A kollekció motívumai: a lótusz,a fecske, a pitypang és a gyöngyvirág
Különleges motívumok Van Cleef új óráin
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.02.06

Van Cleef új órakollekciójában a márka ikonjai mellett mindenféle iparművészeti motívumokra helyezi a hangsúlyt. A Charm Extraordinaire részletesen kidolgozott, finoman gravírozott, miniatűr festésekkel, lakkozásokkal díszített karóráinál olyan anyagokat használtak, mint a lakk, az arany, a gyémánt, a zománc és a gyöngyház.


A kollekció nemrégiben elkészült négy új darabjában különleges motívumok jelentek meg: a lótusz, a fecske, a pitypang és a gyöngyvirág. Mind a négy órán körbe színes kövek láthatók, és a brand hagyományos egysoros gyémántjával ellentétben, háromsornyi gyémánt.


Az első a sorban a „Féérie Dandelion”, a Pitypangünnep, a kékre lakkozott áttetsző számlapon egy pillangószárnyú tündér úgy fúj a gyémántokból kirakott pitypangok felé, mintha kívánságot teljesítene. A tündér egy miniatűr szobor gyémántból, a szárnyai pedig zománcozottak. Az quartz óra háza fehéraranyból készült.


A második darab a „Muguet”, a Gyöngyvirág. A számlapon egy gyémántból kirakott virágszoknyás tündér egy pillangót enged ki a tenyeréből. A gyöngyvirágos festményt egy gyöngyházból készült számlapra alkották meg. A keret rózsaszín aranyból készült, amelyről egy pillangó lóg, körben sárga zafír és háromsoros gyémántberakással. Mindennek a kontrasztját egy zöld szíjjal emelték ki.


A fecske motívumos Charm Extraordinaire óra, a „Hirondelles”, két fecskét ábrázol egy virágmező fölött. Igen érdekes szimbóluma a tavasznak és az azzal járó változásoknak. A számlap hátterében felhők láthatók a fecskék mögött. A házon körbe lila és rózsaszín zafír és gyémántberakások vannak. A gyémánt még egyszer megjelenik az egyik fecske mellkasán.


A „Lotus” nevet viselő darab a belső békét sugározza. A lótuszvirág egy érdekes zománcozási technikával készült, amely különleges karaktert ad a virág minden egyes szirmának. A ház keretét kék zafír és gyémántsorok alkotják. A karóra rózsaszín szíjjal csatolható a csuklóra.

Cimkék: arany, gyémánt, karóra, luxus,
2,811,900 Huf / 9,100 Eur
1,461,570 Huf / 4,730 Eur
Rajongsz Kristenért? Szeretnél üzenni neki? Rajtunk keresztül írhatsz kedvencednek!
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
avatar
nashi
-
2013.02.09. 20:01
3
oh de szupi :)
avatar
Regi18
-
2013.02.07. 20:25
2
A zöld a legszebb! :)
avatar
andy
-
2013.02.07. 16:18
1
Ó ezek csudajók! :$
Pöttyös D&G nyakkendő
Nagyon divatba jött manapság a vékony, fekete színű nyakkendő. Érthető, hiszen fiatalos, laza és mégis elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.