A világ legdrágábbja
Itt az egymillió forintos fogkefe
Munkatársunktól    2014.07.13    0 hozzászólás

A fogápolás és szájhigiénia sokat fejlődött az elmúlt évtizedekhez képest. A fogkefék is egyre változatosabb formákban jelentek meg, olyan újításokkal, amikkel még érdekesebbé tették ezeket az egyszerű és mégis hasznos eszközöket. Az elektromos fogkefék megjelenésével egy új generáció kezdődött, és egyre jobban divattá váltak a sokszínű és divatos fogkefék. A Reinast nemrégiben egy fogkefe kollekciót mutatott be, ami tömör titánból készült, és formabontó alakja felveszi a versenyt a "valaha készült legszebb fogkefe" címért. A fogkefét először 2014­-ben Németországban mutatták be, ahol 3200 euróért (közel egymillió forintért) már bárki megvásárolhatta. Ezzel az árral kiérdemelte magának a világ legdrágább fogkeféje címét. A fogkefének a kefe része cserélhető, így még higiénikusabbá teszi az eszközt, melyet egy olyan antibakteriális bevonattal láttak el, ami minden szennyeződésnek ellenáll.

Fekete D&G sneaker
A Dolce&Gabbanával ellentétben a D&G 2012-es új kollekciójában túl sok használható utcai/hétköznapi cipőt nem találunk, kivétel ezt itt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.