Egyúttal új női órákat is bemutattak
Izraeli szupermodell az Hublot új reklámarca
Munkatársunktól    2015.03.08    1 hozzászólás

Az ĂĽstököskĂ©nt száguldĂł svájci ĂłragyártĂł első női nagykövete Bar Refaeli lett. A bejelentĂ©sre New Yorkban kerĂĽlt sor, ahol bemutatták a Big Bang Broderie kollekciĂłt is.


A kifejezetten nőknek szánt tĂ­pus acĂ©l, PVD-vel bevont acĂ©l Ă©s sárgaarany verziĂłban lesz megvásárolhatĂł. A 41mm-es, gyĂ©mántokkal dĂ­szĂ­tett Big Bang Broderie kĂĽlönlegessĂ©ge, hogy a számlap, a ráma Ă©s a szĂ­j is feltűnő hĂ­mzĂ©sekkel tarkĂ­tott, ezáltal remekĂĽl passzol elegáns estĂ©lyi ruhákhoz.

"RendkĂ­vĂĽl izgatott vagyok, hogy Ă©n lehetek az Hublot első női reklámarca. Évek Ăłta nagy rajongĂłja vagyok a márkának, Ă­gy most igazán bĂĽszke vagyok, hogy rĂ©szese is lehetek" - nyilatkozta Bar Refaeli.


avatar
Marcipan
-
2015.03.10. 15:40
1
Hűha, ez csodás, bár nem az én stílusom. Bar Refaelin viszont jól áll :)
Alkalmi Roberto Cavalli nadrág
Ezt az elegáns nadrágot a különleges alkalmak megkoronázására találták ki.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.