A Sugarbird 2011-es tavasz-nyári bemutatója
Józsi bácsi Cukormadárkái
23 hozzászólás
Szabó Adrienn, Major Imola    2011.04.30

Budapest szívében, a Mix Clubban került sor az idei Sugarbird bemutatóra. Magazinunk is a vendégek közt szerepelt és az első sorból figyelte, ahogyan a legújabb kollekció darabjait felvonultatták a kifutón.

Fotók: sugarbird.hu
Fotók: sugarbird.hu

Este nyolc körül járunk, az Eiffel tér megtelik élettel, öltönyös úriemberek nyitnak ajtót a Mix Clubnál. Bent már tömeg van, a pultoknál sármos úriemberek és dekoratív hölgyek szürcsölgetik a legminőségibb italokat. Körben a boxokban magyar celebjeink ücsörögnek, akik a hangulatvilágításban több fényt kapnak pár kamerának köszönhetően. Készülnek az interjúk ezerrel, közben a híres cukormadárkáink el-elrepülnek a tömegben, ezzel is fokozva a hangulatot. Megérkezett Kiszel Tünde is a rendezvényre.A hazai celebvilág legsikeresebb hölgyét külön is köszöntötték az első sorban. Míg Ő és Karcsija összebújva pózolt a fotósoknak fél órában szünet nélkül; addig Szabó Zsófit mindenről kifaggatták a pletykaéhes riporterek, hátha az édesen csicsergő ValóVilág lakó kikottyant valami bibis infot.


A plafonról lógó dekoráció szórta a pink fényt, a plazmafalon és körbe mindenhol az öt covergirl kampányfotóit vetítették, valamint a Vöslauerrel készült reklámfotókat. Hosszas várakozás és welcome drink elfogyasztása után, hivatalosan is megnyitották az eseményt. Villogtak a vakuk, ahogy Tóth Gabi a színpadra berobbant és egy ütős számmal bevezette az első kollekciót, mely Dukai Regina nevéhez fűződött. Mini extravagáns ruháját és külsejét felváltotta Regi színes, vidám stílusa. Üde sárga maxiruhája és bájos mosolya meghozta a tavaszt kifutónkra. Horváth Éva egy kicsit dögösebb vonalat képviselt. Ladinek Judit színésznő indította a kollekció bemutatását. A modellek pár púderesebb, finom pasztelles ruhával varázsolták el a közönséget, majd néhány hatalmas virágokkal díszített rendkívül nőies darab következett a sorban. Zimány Linda kollekciója a sportos de csajos stílusban varázsolt. Sztármodellje, Fésűs Nelly, pezsgőszínű miniruhával indított, majd a bemutatták a sportmez hangulatát keltő irtó dögös kollekciót. A ruhák megálmodója, Linda pedig testhezálló, latex szerű ruhájában lejtett végig a kifutón. Shodeinde Dorka, aranytorkú énekesnő táncra invitálta a népet. Színes csíkos szoknyája és staros felsője, Debreczeni Zita kollekcióját szólította a színpadra. A nőies vonalat követő Zita, letisztult ruháival örvendeztette a vendégeket, majd utolsóként széles mosollyal ő is végigvonul mini ruhájában a kifutón.


Majd érkeztek a színpadra az igazi dívák, méltó finálét nyitva Bódi Sylvi kollekciójában. Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit előadása felpörgette a közönséget és a megszokott sikereket zsebre téve bevezette Sylvi kellemes, nőies, bézses árnyalatú szatén ruháit. Ezek után a már megszokott mesekollekció következett, melynek újdonsült sztárja a Kockásfülű nyuszi, hódított. Mindenki feszült figyelemmel várta a kollekció darabjait, amikor Dopmen jelent meg a színpadon és szürke alapon nyuszis pólójában, vidáman pózolt a fotósoknak. A sort követte az X-faktor Domonkos Fannija és Mimi, majd a Való Világ exlakói Gigi, Zsófi és Zsuzsi. Mind egytől egyig nyusziban. Na de a cukormadarak nem mesében élnek, igazi nők. A bemutatót viszont egy mese kísérte végig, melyet Józsi bácsi álmodott meg, nos miért is maradt volna ki a Showból, a magyar Hugh Hefner? Vagy őszintén fogalmam sincs kit próbált megszemélyesíteni Józsi bácsi. A lényeg, hogy mókás táncot lejtve szédelgett a színpadon a csinosabbnál csinosabb hölgyek közt. Na itt vége volt a mesének....


Következett a végső finálé, amelyben felvonultatták az összes kollekciót, érkeztek a fő cukormadárkák és előkerült végül a tervező is. Tapsvihar, ováció és egy hatalmas torta. Bódi Sylvi szülinapját ünnepelve megkezdődött az esemény afterpartyja. Az est sztárjai pedig szépséges ruháikban elvegyültek a vendégek között és üde színes ruháikhoz illő színes koktéljaikkal kezükben újságírók hadának válaszoltak minden kérdésre. Itt a vége, fuss el véle!

