800 ezer forint körül lesz az ára
Júliusban érkezik az új Tag Heuer mobil
3 hozzászólás
Váradi Zoltán    2012.03.15

Második, az előzőnél sokkal vadabb megjelenésű okostelefont mutatott be a Tag Hauer. A svájci óragyártó úgy tűnik, hogy komolyan meg akarja vetni a lábát a mobilpiacon.


Túl sok információ még nem derült ki az új mobilról, melynek a Tag Heuer a Racer nevet adta, ami nem meglepő, hiszen elég, ha csak a cég kronográf modelljeire gondolunk, melyek szintén az autóversenyzéshez kötődnek. A Tag Heuer Racer tervezői azonban sokkal merészebbek voltak, mint amit a brand karórái után várhattunk, hiszen a telefon megjelenése a fekete karbon, az alumínium és a masszív gumi ötvözése miatt nagyon extravagánsra és high-techre sikerült.


A gyártó egyelőre nem árult el komolyabb specifikációkat a telefonnal kapcsolatosan, de az biztos, hogy az új modell az Android Ice Cream Sandwich 4.0 operációs rendszerét kapja meg. A Tag Heuer Racer idén júliusban kerül forgalomba, az ára 2800 euró (mintegy 800 ezer forint) lesz.

avatar
tSas
-
2012.03.17. 23:57
3
Jól mondod mandark! Nem érdemes mást venni csak iPhone-t!
avatar
mandark
-
2012.03.17. 22:05
2
a videóban látszik, de tényleg nem viszik túlzásba :)
szerintem az ilyen luxusmárkáknak nagyon kis esélyük van a telefonpiacon, főleg, hogy ilyen drágák, és számomra ennyit az android nem is ér meg
avatar
Fluor100
-
2012.03.17. 20:55
1
Az előlapját mikor láthatjuk??
Címeres Key Largo pulcsi
Miért érdemes a német Key Largo termékeit választani? Mert fiatalosak, trendik és mérsékelt árakkal jönnek piacra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.