Beszlgets arrl, hogy milyen felnni a reflektorfnyben
Kristen Stewart kirakati lete
Kathrin Hudson/Elle Canada/Kristen Stewart Hungary/Trendmagazin    2012.11.29    118 hozzszls

Amikor Kristen Stewartról beszélünk, lehetetlen elkerülni a személyes élete körül kavargó problémák felemlegetését. Röviddel azeltt beszéltem a színésznvel, hogy azok a ma már hírhedt képek a nyilvánosságra kerültek a „nem igaz a szakítás pletykája” bizonyítékaként. Valójában igyekeztem kerülni a témát, nehogy halálos fenyegetéseket kapjak Twillight rajongóktól és a Twitter üzeneteket is megakadályozandó.

Felkészültem mindenre, amit mondani fogok... Stewart árulkodó nyomot hagy magáról, mieltt még bemutatkozhatnánk egymásnak. „Szia, Kat vagy? Kristen vagyok.” – mondja azon az összetéveszthetetlen monoton hangon Párizsból, a mobiltornyokon keresztül egyenesen a fülembe. Ez a nyom. Mert általában ez nem így megy.

A fotk a Twilight Saga:
Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek
A fotk a Twilight Saga: Breaking Dawn Part II sajtkonferencijn kszltek

Általában egy sajtófnök felhív, hogy kiderítse, akarsz-e beszélni Ms. Stewarttal vagy más valakivel, aki elég híres ahhoz, hogy udvariatlanságnak tnjön a keresztnevén szólítani (annak ellenére, hogy mindig fiatalabbak nálad). Aztán a sajtófnök kapcsol téged az asszisztenshez, aki (bár errl nincs bizonyítékom, de gyakran van ez a képzetem) a celeb füléhez tartja a telefont, amíg beszéltek.

Úgy volt, hogy Stewart csak este tízkor fog visszahívni. De ahogy a nap lemegy a Twillightban, mi már a Balanciaga új illata, a Florabotanica arcának szerepérl, a középiskolai élet nehézségeirl, pitékrl beszélgetünk, és arról, hogyan tanult meg nem foglalkozni az interjúkkal.

Gratulálok, hogy a Forbes szerint te vagy a legjobban fizetett színészn. Hogyan méred a sikert?

Azok a Forbes listák rohadtul nagy baromságok. Most komolyan, nevetségesek. Maga a lista némileg igaz, de nincsenek benne fontos részletek - nem mintha annyira számítana... Én soha nem leszek az a fajta személy, aki egy hatalmas hegy méret pénzkupacon ül. A dolgok stagnálóvá válnak. De ha a sikeresség oldaláról nézzük, soha nem voltam nagyobb kihívás alatt. Teljes mértékben készen állok rá, hogy dolgozzak. Ha mindig tudom érezni, hogy olyan kihívások várnak rám, mint jelenleg is, akkor sikeresnek fogom érezni magamat.

Milyen érzés most, hogy a Twillight sorozat a végéhez közeledik?

A legtöbb projekt, amiben részt vettem, rövid volt. A Twillightnak négy éve vagyunk az rült megszállottjai, és értsd úgy, hogy teljesen megszállottjai ennek a projektnek, szóval ez megbocsájtható. A furcsa az, hogy azért kezdesz el egy projektet, hogy befejezd: el akarod mondani a történetet. De az, hogy négy évig eltart, figyelemre méltó. Szóval a megkönnyebbülés, amit okoz, még inkább érezhet. A Twillight-ot annyira közel érzem magamhoz, hogy azt el sem tudom mondani. Négy év… eddig tart a középiskola, érted?


Nagyon ambíciózusnak tnsz.

Amikor elkezdtem, az egész ötlet mögött csak annyi volt, hogy szerettem volna egy munkát. Felnéztem a szüleimre, és úgy gondoltam, hogy amit k csináltak, az nagyon klassz. Azt akartam, hogy a felnttek beszéljenek velem, és ez tényleg ebbl indult el.

Most már benne vagy a divat világában is. Mi vonz téged benne?