Kapcsolódó cikkek
Zimány Lindával készítettünk interjút, melyben szó esik a divatról és a Sugarbirdben folyó munkájáról is. Linda bemutatta számunkra a tavaszi kollekció általa leginkább kedvelt darabjait is.

4,140,600 Huf / 13,400 Eur
8,744,700 Huf / 28,300 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
tiffany
-
2013.01.28. 20:14
22
szittya: Tóth Gabit elég nehéz jól felöltöztetni mert hülye ötletei vannak :S
avatar
szittya
-
2013.01.28. 18:36
21
Én a Józsi bácsi jobb oldalán álló pocakos hölgyet egészen jól fel tudnám öltöztetni.
Én még a Józsi bácsi bal oldalán tapsoló tenyerestalpas fiatalasszonyt is egészen jól fel tudnám öltöztetni.

Nekem az az álláspontom hogy rossz nö nincs, csak rosszul választott ruha.

A Józsi bácsi tökjó úgy ahogy van, :-))))))))))))))

avatar
Adrihanna
-
2011.08.18. 12:42
20
halihóka!!! szeretnétek SugarBird bemutatót idén ősszel is? =) írjátok meg komiba vagy nekem mailbe, milyen bemutatókat szeretnétek olvasni Mollytól és tőlem =) D&G és Roberto Cavalli az alap... a mellé mi jöjjön még.. gondoltam LV, Burberry, Armani, Just Cavalli, esetleg egy kis Lacoste... hm??? =) írjatok!!!! adrihanna@trendmagazin.hu =)
avatar
szili
-
2011.06.12. 21:06
19
A harmadik kép ,hát szegényeknek senki nem szólt mennyire előnytelen.
avatar
Adrihanna
-
2011.06.12. 14:48
18
a pici, mókás figura ;) :P hihi
avatar
gery
-
2011.06.11. 20:33
17
igen ő lesz az szili :D
avatar
szili
-
2011.06.11. 17:19
16
Annacska szuper a hozzászólásod
Gondolom az a pici ott a háttérben:-(
avatar
Adrihanna
-
2011.05.02. 22:03
15
mi mikor nem és hol nem? hallod én ma érettségin is olyan jól elvoltam.. haha =) mindenbe vinni kell életet amibe nincs =) annyit elárulok h a közönség lelkessége mérhetetlen volt mert nem volt.. mi tapsoltunk örültünk mindennek.. mi Molly???
avatar
Molly
-
2011.05.02. 19:13
14
Ez igazán diplomatikus volt Miss Sastre:D Hangsúlyozzuk mégegyszer, MI jól éreztük magunkat!!!!
avatar
Adrihanna
-
2011.05.02. 17:37
13
... etikátlan volna tőlem újságírótól bármilyen jellegű minősítés.. ez egy egyszerű beszámoló.. mi jól éreztük magunkat.. sajnos én, mint akinek van szakmai tapasztalata tudom milyen egy tiptop divatbemutató így nem minősítek semmit, mert nagyon durván kritikus vagyok =))))
avatar
Szandi
-
2011.05.02. 14:51
12
Adrihanna és mit gondolsz elég színvonalas volt ez a bemutató mondjuk nagyobb cégekhez képest?
avatar
Adrihanna
-
2011.05.01. 21:16
11
gyerekek... Józsi bácsi életveszélyes volt.. és a mese a kollekciós családok közt még veszélyesebb... nem tudtuk eldönteni, hogy vicc vagy halálkomoly.. de minden esetre mi jól szórakoztunk.. mondom.. nekünk nem kell hozzá semmi hogy jól érezzük magunkat..
avatar
andy
-
2011.05.01. 20:11
10
A képek alapján jó lehetett :)
avatar
pongo
-
2011.05.01. 16:31
9
Az ott a képen Józsi bá? A zakóját még HÁ is megirigyelné :D
avatar
Szeki
-
2011.05.01. 13:34
8
Nagy forma lehetett Józsi bá :D
avatar
Nora16
-
2011.04.30. 19:17
7
Tompi háát nem és nem őaz egyetlen :P
avatar
Zelda
-
2011.04.30. 17:53
6
3. kép középső nagyon tetszik!
avatar
Tompi
-
2011.04.30. 16:20
5
Tóth Gabi nem egy modell alkat, a többi jó.. :D
avatar
Adrihanna
-
2011.04.30. 12:28
4
Józsi bácsi nem tudjuk ki de inkább nem is beszélünk róla ugye Molly ;) :P

jaja, Bódi Sylvivel egy napon szülcsiztetek =)))

jó party??? hát ehhez se fűzünk semmit, mi jóléreztük magunkat de ha kirax a sivatagba egy kis zenével mi akkor is elvagyunk a Mollyval =PPP
avatar
gery
-
2011.04.30. 11:59
3
Jó party lehetett !
avatar
Molly
-
2011.04.30. 08:05
2
Jehh jehh és enyém volt az az első szelet torta :) ;)
avatar
annacska
-
2011.04.30. 04:38
1
:-) Ki ez a Józsi bácsi? De komolyan! :-)
Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.