A True Bloodban is szereplő villa árát leszállította tulajdonosa
Még mindig eladó a La Villa Contena
3 hozzászólás
Nagy Anna    2012.08.28

Richard Weintraub immáron másodszorra próbálja értékesíteni gyönyörű malibui házát, egyelőre sikertelenül. Pedig a La Villa Contena lélegzetelállító elhelyezkedésével, a Csendes-Óceánra néző panorámájával igazán csábító lehet mindazoknak, akik a környéken keresnek maguknak otthont.


A háromszintes villa 8 hálószobát, kültéri és beltéri medencét, teniszpályát és vendégházat, valamint cselédeknek elkülönített területet is tartalmaz, továbbá ezen a telken található Kalifornia egyik legnagyobb üvegháza is, ahol számtalan orchidea és egyéb egzotikus növény kapott helyet.


Az 1150 négyzetméteres épület egy 6100 négyzetméteres parkosított telken fekszik, amihez könnyen hozzácsatolható a tulajdonos másik telke, mely további 32 000 négyzetméternyi területet jelent. A Weintraub Real Estate Group vezetője 2010-ben még 75 millió dollárt kért mindezért, ám mivel két év alatt sem sikerült vevőt találnia, ezért most 54 millióra csökkentette az árat, ha pedig az érdeklődő csak a kisebb telket és a rajta fekvő házat venné meg, akkor 23.8 milliót kell fizetnie.


Richard Weintraub lehet hogy nem tudja könnyedén eladni a házat, de jó kapcsolatai révén a La Villa Contena több filmes produkcióban is megjelent már, láthattuk már a Spancserekben, vagy a Ki nevet a végénben is, vagy akár az HBO nagy sikerű vámpírsorozatában, a True Bloodban is.

A True Blood egyik részében
is feltűnt a villa
A True Blood egyik részében is feltűnt a villa

avatar
kocsiskatica
-
2012.09.01. 06:52
3
ez gyönyörűűűűű :)
avatar
Attilaa
-
2012.08.31. 13:43
2
ja, ott lakott a királynő:D
avatar
zsu
-
2012.08.30. 21:42
1
erre emlékszek a true bloodból :) többször is látható volt a sorozatban!
Tommy Hilfiger Cricket pulóver
A nagy V-nyak és a krikettpulcsik sajátos varrásmintája mellett a piros színű, meglehetősen vastag csíkok tesznek még látványosabbá a Hilfiger pulóverét.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Javában dúlt a salvadori polgárháború, a továbbra is forrongó Közel-Keleten az izraeli légierő meglepetés csapást mért az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television és az első Indiana Jones-film is mozikba került.