toalettpapír mellett, amit 22 karátos aranyból készített el egy „Toilet Paper Man”­ néven futó ausztrál cég."> toalettpapír mellett, amit 22 karátos aranyból készített el egy „Toilet Paper Man”­ néven futó ausztrál cég."> toalettpapír mellett, amit 22 karátos aranyból készített el egy „Toilet Paper Man”­ néven futó ausztrál cég."> toalettpapír mellett, amit 22 karátos aranyból készített el egy „Toilet Paper Man”­ néven futó ausztrál cég.">

Trendmagazin

Toalettpapír 1.3 millió dollárért

Egy ausztrál cég szerint ebből nagy üzlet lesz

2013.12.24 | Munkatársunktól

A 25 ezer dolláros swarovski kristályokkal kirakott luxus mellékhelyiség szinte értéktelennek számít emellett az 1,3 millió dolláros toalettpapír mellett, amit 22 karátos aranyból készített el egy „Toilet Paper Man”­ néven futó ausztrál cég. A háromrétegű törlő 22 karátos aranypelyhekbe lett áztatva, és egyébként személyesen szállítja házhoz egy príma komornyik, aki cilindert visel, és ajándék pezsgőt is felszolgál a csomag mellé. A gyártócég mindössze az alábbi nyilatkozatot közölte termékük kapcsán: „Ez a világ legdrágább toalettpapírja!”


A készítők 100 százalékos garanciát vállalnak arra is, hogy a toalettpapírt ugyanolyan biztonságosan lehet használni, mint a hagyományos verziókat. De vajon ki használna egy 22 karátos aranyból készült toalettpapírt? - teszik fel a kérdést az életstílussal foglalkozó bloggerek. Egyes vélemények szerint azonban lesz egy szűk, de annál hivalkodóbb réteg, aki nem fogja sajnálni a tíz prémiumkategóriás autó árát sem erre a teljességgel értelmetlen "termékre" - hiszen számukra egy ilyen toalettpapírból akár egy vicces szülinapi ajándék is születhet. Mindenesetre a gyártó nagyon reménykedik a sikerben.