Új élet, új otthonban
Jennifer Lopez 18 milliós kúriát vett
5 hozzászólás
Nagy Anna    2011.10.12

Jennifer Lopez új házat vásárolt Hamptonsban. A 18 millió dolláros kúria megfelelő környezetet teremthet számára a tönkrement házasságának feledéséhez.

Marc Anthony exneje teljes mértékben újra szeretné építeni magánéletét, ezért is döntött a partmenti ingatlan mellett. A rendkívül csöndes környezetben található, 2010-ben épített kúriát John Laffey tervezte. A színésznő még a nyár folyamán többször is megtekintette a házat, ami igencsak vonzó lett számára a parkosított kert, a kültéri medence és a külvilágtól elzárt telek miatt. A hét hálószobával és lifttel is rendelkező ház még üresen áll, de ismervén J. Lo remek stílusérzékét, minden bizonnyal a berendezésre sem lehet majd panasz.
Cimkék: ingatlan, luxus, ,
avatar
Canga
-
2011.10.15. 16:35
5
Jó hely az újrakezdéshez :)
avatar
Fire
-
2011.10.15. 16:13
4
Tényleg nagyon kopár az egész vidék. A ház felülnézetből túl szürke, valahogy nem vonzó. De belülről látva tűrhető.
avatar
Szandi
-
2011.10.14. 16:53
3
jó elhagyatott környék :O
avatar
Karessz
-
2011.10.12. 17:38
2
Nincs sok szomszédja :D
avatar
greenclub
-
2011.10.12. 14:42
1
Tiszta vidéki feeling! :D
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.