Sárgabarack színű selyemruha tehetős hölgyeknek
Különleges ruhát készített a Calvin Klein
1 hozzászólás
Nagy Anna    2012.04.23

Az Ă©hezők viadala hatalmas sikerrel robbant be a mozikba nĂ©hány hete. Az azonos könyvből kĂ©szĂĽlt produkciĂłnak világszerte szerveződő rajongĂłtábora van, ami egyes elemzők szerint elĂ©rheti az Alkonyat-filmek okozta tömeghisztĂ©riát.

A Calvin Klein valĂłszĂ­nűleg nem tett rossz lĂłra, amikor a vezetői elhatározták, hogy egy kĂĽlönleges ruhával kedveskednek a nĂ©pes rajongĂłtábornak Ă©s a film főszereplőjĂ©nek, Jennifer Lawrence-nek. Francisco Costa, a Calvin Klein kreatĂ­v igazgatĂłja elmondta, hogy Az Ă©hezők viadala sikere mellett azĂ©rt döntöttek egy ilyen modell megtervezĂ©se mellett, mert Jennifer már kĂ©tszer is Calvin Klein ruhában lĂ©pett a vörös-szőnyegre.

Jennifer Lawrence Az éhezők
viadalában
Jennifer Lawrence Az éhezők viadalában

A Calvin Klein idei nyári kollekciĂłjában helyet kapott ruha a törtĂ©net alapján a Katniss nevet kapta (a főszereplő lányt hĂ­vják Ă­gy a könyvben), mely sárgabarack szĂ­nĂ©vel remekĂĽl illeszkedik a márka idei trendjĂ©hez, ami a pasztell szĂ­neket preferálja. A nyári selyemruha a Net-A-Porter webáruházában kaphatĂł 3630 eurĂłs áron. A magas ár ellenĂ©re az oldal adatai szerint az ötfĂ©le mĂ©retből már csak kettő elĂ©rhető, a többit elkapkodták.

avatar
miumiu
-
2012.07.30. 09:38
1
今月オバマ氏のキャンペーンの広告によって行われたスポットのhttp://www.bagfactorymall.com/\">ミュウミュウ miumiu繰り返し主張は、オブザーバーが深く誤っていると言う\"トラブル\"、アサーションと題する。\"女性にアピールするための取り組みでは、オバマ氏のキャンペーンではとんでもない程度にロムニーの位置をひねった\"と、その真実は、-o-Meterの上に\"火のパンツ\"新しい広告を定格は、述べています。http://www.bagfactorymall.com/\">セリーヌ コレクションアネンバーグ公共政策センターが運営する独立したキャンペーンのウォッチドッグは、以前の広告でも同じ主張額は言った。 \"ロムニーの中絶の姿勢をねじる。http://www.bagfactorymall.com/\">ミュウミュウ財布リボン
Tom Ford zakó a YOOX kínálatában
Tom Ford megérkezett a YOOX-ra! Ha már régóta vágysz ruhadarabra a világ jelenleg egyik leginnovatívabb tervezőjétől, akkor most itt a lehetőség...

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.