11.400 dollár a jegy
Luxusvonat száguld Japánban
6 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.10.20

A Kyushu szigetĂ©t körbejárĂł HĂ©t Csillag luxusvonat az első ilyen Japánban. Az Ăşj szuperjárműben helyet kapott egy csĂşcskategĂłriás Ă©tkező Ă©s 14 luxus kabin szolgálja a vendĂ©gek kĂ©nyelmĂ©t, de szalonkocsijában zongorát Ă©s bárt is találunk, A Kyushu szigetĂ©t bejárĂł 4 nap 3 Ă©jszakás vonatĂştĂ©rt 1,13 milliĂł jent (11.400 dollárt) kĂ©rnek el kĂ©t szemĂ©ly esetĂ©n. Bár a vonat csak most oktĂłberben fut ki először, jövő Ă©v jĂşniusáig már minden jegy elkelt rá.


A HĂ©t Csillag nĂ©v onnan ered, hogy Kyushu szigete hĂ©t turisztikai látnivalĂłt kĂ­nál: termĂ©szetet, konyhát, meleg-vizű forrást, tradicionális kultĂşrát, szenthelyeket, kedvessĂ©get Ă©s vonatos utazást. A vonat dekoráciĂłja Japán Ă©s a nagy nyugati kultĂşrák fĂşziĂłja. A szalonban kellemesen ejtőzhetĂĽnk napközben vagy Ă©jszaka, zongora-előadásokat hallgatva, ha pedig megĂ©hezĂĽnk, az Ă©tkező kocsiban Kyushu szigeti fogásokat kĂłstolhatunk, Ă©jjel pedig valamelyik luxuslakosztály kategĂłriájĂş kupĂ©ban hajthatjuk álomra a fejĂĽnket. A hálĂłszobák faborĂ­tásĂşak, minden lakosztálynak saját fĂĽrdőszobája van zuhanyzĂłval. A delux lakosztályokbĂłl kettő alkot egy vagont, mĂ­g a lakosztályokbĂłl három.

Japán első szigeti körutazást kĂ­nálĂł luxusvonata kĂ©tsĂ©get kizárĂłan kĂĽlönleges Ă©lmĂ©nyekkel gazdagĂ­tja az ország turisztikai palettáját.

Cimkék: luxus, vonat,
avatar
csumpi
-
2013.10.24. 23:33
6
brandy: nekem is ez ugrott be :)
avatar
Petra
-
2013.10.23. 21:19
5
Élmény lehet ilyenen utazni :O
avatar
Nora16
-
2013.10.22. 14:28
4
Túl elegáns.. Vonaton estélyiben nem lehet kényelmes utazni :)
avatar
Shadow88
-
2013.10.21. 19:30
3
Itthon ilyenről még nem álmodhatunk :(
avatar
mandark
-
2013.10.21. 17:58
2
menő hogy Japánnak ilyenre is van ideje, forrása és igénye a profi szupergyors vonataik mellett, míg itthon... hát :)
avatar
brandy
-
2013.10.20. 20:56
1
modern orient expressz :D
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Miután a hatvanas-hetvenes Ă©vekben ugrásszerűen nőtt a TV-kĂ©szĂĽlĂ©kek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek Ă©letĂ©re a kĂĽlönböző Tv-sorozatok.