Trendmagazin

Debütált a Sugarbird 2012-es kollekciója!

A Cukormadárkák már befészkelték magukat a szívünkbe

2012.04.07 | Szabó Adrienn

A világ legédesebb madárkái elrepültek hozzánk, megérkezett a Sugarbird várva várt 2012-es kollekciója. A Lux Essentials keretében kerültek bemutatásra először a páratlan darabok, melyek garantáltan megszínesítik a következő szezont. A VIP bemutató a Covergirls csapatával együtt pedig a hetekben kerül megrendezésre.

Megérkezett a Sugarbird 2012-es
kollekciója (fotók: Szűcs Gergő)

Azt est háziasszonya személyében Mádai Vivient tisztelhettük, aki egy csodaszép, fekete, szirén szabású maxiruhában lépett a reflektorfénybe. A bemutatót Dér Heni nyitotta a 2011-es év egyik legnagyobb slágerével, Adele - Rolling in the deep című számával, melyet kísérője, Rakonczai Imre csodálatos zongorajátéka koronázott meg.

Elérkezett a várva várt pillanat, a kifutóra lépett az első modell egy lélegzetelállító lufiruha költeményben. Ezt követték a cukormadár kollekciócsalád darabjai, melyek idén a mesekollekciót helyettesítik a kínálatban. A logóból ismert kis pink madarak a ruhák legkülönfélébb pontjain csiripelték egy hangon: itt a tavasz és mindenki öltözzön Sugarbirdbe! Azt hiszem senki sem akarta elcsitítani az édes csivitelést, ami a szerelem dallamaiba csapott át.


Dukai Regina álmodta meg a szerelmesek kedvenceit, ez az álom pedig a LOVE kollekcióban valósult meg. A lezser, laza, néhol aszimmetrikus, kivágott és rendkívül kényelmes darabok főként otthoni viseletre alkalmasak és sportosabb outfitként ajánlják. Továbbá semmit sem tudnék jobban ajánlani egy Sugarbird bikini fölé a tengerparti sétához, mint egy lenge tunikát Regi kollekciójából.

Zimány Linda hozta el a nyár lüktető, vibráló, UV fényben úszó, neonos színeit. Extrém pántmegoldásai eszméletlen játékot visznek a ruhákba. Kedvencünk az a darab, melyet ő is viselt a bemutatón. Kiemelésként több helyen a szalagokat összefűzték ezzel egy kuszaságot teremtettek, ami egyediségével egy roppant ízléses partiruhát eredményezett. A színvilágnak és a testhezálló anyagoknak köszönhetően megbolondíthatjuk a nyáréjszakák legnagyobb bulijait ezekben a feltűnő modellekben.


Gondolom már vártátok a nők egyik kedvenc anyagát, a csipkét, nyugalom nem maradt ki. Bódy Szilvy nem csak dögös új frizurájával, de kollekciócsaládjával is hódít a divat világában. Ellenállhatatlanul szexi, ízléses és mégis finom nőies fehérneműkkel kedveskedett a Sugarbird rajongóinak. Sejtelmesen áttetsző maxiruhái és a szatén kombinációja minden előkelő nő álma. A megszokott módon hódítanak ebben a kategóriában a váll nélküli modellek.


A virágok sem maradhatnak el! Mindegy, hogy halvány púderes árnyalat, vagy egy vad vörös egy biztos, a nonfiguratív mintákkal fűszerezett virágminták a romantikus hölgyeket magukkal ragadják. Engedjétek meg, hogy érzékeltessem a stílusvilágot, hasonlítsam egy luxusmárkához a darabokat. Számomra a Roberto Cavalli feelingjét idézik ezek a ruhák, a minőségi olasz textíliák a világ legszebb mintáival visszahozzák kicsiny országunkba egy hazai brand képében azt, amit sajnos tavaly elvesztettünk.


A magyaros kollekció személy szerint nekem olyan mikulás manói színvilág volt, de egy nagyon jól sikerült formában. Remélem mondanom sem kell, hogy nemzeti lobogónkhoz hűen a piros, a fehér és a zöld dominált a kollekcióban, ezt több helyen egészítették ki arany színű printek.



Elérkezett a finálé, amikor egy magyaros menyasszonyi ruhát láthattunk egy modern felfogásban. Az ara szirmokat szórt és a ruha alján a Cukormadár felirat világított, olyan hangulatot teremtettek ezzel a meglepetéssel, ami tökéletes zárása volt a bemutatónak.