Az élet bármely területén találkozhatunk rokonlelkekkel. 15 éves voltam, mikor találkoztam Nic-kel (Nicholas Ghesquiere, a Balenciaga divatguruja - a szerk.). Amikor mondták, hogy a Balenciaga-t kellene népszersítenem magazinokban, azt mondtam, hha. Nem ismertem más dizájnerek nevét, csak ezt az egyet. Ez egy fura kapcsolat a divat és a színészek között. Nekem semmi közöm hozzá. Nem én csinálom a divatot.

Az én alkotási vágyamnak semmi köze a ruhákhoz. Engem a kreatív energiák érdekelnek, akkor is, ha semmi közöm hozzájuk. Ez annyira addiktív. Amikor egy kollekció felvonul a kifutón, egy történetet mesél el. Mint egy kisfilm.

Szerinted miért akarta Ghesquiere, hogy az illata arca legyél?

Találkozom rendezkkel és néha rögtön tudni. Megrázod valakinek a kezét és azt gondolod: „ Hha, nekünk együtt kell dolgoznunk!” valószínleg azt mondaná, hogy azért, mert rokonlelkek vagyunk (nevet).


Gyakran tnsz sajnálkozónak, amikor az alkalmi öltözködésedrl beszélnek. Mitl érzed jól magad?

Tényleg egy kicsit sajnálkozó vagyok az errl szóló interjúkban. Nem azért, mert bánnám. Annyira rohadtul jól érzem magam egy farmerban, ami jól áll. Patti Smithnek mindig van egy kabátszer valamije, amit megtarthatsz vagy 15 évig, és bármit felvehetsz alá. Most ezt a Balenciaga motoros kabátot nem tudom levenni. Az elmúlt hat hónapban minden repüls utamra ezt vettem fel, ebben aludtam. Nem hiszem, hogy bármikor is megunnám, hacsak nem hízom el (nevet).

Kate Moss egy stílus ikon, pedig gyakran sportcipt hord és farmert. Ez is csak személyi esztétika, mint annyi más.

Szeretem, ha tudok mozogni. Szeretek ersnek látszani. Utálom az olyan ruhákat, amikben nem lehet mozogni. A ruhák nagyon le tudnak húzni.

Vicces, hogy ersnek akarsz látszani, hiszen a lányok manapság kifinomultnak akarnak látszani, fleg tsarkakon.

Mindig úgy érzem, mintha gólyalábakon egyensúlyoznék, fleg sznyegen, amikor a rajongók között járkálok. Utálok föléjük tornyosulni. Ezért le is akarom venni azokat a cipket.

Dolgoztál már együtt néhány igazi lázadóval, mint Joan Jett. Neked mit jelent a lázadó szellem?

A nemrég a Hófehérben játszott szerepemmel kapcsolatban mindenki azt mondta, mindig ers szerepeket játszom, muszáj, hogy ers lánynak látsszak. Az igazság az, hogy ahogy kimondod, úgy fel is merül a kétség benned: „Persze, ers lány. Köszi”. Azt hiszem, ha a látásmódod egy kicsit is eltér másoktól, és van elég önbizalmad hozzá, hogy kiállj mellette, az a lázadó szellem.


Még az iskolában fedeztek fel. Szoktál találkozni azokkal a gyerekekkel?

Nem (nevet). Pedig szeretnék. Nem megszervezve. Csak felnni és találkozni velük, ezen az egészen kívül, az érdekes lenne. Az ördögbe is, igen! Csak úgy természetesen.

Azt mondod, hogy amibl élsz, az a legérdekesebb dolog benned. De milyen más dolog van még?

A munka egy érdekes dolog, mert minden arról szól. A legjobb barátaim, akik állandóan ösztönöznek engem, rendezk és színészek. Mindig azt mondják, hogy kellene egy filmet csinálnunk errl. Soha nem érzed igazán azt, hogy dolgozol, és azt sem érzed soha, hogy nem dolgozol. Egyébként szeretek zenélni – gitározom. Nem tudom… Mi érdekel téged?

Szeretek fzni.

Én is szeretek fzni. Valósággal a rabja vagyok.

Miket fzöl?

Szeretem az olasz ételeket és a régi jó amerikaiakat.

Szeretsz sütni?

