A Szofran Hair Studioban jártunk
Megnyílt a Szofran Hair Studio
8 hozzászólás
Szabó Adrienn    2010.06.22

A hajak földi mennyországa a Hajós utca 39. szám alá költözött. A VI. kerület Szofrán Zsolt hajgenius studiojától lett teljessé. A precizitás és tökéletesség jellemzi Zsolt munkáját, végtelen kreativitása és saját adottságaink együttesével pedig a legmodernebb, legtrendibb és legízlésesebb frizurával távozhatunk üzletéből.

Szofran Hair Studio
Szofran Hair Studio

Szolgáltatásai teljesen személyre szabottak és professzionálisak. Frizuránkat álmainknak, egyéniségünknek, arckarakterünknek és saját végtelen kreativitásának együttesével teszi pompássá. A jó munkát elősegíti a jó környezet, a szalon belső tere hófehér, a világos fa berakásos bőr székek roppant kényelmesek; a komfortnak, a tisztaságnak és a kifinomult eleganciának, a hófehér orchideák adnak teljességet. Az érkező vendégeket kedves és szolgálatkész team fogadja. A kellemes környezetben pedig nem bánja meg az ember, ha órákon át rendezgetik rakoncátlan tincseit.Apropó rakoncátlan tincsek, ez sem okozhat gondot többé, ugyanis azon kevés szalonok egyikébe ülhetünk be, ahol alkalmazzák a brazil keratinos hajkezelést, melynek segítségével göndör tincseink hónapokig tökéletesen kezelhetővé és egyenessé válhatnak.

Most pedig essen néhány szó a hajak szerelmeséről. Szofrán Zsoltot egész fiatalon megragadta az ember egyik legszebb része, a haj. Nos igencsak nagy sikerrel ragadta el a hajáradat, ugyanis már lassan 12 éve szenvedélyének él, a fodrászatnak. Természetesen a környezete eleinte nem támogatta, szerintük: „egy fiú ne legyen fodrász”. Hajkoronánk nagy szerencséjére azonban Zsolt nem hátrált meg, ugyan tanulmányait egy informatikai középiskolában zárta, de ezt követően belevetette magát a hajszobrászatba. Hivatalos tanulmányai előtt már segédkezett fodrász ismerőseinél, akiktől elleshette a szakma alapjait. Tanuló éveit Szécsényi István mesterfodrász szalonjában töltötte. Még csak 2 hónapja tanulta hivatalosan a szakmát, amikor egy versenyen 9. helyezést ért el, a következő versenyre már olyan szintre fejlődött a tudása, hogy 3. helyezett lett. Tanulmányait 2004-ben végezte, még az évben megnyitotta első szalonját, melynek azonnali sikere nem meglepő, hiszen Zsolt a precíz és professzionális munka híve. Több éve az ország 20 legjobb WELLA PROFESSIONALS szalonja közt van számon tartva Pilisszentivánon található üzlete. Rendszeresen indul a Trend Vision Awards versenyen, mely tökéletes lehetőség, hogy megmutathassa, neki mit jelent az év trendje.

Szofrán Zsolt
Szofrán Zsolt

Fő példaképe Vidal Sassoon, a szakma élő ikonja. 2008-ban élete egyik legnagyobb élményében volt része, amikor is részt vehetett a genius 80. születésnapján Londonban. Híresnél híresebb fodrászokkal és magával Sassoon úrral is volt szerencséje találkozni. Rendszeresen részt vett a Wella Studio különböző oktatási programjain, elsők között végzett 2008-ban a MASTER COLOR AWARD elnevezésű tanfolyamon, elsajátítva a színmegújítás fortélyait. Sikereit látva Rigó István, a Wella Studio vezetője felkérte, vegyen részt oktatóként a programokon. Így ma már büszkén állhat ki és adhatja át tudását a jövő fodrászainak. Szereti megosztani másokkal a tudását, támogatja a szakma fiataljait és a jövőben is célja segíteni a fodrász tanulókat. A következő álma pedig, kijutni 10 éven belül a londoni kiállításra, sikereit elnézve abszolút reális és megvalósítható terv. Sok sikert kívánunk hozzá.

