Trendmagazin

Limitált AP karóra James Lebron nevével

600 darab készül az exkluzív vörösarany órából

2013.10.26 | Munkatársunktól

James Lebron nevével fémjelzett karórát mutatott be az Audemars Piguet. Az amerikai kosár-labdajátékos annak a Miami Heatnek az oszlopos tagja, melynek egyébként az Hublot a szponzora.


A világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező svájci óragyártója ezúttal nem a legsikeresebbnek számító Royal Oak Offshore Chronograph dizájnját vette elő, hanem a sokkal kevésbé bejáratott The Legacy modelljének kinézetére építették ezt az új 600 darabos limitációt (így ezúttal elfelejthetjük a ROO típusoknál megszokott kibővített, szíjba csatlakozó tokot). Cserébe viszont egy érdekes színkombinációt hoztak létre az AP-nél a 18 karátos vörösarany és a világosszürke szín keverésével, mely a stílusosan kidolgozott számlapon, a matt rámán és a bőrszíjon is megjelenik. A luxus-életérzés további fokozása miatt a start nyomógomb gyémántokat is kapott, míg a hátlapon megcsodálhatjuk a 22 karátos arany rotor működését, de Lebron aláírása is oda került.



A 44mm-es óra 100 méterig vízálló és az AP saját fejlesztésű 3126/3840 szerkezetének hála 55 órás járástartalékkal bír. Európai listaára minden bizonnyal 40 000 euró körül várható.