Strand Craft Limousine Beach Cruiser
Itt a svéd gyártású tengerpart-cirkáló
6 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.05.13

Unod a fehĂ©r pick-upod? Vagányabb járgánnyal szeretnĂ©l a strandra menni, de a szörfdeszkád is vinni akarod? Válaszd a svĂ©dek extravagáns Beach Cruiser-Ă©t! A limuzinnal főkĂ©nt a luxushotel-láncokat cĂ©lozták be a tervezők (a svĂ©d Gray Design Ă©s Strand Craft), azzal a cĂ©llal, hogy gazdag vendĂ©geiknek igazán egyedi szolgáltatást nyĂşjtsanak. Nem kell többĂ© az átlagos pick-up terepjárĂłval kiutazni a partra – ez a jármű kifejezetten a luxushotel Ă©s a tengerpart közti ingázást hivatott a lehető legkĂ©nyelmesebbĂ© Ă©s extravagánsabbá tenni.


A nĂ©gykerĂ©k-meghajtásĂş járgányban egy 6 literes, 400 lĂłerős V8-as Chevrolet motor jár, ezeknek köszönhetően nem csak az Ăşton, de a homokos terepen is kiválĂł az autĂł Ăşttartása, stabilitása, ereje. Mivel ez nem versenyautĂł, maximális sebessĂ©ge „csak” 220 km/h, de százra villámgyorsan, 4,5 másodperc alatt juthatunk el vele.


TermĂ©szetesen a beltĂ©r is a lehető legnagyobb fokĂş luxusban lett kidolgozva: Az Alcantara kárpitot szálcsiszolt alumĂ­nium Ă©s krĂłm elemek dĂ­szĂ­tik a műszerfalon Ă©s közĂ©pkonzolon. A műszerezĂ©st a hĂ­res ĂłragyártĂł, a Breitling vállalta; mĂ­g a Swarovski szinte már tĂşlzásba ment az autĂłt Ă©kesĂ­tő kristályok mennyisĂ©gĂ©vel. A francia RiviĂ©rán guruláskor mindenki szĂ­vesen hallgatná kedvenc zenĂ©it, erre a feladatra is a lehető legjobb minősĂ©gű berendezĂ©st kapják a vásárlĂłk: a 15 hangszĂłrĂłs Naim rendszert 1100 wattos erősĂ­tő dolgoztatja. A hangzásra biztos nem lehet panasz mĂ©g a vászontető nyitott állásában sem…

avatar
Fire
-
2011.07.24. 23:40
6
Ilyen gagyi tragacsot én is elfogadnák :)
avatar
andy
-
2011.05.16. 13:09
5
én vezetni akarom!!! :D:)
avatar
Molly
-
2011.05.16. 11:59
4
Valahogy csak túlélném,hogy ezt kell vezetnem:D lefelémenet a beachre:D
avatar
Athos
-
2011.05.15. 13:33
3
omg :D
avatar
Attilaa
-
2011.05.15. 00:25
2
Beleesnék egy ilyenbe:D:P
avatar
Marci20
-
2011.05.14. 23:22
1
Nem rossz járgány :D
Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny
Mi lehet jobb egy Dolce&Gabbana öltönynél? Egy Dolce&Gabbana 'Martini' öltöny!

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.