Lesz Lamborghini és Bentley luxus SUV
Késnek az új luxusterepjárók
Munkatársunktól    2012.10.31    4 hozzászólás

A Lamborghini Ă©s a Bentley EXP Urus 9 F SUV koncepciĂłja a Genfi Ă©s a Pekingi AutĂłszalonokon kerĂĽlt bemutatásra, Ă©s bejelentettĂ©k vele egyidejűleg azt is, hogy tömeges gyártást terveznek belőle.


Habár ez a lĂ©pĂ©s mĂ©g egy darabig eltolĂłdik, mert a gyártĂłk Ăşgy döntöttek, hogy elhalasztják a szuper SUV-ok tervĂ©t egy időre, hogy segĂ­tsĂ©g az anyavállalatot, a Volkswagent, hogy erőforrásokat összpontosĂ­thasson az eladások növelĂ©sĂ©re. A cĂ©g jelenleg azĂ©rt harcol, hogy elvegye a versenytársátĂłl, a General MotorstĂłl a világ legnagyobb autĂłgyártĂłja cĂ­met, Ă©s ő kerĂĽlhessen a dobogĂłra, ahol jelenleg a második, harmadik helyen a Toyota Motor Corp áll.


A Bentley Ă©s a Lamborghini plĂĽss SUV-ja kemĂ©ny versenytársakkal kell, hogy megkĂĽzdjön majd. A Fiat Maseratija jövőre indĂ­tja be az Ăşj Kubang jeepjĂ©nek a gyártását, az EgyesĂĽlt Királyságbeli Land Rover pedig 2014-re tervezte be az Ăşj Range Rover Sportját. A Ferrarinak tavaly Ăłta van egy családi autĂłja, az FF, amelyik a legnagyobb autĂł ebben a kategĂłriában.

avatar
brandy
-
2012.11.20. 20:04
4
Bentley EXP Urus 9 F SUV

Mivan? lol ilyen nevet..
avatar
erick
-
2012.11.01. 17:03
3
A BENTLEY NEM TETSZIK:. A LAMBO MEG TISZTA X6.
avatar
Attilaa
-
2012.11.01. 15:38
2
Szerintem jól eltalálták ezt a Lambot:D
Ez a Bentley valahogy olyan fura:D
avatar
mandark
-
2012.11.01. 13:52
1
terepjáró ide vagy oda én a lamborghinimmel nem mennék rá olyan sziklás földre :D
Ralph Lauren pólók többféle színben
Ralph Lauren pólót szeretnél vásárolni, de itthon egyáltalán nem találsz? Gyakori probléma, de az internetes vásárlás lehetősége ezt is megoldja.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Amikor mindenki kĂ©t számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a fĂ©rfiak nagy rĂ©szĂ©nek is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dĂşlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.