A Szofran Hair Studioban jártunk
Megnyílt a Szofran Hair Studio
8 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.06.22

A hajak földi mennyországa a Hajós utca 39. szám alá költözött. A VI. kerület Szofrán Zsolt hajgenius studiojától lett teljessé. A precizitás és tökéletesség jellemzi Zsolt munkáját, végtelen kreativitása és saját adottságaink együttesével pedig a legmodernebb, legtrendibb és legízlésesebb frizurával távozhatunk üzletéből.

Szofran Hair Studio
Szofran Hair Studio

Szolgáltatásai teljesen személyre szabottak és professzionálisak. Frizuránkat álmainknak, egyéniségünknek, arckarakterünknek és saját végtelen kreativitásának együttesével teszi pompássá. A jó munkát elősegíti a jó környezet, a szalon belső tere hófehér, a világos fa berakásos bőr székek roppant kényelmesek; a komfortnak, a tisztaságnak és a kifinomult eleganciának, a hófehér orchideák adnak teljességet. Az érkező vendégeket kedves és szolgálatkész team fogadja. A kellemes környezetben pedig nem bánja meg az ember, ha órákon át rendezgetik rakoncátlan tincseit.Apropó rakoncátlan tincsek, ez sem okozhat gondot többé, ugyanis azon kevés szalonok egyikébe ülhetünk be, ahol alkalmazzák a brazil keratinos hajkezelést, melynek segítségével göndör tincseink hónapokig tökéletesen kezelhetővé és egyenessé válhatnak.

Most pedig essen néhány szó a hajak szerelmeséről. Szofrán Zsoltot egész fiatalon megragadta az ember egyik legszebb része, a haj. Nos igencsak nagy sikerrel ragadta el a hajáradat, ugyanis már lassan 12 éve szenvedélyének él, a fodrászatnak. Természetesen a környezete eleinte nem támogatta, szerintük: „egy fiú ne legyen fodrász”. Hajkoronánk nagy szerencséjére azonban Zsolt nem hátrált meg, ugyan tanulmányait egy informatikai középiskolában zárta, de ezt követően belevetette magát a hajszobrászatba. Hivatalos tanulmányai előtt már segédkezett fodrász ismerőseinél, akiktől elleshette a szakma alapjait. Tanuló éveit Szécsényi István mesterfodrász szalonjában töltötte. Még csak 2 hónapja tanulta hivatalosan a szakmát, amikor egy versenyen 9. helyezést ért el, a következő versenyre már olyan szintre fejlődött a tudása, hogy 3. helyezett lett. Tanulmányait 2004-ben végezte, még az évben megnyitotta első szalonját, melynek azonnali sikere nem meglepő, hiszen Zsolt a precíz és professzionális munka híve. Több éve az ország 20 legjobb WELLA PROFESSIONALS szalonja közt van számon tartva Pilisszentivánon található üzlete. Rendszeresen indul a Trend Vision Awards versenyen, mely tökéletes lehetőség, hogy megmutathassa, neki mit jelent az év trendje.

Szofrán Zsolt
Szofrán Zsolt

Fő példaképe Vidal Sassoon, a szakma élő ikonja. 2008-ban élete egyik legnagyobb élményében volt része, amikor is részt vehetett a genius 80. születésnapján Londonban. Híresnél híresebb fodrászokkal és magával Sassoon úrral is volt szerencséje találkozni. Rendszeresen részt vett a Wella Studio különböző oktatási programjain, elsők között végzett 2008-ban a MASTER COLOR AWARD elnevezésű tanfolyamon, elsajátítva a színmegújítás fortélyait. Sikereit látva Rigó István, a Wella Studio vezetője felkérte, vegyen részt oktatóként a programokon. Így ma már büszkén állhat ki és adhatja át tudását a jövő fodrászainak. Szereti megosztani másokkal a tudását, támogatja a szakma fiataljait és a jövőben is célja segíteni a fodrász tanulókat. A következő álma pedig, kijutni 10 éven belül a londoni kiállításra, sikereit elnézve abszolút reális és megvalósítható terv. Sok sikert kívánunk hozzá.

Egy kis személyes tapasztalattal zárnám, azon szerencsés hajmodellek között tudhatom magam, akik Zsolt keze alá kerültek a Wellánál. A nők ékessége a haj, így roppant kényes vagyok rá, kissé megszeppenve ültem a székben, amikor nem az általam megszokott színguru állt meg a hátam mögött, borzolta meg a hajam és kezdett el bombázni a színek áradatával. Semmi okom nem volt az aggodalomra, ugyanis hazafele menet megállított több járókelő, sőt még 2 turista lány is, hogy ugyan ki varázsolta a fejemre ezt a színpompát. Eddig is büszkén viseltem a hajam, most már bátran meglobogtatom a Pesti szélben. A hordhatótól az extrémig, az elegánstól a bohókásig, a szerénytől a vadítóig, a hétköznapitól az alkalmiig, minden frizurát a tökéletesség jegyében viselhetünk, csak egy dolgot kell tennünk: elrepülni a hajak álomországába a Hajós utca 39. szám alá.

Szofran Hair Studio
Szofran Hair Studio

A jövőben pedig folyamatosan cikkeket olvashatnak oldalunkon az adott trendről. A szezonális aktualitásokat pedig természetesen magazinunknak Szofrán Zsolt mutatja be. Hamarosan esküvői frizura trend cikk érkezik!

2,904,600 Huf / 9,400 Eur
4,449,600 Huf / 14,400 Eur
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
avatar
Adrihanna
-
2010.10.07. 10:19
8
Zsolt az én géniuszom =))) két embernek engedem, hogy a fejemhez nyúljon, Zsolt és Ember Dezső, mind a ketten wella mesterfodrászok és olyan kezük van, hogy nem kell félni annak, aki rájuk bízza a haját. =)

Rimbaud nem értem ezt? Ez mi? Ismered Zsoltit?
avatar
flashy2
-
2010.10.07. 01:54
7
a cikk alapján nagyon jó szakember és jófej fodrász lehet Zsolt :)
avatar
Rimbaud
-
2010.10.05. 02:35
6
Zsolt nagyon jó szakember, szereti a neurózis szendvicseket, ahol az ő hajait lehet látni ott fű nem terem. üdv Zoli Bükkszentkeresztről.
Ui: Meg lehet ismerni a frizkókat a sugarairól
avatar
Adrihanna
-
2010.07.07. 09:08
5
Zsolt keze alá még bekötött szemmel is be merek ülni =) (úgyis megbeszéljük előre mit csinál =))
avatar
chloe
-
2010.07.06. 23:01
4
Szimpatikus embernek tűnik Szofrán Zsolt, és még ha jól meg is csinálja a hajad akkor minden ok :)
avatar
Adrihanna
-
2010.06.29. 13:28
3
Zsolti egy profi :) de facebookon megtekinthetőek a hajas képeim, a mester művei :)
avatar
Barbie
-
2010.06.29. 12:55
2
Szép az üzlet! Ha már meg is állítanak az utcán akkor tényleg jó lehetett a hajad :)) tapasztalat ;)
avatar
biropeti
-
2010.06.25. 13:10
1
komment
Fekete Emporio Armani gyűrű
Folytatva az előbbi ajánlást, íme az Emporio Aarmani másik, szerintem még menőbb gyűrűje.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Amikor mindenki két számmal nagyobb felső ruhát, de szűk nadrágot hordott, amikor a férfiak nagy részének is nőies frizurája volt, amikor egy mobiltelefon akkora volt, mint ma egy laptop, na akkor dúlt a huszadik század legnagyobb kulturális forradalma.