Gyönyörű tengerparton fekszik
Kínában nyitott szállodát a Kempinski
Munkatársunktól    2014.11.12    0 hozzászólás

KĂ­nában terjeszkedik a világ legrĂ©gebbi luxusszálloda-­csoportja. Az Ăşj Kempinski komplexum Haitang dĂ©lkereti partján találhatĂł, 25 percre a Sanya Phoenix nemzetközi repĂĽlőtĂ©rtől. A szálloda mellett egy elkĂ©pesztően hosszĂş, 14 mĂ©rföldes tengerpart fekszik, ahol több strand is rendelkezĂ©sĂ©re áll a pihenni vágyĂłknak. A gyönyörű termĂ©szeti környezetben nagyszerű golfpályák Ă©s egyĂ©b klubok is helyet kaptak, mĂ­g a saját helikopter-leszállĂł Ă©s tágas konferenciatermek az ĂĽzletembereket várják. A főĂ©pĂĽlet 299 elegáns Ă©s jĂłl felszerelt szobával Ă©s lakosztállyal rendelkezik, mindemellett fitneszcenter, gőz Ă©s szauna is várja a passzĂ­v kikapcsolĂłdásra vágyĂłkat, mĂ­g a gyerekeket a Kempi Kids Clubban is le lehet passzolni.

Tommy Hilfiger 'Ryder F09' farmer
A Tommy Hilfiger ezen farmere tökéletes választás a hétköznapokra. Sötétkék színe miatt szinte mindenhez viselhető, legyen az pulóver, póló vagy éppen ing.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A nyolcvanas Ă©vek derekán több terror támadás is törtĂ©nt, de elindult a világsztárokat tömörĂ­tő USA for Africa project is.