Másfélmillió dollárt akarnak rajta kaszálni
Kardashianék eladják a Tarzana villát
Munkatársunktól    2014.07.25    0 hozzászólás

Az amerikai celebsajtó már múlt hónapban megszellőztette, hogy Khloe Kardashian és Lamar Odom eladják a Los Angelesben található Tarzana villát. A hír valóban igaz, mivel a birtok, ami az Ashurst Lane-­en található, felkerült az eladó luxuslakások listájára. Tavaly novemberben Kardashian az interneten áradozott az ingatlanról, most viszont a Los Angeles Times­ közölte a meglepő hírt, miszerint a pár 5.5 millió dollárt kér a 700 négyzetméteres villáért, melyet még 2009 őszén még 4 millió dollárért vásároltak meg.

A ház az előkelő Mulholland negyedben található, ahol zárt közösségek élnek, így akárki nem képes eljutni a birtokhoz, csak akiket az őrök beengednek. A ház a Tarzana elnevezést az előtte tornyosuló pálmafákról ás a körülötte dúsan elhelyezkedő zöld növényzetről kapta. A luxusvillában hat hálószoba van, mindegyikben egyedileg tervezett sportos faldesign, terméskő és mozaik dekoráció. A helyiségeket egyedi bútorokkal, és kiegészítőkkel rendezték be, amik szintén tükrözik a ház stílusát. A fő lakosztályban többek között olyan extrákat találunk, mint a spa stílusú fürdőszoba, mozaikcsempe kirakású kandalló, de az ingatlan értékét növeli a gyönyörű kilátás a hálószobából a városra. A ház többi részében találunk egy privát edzőtermet, egy könyvtárt, valamint egy irodát, és egy moziszobát is. A kertben egy különböző vízi effektekkel ellátott úszómedence, spa, egy kiépített szalonnasütő hely, egy kinti konyha, valamint egy beépített terasz szolgálja az itt lakók szórakozását, a parkolóban pdig 15 autó számára van elegendő hely.

Még nem érkezett hozzászólás!
Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 7 és 2 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
Stílusos Fabi sneaker
Rendkívül stílusos és egyedi fekete sneaker a Fabi tervezőitől. A dizájnerek egy átlagos - ámde minőségi - fekete bőrcipő helyett alkottak valami mást. Egy kicsit extrábbat.

Legfrissebb hozzászólások
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
29
Tini vagyok, hogyan...
barbarakovacs, 2016.10.06. 09:29
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.