Luxuskategóriás toll limitált kiadásban
Leonardo da Vinci toll a Montblanctól
Munkatársunktól    2014.06.24    4 hozzászólás

A Montblanc a hĂ­res feltalálĂł Ă©s lángelme, Leonardo da Vinci tiszteletĂ©re kiadott egy olyan limitált tollat, amit az itáliai művĂ©sz munkái ihlettek meg. Az első ránĂ©zĂ©sre az egyáltalán nem tollnak kinĂ©ző Ă­rĂłeszköz alapötletĂ©t Leonardo fogaskerĂ©k terveinek feljegyzĂ©seiből hozták lĂ©tre, aminek köszönhetően egy hengerszerű alumĂ­niumbĂłl kĂ©szĂĽlt platinával bevont tollat kaphatnak azok, akik kifizetik Ă©rte a több mint 3000 dollárt. Egy kĂĽlönleges dĂ­szĂ­tő elem is felkerĂĽlt a tollra, mĂ©ghozzá egy tömör vörös­arany fogaskerĂ©k, ami az Ă­rĂłeszközt mĂ©g egyedibbĂ© Ă©s nemesebbĂ© teszi, másrĂ©szt pedig ezzel a kis kerĂ©kkel forgathatjuk ki a toll hegyĂ©t a belső rĂ©szből. A toll hegyĂ©t kĂ©zzel kĂ©szĂ­tettĂ©k Ă©s rĂłdium bevonatott kapott, felette pedig egy speciális gravĂ­rozás láthatĂł, amin a művĂ©sz által megálmodott repĂĽlőgĂ©p terve szerepel. Az Ă­rĂłeszközből mindössze 3000 darab kĂ©szĂĽlt, a töltőtoll ára 3615 dollár, a tintás tĂ­pusĂ© pedig 2225 dollár.

avatar
Sapphire2000
-
2014.07.06. 17:26
4
Elegáns!
avatar
duracell
-
2014.06.25. 21:25
3
Jah túl steril lett.
avatar
polgarlaszlo
-
2014.06.24. 23:06
2
Valóban részletgazdag, de csinálhatták volna a szürke aluminium helyett valami egyedibb és színesebb anyagból.
avatar
Attilaa
-
2014.06.24. 11:23
1
Hú ez jó lett!
Barna D&G nyakkendő
Ugyan a Dress for Less nem éppen a legmegfelelőbb hely, ha Dolce&Gabbana cuccokat keresünk, de azért néha még ott is felbukkan néhány érdekes darab.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.