Nem annyira. Piték sütésével kezdtem a fzést, de utáltam a kérges részüket. Soha nem tudtam jól csinálni. A sütés mögötti kémia túl rideg. Eltöltesz egy csomó idt vele, hogy süss valamit, és a végén, ha nem sikerül, az egész csak idpocsékolás volt. Tudod, az egész napomat ezzel a hülyeséggel töltöm. (nevet). Én vagyok a legbüszkébb és legarrogánsabb szakács. Le sem ülök, csak feltálalom az ételt és állok az asztal mellett, míg mindenki meg nem ette, és csak utána eszem.


Úgy tnik, szívesen beszélsz. Olvastam egy csomót arról, hogy emberek nehezményezik, hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belled. Mit gondolsz?

Szerintem szörny, hogy az emberek félreértik a kényelmetlenségemet, mintha nem akarnék ott lenni. Pedig pont az ellenkezje, nekem nagyon is fontos. Nagyon szeretem csinálni. Nem várom el, hogy mindenki lazának látsszon, én sem akarok az lenni. Azt hiszem ez az ellentétes jelentése a lazának. De nem érdekel.

Mindig így volt?

rült módon nttem fel. Igazán nyers voltam és majdnem teljesen bezárkóztam. Azt hiszem sikerült megszabadulnom attól a rút tyúkszemtl, ami azeltt alakított engem. Most már sikerült túl lépnem a saját határaimon.

Valószínleg a legtöbb ember így éli meg a tinédzserkorszakból a felntté válást.

Én is azt hiszem. Most még inkább, mert mindenki foglalkozik vele. Egy bizonyos szinten senkit sem érdekel. Meg sem érinti. Ha csak bele nem nézel magadba, észre sem veszed. Néhány interjú energiájából rögtön tudni lehet, hogy teljesen lenéz engem, pedig még csak nem is ismer.

avatar
bigyo92
-
2013.05.16. 12:34
2419
luca: ha folyton vakuznnak eltted akkor te is felvennl egy napszemcsit..
avatar
katca
-
2013.05.12. 17:28
2418
szerintem valami jat fognak kitallni aminek semmi kze az eredetihez :)
avatar
luca
-
2013.05.07. 06:24
2417
mostanban mg hlybben nz ki mert vmi retro olvasszemveget visel..
avatar
alice
-
2013.05.03. 20:24
2416
ez egy tk j interj :) szeretem Kristent :)
avatar
Zelda
-
2013.04.25. 23:35
2415
ebben biztos lehetsz Zitus :) n is kvncsi leszek r, hogy mi lesz a trtnet...
avatar
Zitusbb
-
2013.04.21. 21:47
2414
n rlnk neki ha lenne folytatsa a Hfehr s vadsznak! Ms filmrl nem tudok.
avatar
zZz
-
2013.04.16. 18:30
2413
Nem is Majka a clkznsg :DD
avatar
vezetta
-
2013.04.13. 18:16
2412

Majka beszlt Kristen Stewartnak
2013.04.13. 14:06 - mm

Vannak azok az emberek, akik gy kpzelik el a szabadidt, hogy olyan dolgokat csinlnak, amitl alapveten rossz lesz nekik. Egyesek tl sokat isznak, aztn hnynak, msok, pldul Majka pedig Alkonyat-filmeket nznek. A rapper msorvezet a Facebookra posztolta, hogy megprblkozott a legutols rsszel. \"Adtam egy vgs eslyt az Alkonyat hajnalhasadsnak. s az vszzad legrosszabb sznsznje cmet mr az els 3 percben megnyer K. Stewart kisasszonynak. De aki ezeket a prbeszdeket megrta, mirt nem megy a j k@€&+*{%$.£|%}^^{* -ba?? Konkrt Bnk s Szerelmek!\" – panaszkodott Majka a tnyleg borzasztan rossz filmre.

