A mesehős macsek Dubaiban is letette kézjegyét
Megnyílt a Hello Kitty Spa
6 hozzászólás
Nagy Anna    2012.06.24

Megnyílt a világ első Hello Kitty wellness központja Dubaiban. A szépülni vágyó hölgyek a beruházóknak hála tetőtől-talpig rózsaszín helységekben tölthetnek el kellemes órákat.


A szépségszalont egy Japán építész, Miyuki Okamura tervezte, akinek legfontosabb célja az volt, hogy a vendégek valódi királynőkké és hercegnőkké váljanak, így a szobákat és a teljes enteriőrt is ehhez a szellemiséghez igazították. Ezért Hello Kitty jól ismert arca a recepciós pulton, a székeken és még számos egyéb helyen előbukkan.


A központ még csak két hete nyitott meg, de már most is hatalmas az érdeklődés. Leginkább fiatalabb hölgyek keresik fel a szalont, ahol különféle bőrápolással, arcmasszázzsal, körömépítéssel és sminktanácsadással kapcsolatban vehetik igénybe a felkészült csapat szolgáltatásait. Ha pedig végeztek a kezeléssel, akkor a természetesen szintén Hello Kitty-re építő kávéház várja őket a szomszédban mindenféle koktélokkal és süteményekkel.


Ebből is látszik, hogy a Hello Kitty mint márka továbbra is meghatározó a piacon, ezért valószínűleg a jövőben újabb és újabb szokatlan helyeken találkozhatunk majd a bal fülében mindig masnit viselő fehér macska arcával.

avatar
Angelina
-
2012.06.27. 20:25
6
Egy ilyen szalont elég nehéz komolyan venni :)
avatar
chloe
-
2012.06.26. 15:19
5
tök cuki :)
avatar
tofi
-
2012.06.25. 00:39
4
Szeki nem is neked találták ki :)p) de engem beirathattok ;)
avatar
Csili
-
2012.06.24. 19:36
3
ez a hello kitty mánia nem ismer határokat!!
avatar
Donald
-
2012.06.24. 18:11
2
:DDD perfect
avatar
Szeki
-
2012.06.24. 16:27
1
Ó neeeee :D
Dockers kockás ing
A Dockers sem túl ismert brand hazánkban, pedig a tengeren túl nagy népszerűségnek örvend. A Levi Strauss & Co tulajdonában álló márkát előszeretettel hordják olyan sztárok is, mint Kristen Stewart vagy Robert Pattinson.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A rendszerváltás előtti utolsó évtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatúra, még nem demokrácia. De ennek ellenére, vagy éppen ezért, számos emlékezetes film készült ebben az időszakban.