott szpnek kell lenni, de a tvben jl is ell tudni krdezni ami Esztiknek nem megy ....
avatar
Petra
-
2011.12.20. 18:37
91
hell :)
tk j olvasni hogy nullrl hogyan lehet valaki ismert msorvezet... impressive :)
arrl is szvesen olvasnk hogy mik a kritriumai hogy valaki j msorvezet legyen? ezt hol lehetne megtanulni? (nem egyetemre gondolok)
Eszti mg most is tanul ezzel kapcsolatban vagy hogyan kpezi magt?
kszii
avatar
andy
-
2011.12.11. 13:58
90
Kitti: szerintem sokan mennnek :)
avatar
miley16
-
2011.12.08. 23:41
89
Eszti!
ha olvasod lgyszi vlaszolj!
Hogy szoktad eltlteni a karcsonyt, merre szoktl menni, vagy mivel tltd az idd?? :))

dv:
miley16
avatar
Goodwill
-
2011.12.07. 07:22
88
Grat, ilyen szp kpeket mr rg lttam!
avatar
Alex89
-
2011.12.03. 20:08
87
Nem rossz kp lett ez se ;)
Prmium Valentino lakkcip
Párizs egyik legpatinásabb butikjában, a L’Eclaireurben vásárolhatjuk meg ezt a nem akármilyen minség cipt a Farfetch segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet visel konferencia és beszélgetés, melynek legfbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.