Az első modifikált Ferrari modell megérkezett
Limitált Big Bang Ferrari kékbe öltöztetve
Munkatársunktól    2013.07.26    8 hozzászólás

Ahogy azt sejteni lehetett, az Hublot Ăşj limitĂĄlt modelljeit a Big Bang Ferrari szĂŠriĂĄra ĂŠpĂ­ti fel, hasonlĂłan a tavalyi King Power F1-es dĂśmpinghez.


A legĂşjabb ĂźdvĂśske a Big Bang Ferrari Beverly Hills, melyet a svĂĄjci cĂŠg a Beverly Hillsben talĂĄlhatĂł ĂźzletĂźk tiszteletĂŠre alkottak meg – a hĂ­rek szerint az Ăłra csak ott kerĂźl majd forgalomba. A 45.5mm-es fekete kerĂĄmia tokot a rĂĄmĂĄn oldalt vĂŠgigfutĂł kĂŠk csĂ­k dobja fel, mely megjelenik a szĂĄmlapon, valamint a kaucsukra varrt bőrszĂ­jon is. A szĂĄmlap kissĂŠ tĂşlzsĂşfoltnak tűnhet, hiszen a szkeletĂĄlt megoldĂĄs mellett nem maradhatott le a rĂłdium bevonatĂş Ferrari emblĂŠma sem, a dĂĄtumablak pedig sĂĄrga szĂ­nt kapott, utalva a sportautĂł felnijĂŠre. A Ferrari szĂŠria mĂĄsik ĂŠrdekessĂŠge a szĂ­j ĂŠs a tok csatlakoztatĂĄsĂĄra kidolgozott ĂŠs szabadalmaztatott megoldĂĄs, aminek segĂ­tsĂŠgĂŠvel egy gombnyomĂĄsra, kĂśnnyedĂŠn lecsatolhatĂł az ĂłrĂĄrĂłl a szĂ­j.

Az 50 darabos limitĂĄlt modellt az Hublot sajĂĄt fejlesztĂŠsű automata szerkezete, az Unico műkĂśdteti, jĂĄrĂĄstartalĂŠka 72 Ăłra. Ára hasonlĂł lehet mint az alap limitĂĄlt Big Bang Ferrari Ceramic, Ă­gy minden bizonnyal hĂŠtmilliĂł forint kĂśrĂźl lesz elĂŠrhető.

avatar
Sloody
-
2013.07.30. 19:06
8
Sztem pedig ezek a legjobbak, legalábbis itt látom hogy mennyit fejlődnek technikailag, dizájnban.
avatar
donvito
-
2013.07.29. 15:17
7
lehet jobb lenne sima számlappal de így is üt :D
avatar
mandark
-
2013.07.29. 13:09
6
A pirosak sem tetszenek, az egész eddigi ferrari szériára gondoltam. Nekem már túl sok a számlapon a részlet.
avatar
omar
-
2013.07.28. 17:13
5
mandark: mer mi baj vele? én bírom ezzel a kékkel is, nem kell ragaszkodni mindig a ferrari-piroshoz.
avatar
mandark
-
2013.07.28. 12:24
4
nekem ez a ferrari széria még mindig nem szimpi :)
avatar
swissfan
-
2013.07.28. 05:08
3
Jól néz ki, lefogadom lesz vagy 5-6 tök ugyanilyen csak más színben. :D ala KP series.
avatar
kreko
-
2013.07.27. 22:38
2
nekem az tetszik hogy mindig valamit újítanak, például most a lecsatolható szíj.
avatar
Huszti
-
2013.07.27. 15:54
1
Fú de jól mutat!
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A rendszervĂĄltĂĄs előtti utolsĂł ĂŠvtizedben jĂĄrunk MagyarorszĂĄgon, mĂĄr nem diktatĂşra, mĂŠg nem demokrĂĄcia. De ennek ellenĂŠre, vagy ĂŠppen ezĂŠrt, szĂĄmos emlĂŠkezetes film kĂŠszĂźlt ebben az időszakban.