260 üzletben lesz kapható világszerte
Márciusban jön a Marni for H&M kollekció
7 hozzászólás
Nagy Anna    2012.02.24

A H&M az olasz Marni divatházzal kötött szövetséget, aminek eredményét most megmutatjuk a megjelentetett divatfotó által. A svéd brand egyre többször kísérletezik más divatcégekkel való együttműködéssel, ami az eddigi mutatók szerint nem bizonyul rossz döntésnek. A Marni for H&M bemutatkozó rendezvényét múlt héten tartották Los Angelesben, ahol olyan sztárok jelentek meg, mint Winona Ryder, Milla Jovovich és Mel Gibson. Winona a sajtónak elmondta, hogy évek óta szereti a Marnit és hozzátette, nagyon jó ötletnek tartja, hogy az együttműködés által egy ilyen felső kategóriás márka készít megfizethetőbb ruhadarabokat a H&M számára.A most megjelent új divatfotókon a kínai modell Liu Wen és Sam Hayes mellett a kampányhoz csatlakozott a brit színésznő, Imogen Poots is. A marokkói stílusú képeken a varázslatos Észak-Afrika tárul ki előttünk, ehhez a miliőhöz remekül passzolnak a Marni által tervezett ruhák is, amiken a hagyományos afrikai minták remekül párosulnak a Bauhaus modern világával.


A Marni for H&M március 8-án jelenik meg a világ 260 kijelölt H&M üzletében.

avatar
Canga
-
2012.02.28. 15:17
7
Pedig elég nagy neve van :)
avatar
nashi
-
2012.02.27. 22:10
6
Marni? nem hallottam még róluk, de ezek a ruhák elég helyesek :)!
avatar
miley16
-
2012.02.26. 20:36
5
ami a kínai csajon van nagyon gáz mind, de a többi jó, csak nem mindennapokra
avatar
alawa
-
2012.02.25. 20:15
4
néhány szolidabb ruhát is kreálhattak volna, ezek a nagy minták nem mindenkinek állnak jól, pl nekem sem
avatar
greenclub
-
2012.02.25. 00:07
3
Jobb mint az előzőek voltak. Az utolsó inget bevállalnám!
avatar
Kitti
-
2012.02.24. 18:07
2
a pöttyös ruha nagyon szép!!! Marni tud valamit :)
avatar
Canga
-
2012.02.24. 16:37
1
Gyönyörűek!!!
Hugo Boss 'Waldon' mandzsettagomb
A kifinomult eleganciával rendelkező férfiak fontos kiegészítője a mandzsettás ing. A Hugo Boss új kollekciójában találunk egy 'Waldon' elnevezésű, fényezett palládiumból készült, csavart barázdákkal díszített mandzsettagombot, ami "semleges" színe miatt bármilyen típusú inghez és öltönyhöz passzolhat.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.