Egy újabb professzionális sportág a támogatottak listáján
Kosárcsapattal szerződött az Hublot
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.05.18

A Miami HEAT szupersztárjával, Dwyane Wade-del megkötött szerződés után az Hublot most az egész HEAT hivatalos partnerévé vált – jelentette be a híres óragyár. Ez az első (ráadásul több évre szóló) együttműködés az Hublot részéről egy amerikai csapattal.


„Az Hublot a kreativitás és innováció szinonimája, így kiváló társa lehet a Miami HEAT-nek.” – mondta el Eric Wooworth, a HEAT Csoport elnöke. Jean-Claude Biver, az Hublot vezérigazgatója pedig így vélekedik: „Nagyon örülünk, hogy kapcsolatban állhatunk egy világszerte elismert kosárcsapattal, mely óriási hangsúlyt fektet a játék lényegére: a csapat egységére, az összedolgozásra. Óriási kiváltság, hogy a Miami HEAT hivatalos szponzorai lehetünk óráinkkal, erre nagyon büszkék vagyunk. A papírok aláírásával egy újabb professzionális sportág világába lépett be az Hublot, melyekkel tökéletesen kiegészítik egymást az eddigi kapcsolatainkkal, főleg a futballal, és a Forma 1-gyel. A Miami HEAT-tel való együttműködés kiváltságos dolog, főleg hogy ezt kiegészítettük Dwyane Wade egyéni képviseletével is.”

Az Hublot és HEAT közti tárgyalások 2010 decemberében kezdőtek. Január 20-án, egy jótékonysági estet támogathattak, melyet a kosárcsapat rendezett. Ezek után teljesen logikussá vált az együttműködés, főleg, hogy az Hublot legalább 750 ezer dollárt kíván jótékonysági szervezetek számára gyűjteni 3 év alatt.


Februárban jelentette be az Hublot, hogy a HEAT egyik legfontosabb játékosa, Dwyane Wade is belépett az Hublot nagykövetek elit táborába, ahol már megannyi legenda található, megannyi képviselt sportággal: Jet Li a harcművészettel; Maradona és a Manchester United a focival; Maria Riesch, Bode Miller és Dario Cologna a sível; Ayrton Senna a Forma 1-gyel; és Facundo Pieres a lovaspólóval. „Dwyane Wade mindig lenyűgözi a kosárlabda szeretőit, ahogy a pályán egymagában is képviseli a találékonyságot, erőt, és stílust, emelett rendkívül gyors és mozgékony. Tehetsége már így is elismert az NBA-ban, hiszen óriási szerepet játszott abban, hogy a 2008-as pekingi olimpián az Egyesült Államok hozhatta el az aranyérmet kosárlabdában.” – mondta Biver.


A támogatott szervezetek

Az 1997-ben alapított Miami HEAT Jótékonysági Alapítvány a Dél-Floridában élő, gyengébb életkörülményekkel rendelkező, sebezhető családokon kíván segíteni. A kedvezményezettek közé tartozik például a SafeSpace, ami a családon belüli erőszaknak áldozatul esett nőket és gyermekeknek ad szállást; a Jackson Memorial Alapítvány Védőangyalai; a Holtz Gyermekkórház; és a Miami Koalíció egy Biztonságosabb és Drogmentes Társadalomért. A HEAT Alapítvány ezen felül végzős főiskolásoknak biztosít ösztöndíjat; az Akadémia pedig a szegényebb területeken működtet iskola utáni szakköröket és segítő foglalkozásokat. Az Alapítvány mindezen munkásságával kívánja Dél-Florida fiataljait támogatni álmaik megteremtésében és elérésében.

Kapcsolódó cikkek
A fekete színt gyakran az elegancia, de ugyanígy a férfiasság színének is tartják. Csupán egy-két évvel ezelőtt indult meg az órakészítésben is egy olyan vonal, amely a teljesen fekete időmérőket az erő, teljesítmény, minőség szimbólumává igyekszik varázsolni, nem kevés sikerrel. Ezek közül szemezgettünk.
10,382,400 Huf / 33,600 Eur
10,567,800 Huf / 34,200 Eur
A Twilight Saga óta világszerte ismerik a nevét, ám az így kialakult médiafigyelmet nem mindig viseli jól. Kristen Stewart idén április 9-én töltötte be a 21. életévét.
Hennel Ádám a Fix HD magazin műsorában beszélt a Trendmagazinról, valamint a jövőbeli tervekről.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
Mihaly
-
2011.05.20. 22:40
4
Jó döntés volt ez a kooperáció, Dwyane-nek jól áll a KIng Power, biztosan ki fog jönni egy általa fémjelzett modell.
avatar
LosSantos
-
2011.05.20. 19:26
3
Akkor biztos lesz új limitált Hublot Dwyane Wade :D
avatar
Adrihanna
-
2011.05.20. 17:21
2
Hát ez most nekem nagyon tetszik =) és a második kép meg főleg tetszik =)
avatar
Jonny
-
2011.05.20. 16:45
1
Jó hogy nem csak a hasznot nézik hanem jótékonykodnak is!
Salvatore Ferragamo 'Faenza' bőrcipő
A Salvatore Ferragamo bőrcipőkben a legmagasabb minőséget képviseli. Az itt látható, "Faenza" elnevezésű modelljük az üzletemberek számára készült.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.