A tervezők szerint lesz rá igény
Luxusbútor a macskádnak
Munkatársunktól    2014.08.29    3 hozzászólás

Amikor elutazunk egy üzleti útra, és nem tudunk foglalkozni a kedvencünkkel, mindig azon gondolkodunk, vajon hogy érzi magát egyedül a lakásban. A macskák számára még kevesebb luxuskategóriás eszközt fejlesztettek ki, mint a kutyáknak, azonban a Pet Interiors létrehozott egy olyan fekhelyet, amit a cicák bizonyára imádni fognak. A cég egyik vezető tervezője megalkotta azt a macskaállványt, amit a luxuslakásokban szinte bútorként lehet kezelni, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy ez a macskánk kedvenc alvóhelye. A Rondo névre hallgató modell felszerelhető egy hagyományos talapzatra, vagy közvetlenül elhelyezhető a falra is, létrehozva ezzel egy hűvös felfüggesztett barlangot a macskánk számára. A fekvőhely elérhető bőr, fonott szövet, műbőr és még horgolt változatokban is. Tartozik hozzá egy belső párna, amely egy latex-pehely keverék, ami képes minden esetben megtartani az alakját, mindemellett pedig tartalmaz egy levehető, mosógépben mosható gyapjúhuzatot is, mely elérhető 9 különböző színben. A bámulatos macskafekhelynek az ára igen borsos, hiszen 855 dollárt (mintegy 200 ezer forintot) kérnek érte.

avatar
regi17
-
2014.10.22. 07:07
3
elég szűkös
avatar
Petra
-
2014.09.14. 00:22
2
Nekünk van ilyesmi, igaz kb 30,000 volt és a macskánk imádja :)
avatar
selena
-
2014.09.01. 20:38
1
szép, de ennyi pénzért..!
Kék Just Cavalli pénztárca
Fiatalos pénztárca a Just Cavallitól. A kék szövetet jól látható JC logókkal látták el, belül pedig kártyáknak, fémpénznek és papírpénznek is van helye.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.