Strand Craft Limousine Beach Cruiser
Itt a svéd gyártású tengerpart-cirkáló
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.05.13

Unod a fehér pick-upod? Vagányabb járgánnyal szeretnél a strandra menni, de a szörfdeszkád is vinni akarod? Válaszd a svédek extravagáns Beach Cruiser-ét! A limuzinnal főként a luxushotel-láncokat célozták be a tervezők (a svéd Gray Design és Strand Craft), azzal a céllal, hogy gazdag vendégeiknek igazán egyedi szolgáltatást nyújtsanak. Nem kell többé az átlagos pick-up terepjáróval kiutazni a partra – ez a jármű kifejezetten a luxushotel és a tengerpart közti ingázást hivatott a lehető legkényelmesebbé és extravagánsabbá tenni.


A négykerék-meghajtású járgányban egy 6 literes, 400 lóerős V8-as Chevrolet motor jár, ezeknek köszönhetően nem csak az úton, de a homokos terepen is kiváló az autó úttartása, stabilitása, ereje. Mivel ez nem versenyautó, maximális sebessége „csak” 220 km/h, de százra villámgyorsan, 4,5 másodperc alatt juthatunk el vele.


Természetesen a beltér is a lehető legnagyobb fokú luxusban lett kidolgozva: Az Alcantara kárpitot szálcsiszolt alumínium és króm elemek díszítik a műszerfalon és középkonzolon. A műszerezést a híres óragyártó, a Breitling vállalta; míg a Swarovski szinte már túlzásba ment az autót ékesítő kristályok mennyiségével. A francia Riviérán guruláskor mindenki szívesen hallgatná kedvenc zenéit, erre a feladatra is a lehető legjobb minőségű berendezést kapják a vásárlók: a 15 hangszórós Naim rendszert 1100 wattos erősítő dolgoztatja. A hangzásra biztos nem lehet panasz még a vászontető nyitott állásában sem…

avatar
Fire
-
2011.07.24. 23:40
6
Ilyen gagyi tragacsot én is elfogadnák :)
avatar
andy
-
2011.05.16. 13:09
5
én vezetni akarom!!! :D:)
avatar
Molly
-
2011.05.16. 11:59
4
Valahogy csak túlélném,hogy ezt kell vezetnem:D lefelémenet a beachre:D
avatar
Athos
-
2011.05.15. 13:33
3
omg :D
avatar
Attilaa
-
2011.05.15. 00:25
2
Beleesnék egy ilyenbe:D:P
avatar
Marci20
-
2011.05.14. 23:22
1
Nem rossz járgány :D
A.P.C. kockás zakó
Az A.P.C. új kollekciójának egyik legmodernebb és legfiatalosabb zakója most megvásárolható a Saks Fifth Avenue segítségével.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.