Másfélmillió dollárt akarnak rajta kaszálni
Kardashianék eladják a Tarzana villát
Munkatársunktól    2014.07.25    0 hozzászólás

Az amerikai celebsajtó már múlt hónapban megszellőztette, hogy Khloe Kardashian és Lamar Odom eladják a Los Angelesben található Tarzana villát. A hír valóban igaz, mivel a birtok, ami az Ashurst Lane-­en található, felkerült az eladó luxuslakások listájára. Tavaly novemberben Kardashian az interneten áradozott az ingatlanról, most viszont a Los Angeles Times­ közölte a meglepő hírt, miszerint a pár 5.5 millió dollárt kér a 700 négyzetméteres villáért, melyet még 2009 őszén még 4 millió dollárért vásároltak meg.

A ház az előkelő Mulholland negyedben található, ahol zárt közösségek élnek, így akárki nem képes eljutni a birtokhoz, csak akiket az őrök beengednek. A ház a Tarzana elnevezést az előtte tornyosuló pálmafákról ás a körülötte dúsan elhelyezkedő zöld növényzetről kapta. A luxusvillában hat hálószoba van, mindegyikben egyedileg tervezett sportos faldesign, terméskő és mozaik dekoráció. A helyiségeket egyedi bútorokkal, és kiegészítőkkel rendezték be, amik szintén tükrözik a ház stílusát. A fő lakosztályban többek között olyan extrákat találunk, mint a spa stílusú fürdőszoba, mozaikcsempe kirakású kandalló, de az ingatlan értékét növeli a gyönyörű kilátás a hálószobából a városra. A ház többi részében találunk egy privát edzőtermet, egy könyvtárt, valamint egy irodát, és egy moziszobát is. A kertben egy különböző vízi effektekkel ellátott úszómedence, spa, egy kiépített szalonnasütő hely, egy kinti konyha, valamint egy beépített terasz szolgálja az itt lakók szórakozását, a parkolóban pdig 15 autó számára van elegendő hely.

Fekete Emporio Armani gyűrű
Folytatva az előbbi ajánlást, íme az Emporio Aarmani másik, szerintem még menőbb gyűrűje.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.