A Dolce & Gabbana jelentette meg a kollekciót
Limitált kiadású Naomi Campbell pólók
5 hozzászólás
Zuba Tamás    2010.09.16

Naomi Campbellről már mindenki hallott, hiszen elég szép karriert épített fel élete során az angol divatmodell. Munkássága során énekesnőként, színésznőként is működött és rengeteg hírességgel dolgozott együtt. Emellett karrierjének voltak botrányos mozzanatai is, hiszen számos alkalommal alkohol, illetve drog problémájáról számolt be a sajtó.


Naomi Campbell a Dolce & Gabbana cégnél érte el nagyszerű sikereit. A Divat Éjszakáján (Szeptember 10.) egy különleges meglepetéssel rukkolt elő az óriás divatcég. Naomi karrierjének 25 éves évfordulóján egy limitált kiadású póló kollekciót jelentettek meg. A kollekció különlegessége, hogy 14 különféle dizájnú póló szerepel benne. A pólókon szereplő képeket egytől egyig a világ leghíresebb fotósai készítették. Köztük: Patrick Demarchelier, Steven Klein, David LaChapelle, Mario Testino, Ellen von Unwerth, Bruce Weber, Steven Meisel, Herb Ritts and Peter Lindbergh. Egy póló 200 dollárba kerül. Azonban a vásárlás után nem csak a vásárló jár jól, hiszen az eladásból bejövő összeget jótékonyságra fordítják.

A pólók hivatalosan Dolce & Gabbana butikjaiban lesznek elérhetőek, először New Yorkban (Szeptember 10.), utána Londonban (Szeptember 21.), Párizsban (Október 4.), valamint Moszkvában (Október 20.), majd később Pekingben, Hong Kongban és Sanghajban.

avatar
greenclub
-
2010.09.19. 12:23
5
Jó ötlet így jótékonykodni.
avatar
Zoldalma
-
2010.09.16. 21:43
4
Szép a csomagolása :-)
avatar
jazmina
-
2010.09.16. 21:12
3
Nem semmi, 25 éves évforduló. Szép munka.
avatar
flashy2
-
2010.09.16. 20:21
2
ennél kitalálhattak volna valami ötletesebbet is amit drágábban is lehet adni (táska, pénztárca?) mint egy ilyen fehér póló. de az ötlet nagyon jó. ;)
avatar
suvitomi
-
2010.09.16. 18:45
1
Örülök hogy ilyen módon is jótékonykodnak! :)
Tommy Hilfiger Cricket pulóver
A nagy V-nyak és a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros színű, meglehetősen vastag csíkok tesznek még látványosabbá a Hilfiger pulóverét.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.