Egy újabb professzionális sportág a támogatottak listáján
Kosárcsapattal szerződött az Hublot
4 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.05.18

A Miami HEAT szupersztárjával, Dwyane Wade-del megkötött szerződés után az Hublot most az egész HEAT hivatalos partnerévé vált – jelentette be a híres óragyár. Ez az első (ráadásul több évre szóló) együttműködés az Hublot részéről egy amerikai csapattal.


„Az Hublot a kreativitás és innováció szinonimája, így kiváló társa lehet a Miami HEAT-nek.” – mondta el Eric Wooworth, a HEAT Csoport elnöke. Jean-Claude Biver, az Hublot vezérigazgatója pedig így vélekedik: „Nagyon örülünk, hogy kapcsolatban állhatunk egy világszerte elismert kosárcsapattal, mely óriási hangsúlyt fektet a játék lényegére: a csapat egységére, az összedolgozásra. Óriási kiváltság, hogy a Miami HEAT hivatalos szponzorai lehetünk óráinkkal, erre nagyon büszkék vagyunk. A papírok aláírásával egy újabb professzionális sportág világába lépett be az Hublot, melyekkel tökéletesen kiegészítik egymást az eddigi kapcsolatainkkal, főleg a futballal, és a Forma 1-gyel. A Miami HEAT-tel való együttműködés kiváltságos dolog, főleg hogy ezt kiegészítettük Dwyane Wade egyéni képviseletével is.”

Az Hublot és HEAT közti tárgyalások 2010 decemberében kezdőtek. Január 20-án, egy jótékonysági estet támogathattak, melyet a kosárcsapat rendezett. Ezek után teljesen logikussá vált az együttműködés, főleg, hogy az Hublot legalább 750 ezer dollárt kíván jótékonysági szervezetek számára gyűjteni 3 év alatt.


Februárban jelentette be az Hublot, hogy a HEAT egyik legfontosabb játékosa, Dwyane Wade is belépett az Hublot nagykövetek elit táborába, ahol már megannyi legenda található, megannyi képviselt sportággal: Jet Li a harcművészettel; Maradona és a Manchester United a focival; Maria Riesch, Bode Miller és Dario Cologna a sível; Ayrton Senna a Forma 1-gyel; és Facundo Pieres a lovaspólóval. „Dwyane Wade mindig lenyűgözi a kosárlabda szeretőit, ahogy a pályán egymagában is képviseli a találékonyságot, erőt, és stílust, emelett rendkívül gyors és mozgékony. Tehetsége már így is elismert az NBA-ban, hiszen óriási szerepet játszott abban, hogy a 2008-as pekingi olimpián az Egyesült Államok hozhatta el az aranyérmet kosárlabdában.” – mondta Biver.


A támogatott szervezetek

Az 1997-ben alapított Miami HEAT Jótékonysági Alapítvány a Dél-Floridában élő, gyengébb életkörülményekkel rendelkező, sebezhető családokon kíván segíteni. A kedvezményezettek közé tartozik például a SafeSpace, ami a családon belüli erőszaknak áldozatul esett nőket és gyermekeknek ad szállást; a Jackson Memorial Alapítvány Védőangyalai; a Holtz Gyermekkórház; és a Miami Koalíció egy Biztonságosabb és Drogmentes Társadalomért. A HEAT Alapítvány ezen felül végzős főiskolásoknak biztosít ösztöndíjat; az Akadémia pedig a szegényebb területeken működtet iskola utáni szakköröket és segítő foglalkozásokat. Az Alapítvány mindezen munkásságával kívánja Dél-Florida fiataljait támogatni álmaik megteremtésében és elérésében.

Kapcsolódó cikkek
A fekete színt gyakran az elegancia, de ugyanígy a férfiasság színének is tartják. Csupán egy-két évvel ezelőtt indult meg az órakészítésben is egy olyan vonal, amely a teljesen fekete időmérőket az erő, teljesítmény, minőség szimbólumává igyekszik varázsolni, nem kevés sikerrel. Ezek közül szemezgettünk.
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
Mihaly
-
2011.05.20. 22:40
4
Jó döntés volt ez a kooperáció, Dwyane-nek jól áll a KIng Power, biztosan ki fog jönni egy általa fémjelzett modell.
avatar
LosSantos
-
2011.05.20. 19:26
3
Akkor biztos lesz új limitált Hublot Dwyane Wade :D
avatar
Adrihanna
-
2011.05.20. 17:21
2
Hát ez most nekem nagyon tetszik =) és a második kép meg főleg tetszik =)
avatar
Jonny
-
2011.05.20. 16:45
1
Jó hogy nem csak a hasznot nézik hanem jótékonykodnak is!
Gucci pénztárca
Ezzel a bőrből készült Gucci pénztárcával bárhol is legyél, Te leszel a nyerő! A lakkozott Gucci mintás tárcát kifejezetten úriemberek számára készítették.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán a világ országai fokozatosan demokratizálódtak: Brunei elnyerte függetlenségét, és Uruguay-ban is demokráciát kiáltottak ki a diktatúra helyett.