A Japán pálya tiszteletére készült órával a szökőár áldozatait is támogatják
Újabb Hublot F1 modell: King Power Suzuka
3 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.04

Megállíthatatlan az Hublot a különféle Forma-1-es limitált karórák kiadásában. A King Power India és az Interlagos mellett most itt az új King Power Suzuka.


A Japán pálya tiszteletére készült karórával az előzőekkel ellentétben kicsit merészebben bántak: volt már példa élénk színű Hublot-szíjra, de fehérre még ilyen módon nem (legalábbis férfi változaton). Az - egyébként kismértékben szkeletált, így az előző modellekkel nem azonos - számlapon is megtalálható fehéret piros részletekkel dobják fel, így reprezentálva a nemzeti zászlót is. A szíj ráadásul nemcsak hogy színében mutat újat, de anyagában is: Nomex-ből készült, vagyis a Forma-1-ben használt pilótaruhák anyagából; a lyukacsos kerámia lünetta pedig a féktárcsákat utánozza.


A modell 250 darabos limitált szériában jelenik meg. A nulladik példányt árverésre bocsájtották, a befolyt összeget a Kids Earth Fund támogatására fordították. Az alapítvány most létesíti a japán Watariban a 12. gyermekotthonukat, ahol óriási károkat okozott a márciusi szökőár. Az Hublot az elsők között lépett a katasztrófában kárt szenvedett emberek segítségére: a káosz utáni hetekben a honlapjukon indított gyűjtéssel adományokat juttathattak el Tohoku régióba, most pedig pénzzel segítettek. Jean-Claude Biver, az Hublot elnöke nagyon reméli, hogy mindezen segítségekkel az ott élők, de főleg a gyerekek hamar visszanyerik energiájukat, és álmaikat.


Az aukció zárásaként Jang Geun Seok, dél-koreai sztárénekes- és színész lépett fel.

Kapcsolódó cikkek
A F1 hivatalos időmérője, az Hublot újabb limitált modellt jelentett be. Az Hublot F1 King Power Interlagos szénszálas tokját kék színnel bolondították meg.
Mint a Forma-1 hivatalos órakészítője, az Hublot jelent volt a 2011-es, Újdelhiben rendezett Indiai nagydíjon is – s ez remek alkalommal szolgált új modelljük bemutatásához.
772,500 Huf / 2,500 Eur
5,623,800 Huf / 18,200 Eur
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
avatar
somoslaci
-
2011.12.09. 21:38
3
Túl sok benne a fehér szín.
avatar
gabesz21
-
2011.12.08. 13:56
2
ezt is eltalálták, jó lett!
avatar
Badboy
-
2011.12.07. 21:51
1
Hetente jön új órájuk :D
Sötétszürke Emporio Armani napszemüveg
Aki szereti a nagyobb méretű, világosabb lecsével rendelkező napszemüvegeket, azoknak tökéletes választás lesz a képen látható modell.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.