A szerkezetet egy túlságosan édesszájú férfi találta ki
Konyhaszéffel a mohóság ellen
7 hozzászólás
MTI/TM    2013.06.24

Konyhaszéfet fejlesztett ki falánkság ellen egy amerikai férfi, aki maga sem tud ellenállni a csokoládénak. A műanyag dobozocska lezárása után csakis az előre beprogramozott időpontban nyitható, így gazdája nem jut idő előtt csemegéjéhez, akkor sem, ha nem tudja legyűrni a kísértést.

A konyhaszéf legfeljebb tíz napra zárja magába a kívánatos étket, de aki nagyon türelmetlen, akár 1 percre is beállíthatja az időhosszt. Kinyitni még úgy sem lehet a dobozt, hogy gazdája kiveszi belőle az elemeket. Fűrésszel, baltával persze megadja magát, de utána használhatatlanná válik. A szerkezet feltalálója a 39 éves David Krippendorf. A San Franciscó-i férfi igen édesszájú, és feleségét korábban többször arra kérte, hogy rejtse el előle egészségtelen étekkedvenceit, ám rendre azon kapta magát, hogy utánuk kutat a lakásban és gyakran igazolódott az "aki keres, az talál" tézis. A kudarc vezérelte a férfit a konyhaszéf feltalálására.Az "étekvekker" még nem kapható, de ha összegyűlik a sorozatgyártáshoz szükséges pénz, piacra dobják. Mivel az Egyesült Államokban igencsak sok a kövér ember, ígéretes lehet a széf kereslete. A trezor ráadásul nemcsak az étkek iránti önfegyelmezetlenség ellen jó. Belezárható mobiltelefon, tévétávkapcsoló, számítógépes játék irányítótartozéka, így aztán gyerekek remekül ösztökélhetők vele arra, hogy első a lecke, csak utána jöhet a szórakozás. Mindemellett gyerekektől biztonságosan lehetne benne tárolni benne például autók indítókulcsát vagy ékszereket - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.

Cimkék: édesség,
avatar
xoxo
-
2013.07.10. 22:53
7
ötletes nem mondom :)
avatar
selena
-
2013.06.30. 00:06
6
ha erre van szükség hogy vki visszatartsa magát az régen rossz!
avatar
sunshine
-
2013.06.28. 20:54
5
vicces h mi mindent kitalálnak.. nem hinném h sok embernek lenne rá szüksége
avatar
greenclub
-
2013.06.28. 13:47
4
A Kickstarteren mindent megvesznek? :)
avatar
Regi18
-
2013.06.27. 18:26
3
Van ennél olcsóbb megoldás is, úgy hívják: akaraterő! :)
avatar
bringa
-
2013.06.27. 14:29
2
Ez is az onsanyargatas egyik formaja de neha kell!!
avatar
Szeki
-
2013.06.25. 18:11
1
Nagy ötlet :D
Elegáns Hugo Boss csizma
A Hugo Boss minden szezonban cipők széles skáláját dobja piacra, még ha ez a hazai kínálatból nem is derülne ki számunkra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.