Trendmagazin

Kihagyhatatlan luxustáskák 2013-ban

Judith Leibertől a Louis Vuittonig

2013.02.03 | Munkatársunktól

A 2012-es év elmúlt és vele a hóbortos táskák ideje is, amelyek a tavalyi évre oly jellemzőek voltak. Az új év új karra való nyalánkságokat kíván. Íme 5 olyan táska, amiket muszáj beszerezned az idén!

1. Year of the Snake Clutch - Judith Leiber


A luxusmárka ezzel a különleges darabbal tiszteleg 2013-nak, amely a kígyó éve a kínai horoszkóp szerint. A kb. 4000 dolláros (880 ezer forintos) árú különlegesség összetekeredett kígyót formáz, amelyre kézzel ragasztották a kristályokat. Ez a kreáció pont annyira avantgarde, mint amennyire a márka megkívánja és kiváló kiegészítője lehet az idei ruhatáradnak.

2. Junior Intrecciato Nappa Memory - Bottega Veneta


Ez a táska magán viseli a Bottega Veneta névjegyét az interciatto szövött bőr mintázatot. Megéri a 4180 dolláros (925 ezer forintos) árát. A klasszikus minta elegánsan párosul a gyűrt bőrrel. Egy tökéletes nappali és éjszakai táska. A két külső és belső, zipzáras zseb a stílusosságon kívül funkcionálissá is teszi ezt a remek darabot.

3. Cabas - Yves Saint Laurent


Nincs táskagyűjtemény a francia stílus ikon közepes bőr Cabas-sza nélkül. Ez a különleges lila árnyalatú marhabőr szütyő megéri a 2694 dolláros (kb. 595 ezer forintos) árcédulát és jó eséllyel hódítja meg a tanácstermeket és a parti helyszíneket egyaránt. A tetején átívelő bőr szalagon Y alakú csattal zárható.

4. Padam Shopping - Christian Louboutin


Nem csak Christian Louboutin cipőitől, hanem a táskáitól is elgyengül a nők térde. Az 1795 dolláros (kb. 400 ezer forintos) Padam Shoppinggal sem lesz ez másképp. Csatjaiban és bőr mintázatában is a jellegzetes Louboutin védjegyeket viseli magán, színösszeállításával pedig a legszürkébb napokat is feldobja.

5. Metis - Louis Vuitton


Kényeztesd magad egy a jól ismert Louis Vuitton monogramos mintázatú anyagból készült táskával. A Metis 1670 dollárral (kb. 370 ezer forinttal) könnyít a pénztárcádon. A táska két füllel is ellátott, így hordható vállon és kézben is.