A limitált szériás órák értékét a kézzel festett lányok is csak növelik
MB&F Razzle Dazzle és Double Trouble
1 hozzászólás
Oroszvári Péter    2011.12.29

Két egyedi órával jelentkezik az MB&F: a szokatlan kialakítású időmérő költemények a második világháborús repülőgépek és a pin-up lányok előtt tisztelegnek.

Razzle Dazzle
Razzle Dazzle

A limitált példányszámú modellek a Razzle Dazzle és a Double Trouble fantázianeveket kapták – az előbbin egy angyalszárnyú nő pózol, míg utóbbin egy vörösben tetszelgő ikerpár.


Mindkét órából összesen 8-8 darab készül, ráadásul ezek nem is teljesen azonosak, hiszen a lányok festményei mind egyedileg, kézzel festett műalkotások. A festőnőt, Isabelle Villát a második világháborús repülőgépekre felfestett pin-up lányok ihlették meg, így ezek a rajzok teszik teljessé a képet az autentikus svájci bőrszíj és a titánium, repülőgép-műszerekre emlékeztető óratok mellett.

Double Trouble
Double Trouble

Ugyan a festett felületek extra védelmet is kapnak több réteg lakk személyében, de természetesen illik úgy odafigyelni rájuk, mint igazi nőkre.

Elegáns Yoon garbó
A Yoon tervezői elkészítették az idei év egyik legmenőbb garbóját. Ennél a modellnél minden stimmel, hiszen a karcsúsított szabásvonal mellett a színvilág is rendkívül előkelő hatást nyújt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.