Lesz Lamborghini és Bentley luxus SUV
Késnek az új luxusterepjárók
Munkatársunktól    2012.10.31    4 hozzászólás

A Lamborghini és a Bentley EXP Urus 9 F SUV koncepciója a Genfi és a Pekingi Autószalonokon került bemutatásra, és bejelentették vele egyidejűleg azt is, hogy tömeges gyártást terveznek belőle.


Habár ez a lépés még egy darabig eltolódik, mert a gyártók úgy döntöttek, hogy elhalasztják a szuper SUV-ok tervét egy időre, hogy segítség az anyavállalatot, a Volkswagent, hogy erőforrásokat összpontosíthasson az eladások növelésére. A cég jelenleg azért harcol, hogy elvegye a versenytársától, a General Motorstól a világ legnagyobb autógyártója címet, és ő kerülhessen a dobogóra, ahol jelenleg a második, harmadik helyen a Toyota Motor Corp áll.


A Bentley és a Lamborghini plüss SUV-ja kemény versenytársakkal kell, hogy megküzdjön majd. A Fiat Maseratija jövőre indítja be az új Kubang jeepjének a gyártását, az Egyesült Királyságbeli Land Rover pedig 2014-re tervezte be az új Range Rover Sportját. A Ferrarinak tavaly óta van egy családi autója, az FF, amelyik a legnagyobb autó ebben a kategóriában.

avatar
brandy
-
2012.11.20. 20:04
4
Bentley EXP Urus 9 F SUV

Mivan? lol ilyen nevet..
avatar
erick
-
2012.11.01. 17:03
3
A BENTLEY NEM TETSZIK:. A LAMBO MEG TISZTA X6.
avatar
Attilaa
-
2012.11.01. 15:38
2
Szerintem jól eltalálták ezt a Lambot:D
Ez a Bentley valahogy olyan fura:D
avatar
mandark
-
2012.11.01. 13:52
1
terepjáró ide vagy oda én a lamborghinimmel nem mennék rá olyan sziklás földre :D
Barna Fendi sál
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.