New Yorkból is komoly adóbevételek érkeznek
Kaliforniában adóznak a legtöbbet
0 hozzászólás
Munkatársunktól    2015.02.12

Egy friss tanulmány azt állapította meg, hogy Kalifornia a legdrágább állam az egész Egyesült Államokban, elsősorban ha az állami, és a helyi adókat vesszük figyelembe.


A kutatás azt a következtetést is megállapította, hogy a keresők felső 1%-­a Kaliforniában a helyi adókra jelentős összeget költ rendszeresen. A legjobban kereső lakosok általában 8,8% adót fizetnek. Kalifornián kívül Hawaii, Vermont, New Jersey, és Oregon is olyan jól kereső államok, melyek nagymértékben hozzájárulnak az állami és a helyi adókhoz is. Ezek közül, míg Hawaii és Vermont hozzájárulása 8%-­os, addig New Jersey és Oregon hozzájárulása körülbelül 7%­-os.

Érdekes feltételezéssel állt elő a tanulmány, miszerint általánosságban az Amerikai Egyesült Államokban a felső 1% a jövedelemadó 5,6%­-át fizeti. Habár a tanulmányban azt is megállapították, hogy az alsó 20% a listán országszerte is 11% adót fizet. Az írás rendkívül kritikus az Egyesült Államokban elterjedt adórendszerrel kapcsolatban. Rámutatott arra, hogy az adórendszer jelenlegi formájában nem a legmegfelelőbb, hiszen az alacsony, és a közepes jövedelmű családoktól veszi el a nagyobb összegeket inkább, mint a gazdagabb családoktól. Habár a valóság az, hogy az Államok adójának a zöme Kaliforniából, és New Yorkból származik, ami szintén nem hagyható figyelmen kívül. A népesség felső 1%­-a ezekben az államokban több mint 40% adót fizet.

Dolce&Gabbana sneaker
Vannak olyan termékei a Dolce&Gabbanának, amit azoknak is nyugodt szívvel ajánlok, akik egyébként nem engedhetik meg maguknak, hogy tetőtől talpig ennek a márkának a ruháit hordják. Nos, ilyen ez a sneaker is, ami elérhető fekete és fehér színben is.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás előtti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az időszakban.