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/04/13/majka_beszolt_kristen_stewartnak/
avatar
carol
-
2013.04.12. 23:55
2411
sly: s mihez fog? :O v csak l otthon szted?
avatar
andy
-
2013.04.12. 16:16
2410
23 ves Kristen :))
avatar
CloudX
-
2013.04.09. 21:31
2409
Nem nzi le nem tudom honnan veszed ezt! inkbb izgul s azrt vlaszol nehezen..
avatar
cilinder
-
2013.04.07. 23:13
2408
\"Nhny interj energijbl rgtn tudni lehet, hogy teljesen lenz engem, pedig mg csak nem is ismer.\"

Nekem meg eddig az jtt le mintha nzn le a krdezt, olyan unottan szokott vlaszolgatni.
avatar
college
-
2013.04.05. 21:15
2407
Kristen egy igazi torzszulotte a mai ertek nelkuli ponyvabiznisznek. Kerdem en, hova jutott volna ez a mekego nyilatkozni nem tudo, igenytelen megjelenesu nocske?
Sehova!
avatar
Lory
-
2013.04.04. 22:26
2406
sly: dett :) ez lesz!
avatar
sly
-
2013.03.31. 20:22
2405
vagy semmit se fog mert elege lesz :) erre nem gondoltatok? :P
avatar
Fannika13
-
2013.03.30. 17:29
2404
attl fgg h milyen szerepet kap.. de az alkonyatot nehz lesz fellmlni :)
avatar
panna
-
2013.02.17. 19:40
2383
Ez engem is rdekelne Peti! :) Akr priviben is.
avatar
mesme
-
2013.02.17. 18:06
2382
A Twilight rajongk biztos beszavazzk Kristent, pedig nem rdemelne meg semmilyen djat egyik filmjrt sem.
avatar
alawa
-
2013.02.17. 13:47
2381
:))) miket mondott?
avatar
biropeti
-
2013.02.16. 14:41
2380
No majd lehet most n is megnzem! Hogy n mennyit hallgattam H-t a Panic Room-rl. :P
avatar
Zelda
-
2013.02.16. 11:34
2379
Kszi az informcikat! :)
avatar
Kristenfan
-
2013.02.15. 17:39
2378
Hello!

Pnikszoba premier lesz a SuperTV2-n!!!

http://supertv2.hu/filmek/2125_panikszoba_-_premier.html
avatar
agica
-
2013.02.15. 14:31
2377
Kristent kt kategriban jelltk az idei Kids\' Choice Awardson:

Favorite Movie Actress
Vanessa Hudgens (Journey 2: The Mysterious Island)
Scarlett Johansson (The Avengers)
Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Kristen Stewart (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2)
Favorite Female Buttkicker
Anne Hathaway (The Dark Knight Rises)
Scarlett Johansson (The Avengers)
Jennifer Lawrence (The Hunger Games)
Kristen Stewart (Snow White and the Huntsman)
avatar
miley16
-
2013.02.12. 20:43
2376
vic ebben sajnos igazad van ..
avatar
vic
-
2013.02.10. 12:56
2375
mennyire igaza van Kristennek! sokan lszentek de kzben egsz msok mint amit gondolnk rluk. jpofiznak aztn kibeszlnek meg hazugsgokat terjesztenek. :/ nem knny gy dolgozni filmezni hogy a fl sajt utl s le akar jratni!!
avatar
zumba
-
2013.02.07. 10:33
2374
Zsofi: szerintem ezzel tisztaban van o is :D
avatar
lottix
-
2013.02.04. 18:33
2373
ihatekristen te tuti szebb vagy mi??:) nem igaz hogy ha Kristenrl van sz mindenbe kpesek vagytok belektni..
avatar
Zsofi
-
2013.02.03. 10:46
2372
ihatekristen: Felvilgostanlak hogy a legszebb modellek sem nznek ki gy htkznap mint ahogyan ltod ket a plaktokon. Kristen pedig sznszn (az most rdektelen ebbl a szempontbl hogy j vagy sem) gy neki mirt kne minden nap agyonsminkelni magt?
A cikkben is szerepel hogy ez nla genetika hogy a szeme alatt karikk vannak. Errl mit tehet?
avatar
Kristen17
-
2013.01.29. 08:05
2371
avatar
alawa
-
2013.01.27. 01:01
2370
szittya: t nem tudod meggyzni.. minden Kristen cikknl csak az utlatt rja le :(((
Szrke Calvin Klein pulver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezddtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.