Giorgio Armani és a Bulgari is szállodát nyitna a brit fővárosban
London előkelő negyede lesz a favorit
4 hozzászólás
Munkatársunktól    2011.05.06

London legfelkapottabb negyede a Knightsbridge, hiszen a közelben található a Harrods, a Hyde Park és számtalan luxusüzlet is. Giorgio Armani mellett a Bulgari is itt nyitná meg következő szállodáját.

Új beruházások a londoni
Knightsbridge negyedben
Új beruházások a londoni Knightsbridge negyedben

Tavaly már beszámoltunk arról, hogy Giorgio Armani Dubaiban nyitotta meg első szállodáját. A napokban felröppent hírek szerint a divatguru most Londont szemelte ki magának, azon belül is a Knightsbridge negyedben tudná elképzelni a 200 szobás szállodáját, ahol Armani ezúttal is a belső dizájnért és az enteriőrért lesz felelős. A tervezett beruházást mintegy 495 millió dollárra becslik.

Armani most Londont szemelte
ki
Armani most Londont szemelte ki

Nem az Armani az egyetlen luxuscég, amelyik London felé kacsingat. A Bulgari, a világ harmadik legnagyobb ékszergyártója 2012-ben szeretne egy hatalmas beruházás keretében saját hotelt nyitni - szintén a Knightsbridge negyedben. A londoni hotel immáron a harmadik lesz a sorban, hiszen a vállalatnak van már egy-egy egysége Milánóban és Balin is. A prémium kategóriás hotel 85 szobával és 7 lakosztállyal fog rendelkezni, melyek legkissebbike is eléri a 200 négyzetmétert. A szállodának része lesz egy bálterem illetve moziszoba, továbbá kialakításra kerül egy 2000 négyzetméteres wellness részleg is.

Bulgari Hotel London -
látványterv
Bulgari Hotel London - látványterv

Mivel London rendezi 2012-ben a nyári olimpiát, így nem véletlen, hogy számtalan kisebb-nagyobb beruházás van folyamatban, illetve egymás után nyílnak meg a divatüzletek is, hiszen a versenyek idején rengeteg külföldi vendég fog érkezni a brit fővárosba.

avatar
Bebe
-
2011.05.06. 20:31
4
Itthon ilyenekről egyenlőre nem is álmodhatunk! Bár itt nem is rendeznek olimpiát :D
avatar
alawa
-
2011.05.06. 18:01
3
ráfér londonra pár új épület :))
avatar
sweetie
-
2011.05.06. 15:25
2
Armani bácsi mégis európában gondolkodik? :)
avatar
donvito
-
2011.05.06. 15:24
1
Szép lesz a Bulgari hotel.
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.