Egy kis személyes tapasztalattal zárnám, azon szerencsés hajmodellek között tudhatom magam, akik Zsolt keze alá kerültek a Wellánál. A nők ékessége a haj, így roppant kényes vagyok rá, kissé megszeppenve ültem a székben, amikor nem az általam megszokott színguru állt meg a hátam mögött, borzolta meg a hajam és kezdett el bombázni a színek áradatával. Semmi okom nem volt az aggodalomra, ugyanis hazafele menet megállított több járókelő, sőt még 2 turista lány is, hogy ugyan ki varázsolta a fejemre ezt a színpompát. Eddig is büszkén viseltem a hajam, most már bátran meglobogtatom a Pesti szélben. A hordhatótól az extrémig, az elegánstól a bohókásig, a szerénytől a vadítóig, a hétköznapitól az alkalmiig, minden frizurát a tökéletesség jegyében viselhetünk, csak egy dolgot kell tennünk: elrepülni a hajak álomországába a Hajós utca 39. szám alá.

Szofran Hair Studio
Szofran Hair Studio

A jövőben pedig folyamatosan cikkeket olvashatnak oldalunkon az adott trendről. A szezonális aktualitásokat pedig természetesen magazinunknak Szofrán Zsolt mutatja be. Hamarosan esküvői frizura trend cikk érkezik!

Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
Rajongsz KristenĂŠrt? SzeretnĂŠl Ăźzenni neki? Rajtunk keresztĂźl Ă­rhatsz kedvencednek!
A Trendmagazin tavaly mĂĄr bemutatta az AndrĂĄssy Ăşton talĂĄlhatĂł Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot vĂĄltott ki, ĂŠppen ezĂŠrt Ăşgy lĂĄttuk, van ĂŠrtelme egy Ăşjabb interjĂşnak is ebben a tĂŠmakĂśrben. KolozsvĂĄri ZsuzsĂĄval, az Ermenegildo Zegna ĂźzletvezetőjĂŠvel Hennel ÁdĂĄm beszĂŠlgetett.
avatar
Adrihanna
-
2010.10.07. 10:19
8
Zsolt az én géniuszom =))) két embernek engedem, hogy a fejemhez nyúljon, Zsolt és Ember Dezső, mind a ketten wella mesterfodrászok és olyan kezük van, hogy nem kell félni annak, aki rájuk bízza a haját. =)

Rimbaud nem értem ezt? Ez mi? Ismered Zsoltit?
avatar
flashy2
-
2010.10.07. 01:54
7
a cikk alapján nagyon jó szakember és jófej fodrász lehet Zsolt :)
avatar
Rimbaud
-
2010.10.05. 02:35
6
Zsolt nagyon jó szakember, szereti a neurózis szendvicseket, ahol az ő hajait lehet látni ott fű nem terem. üdv Zoli Bükkszentkeresztről.
Ui: Meg lehet ismerni a frizkókat a sugarairól
avatar
Adrihanna
-
2010.07.07. 09:08
5
Zsolt keze alá még bekötött szemmel is be merek ülni =) (úgyis megbeszéljük előre mit csinál =))
avatar
chloe
-
2010.07.06. 23:01
4
Szimpatikus embernek tűnik Szofrán Zsolt, és még ha jól meg is csinálja a hajad akkor minden ok :)
avatar
Adrihanna
-
2010.06.29. 13:28
3
Zsolti egy profi :) de facebookon megtekinthetőek a hajas képeim, a mester művei :)
avatar
Barbie
-
2010.06.29. 12:55
2
Szép az üzlet! Ha már meg is állítanak az utcán akkor tényleg jó lehetett a hajad :)) tapasztalat ;)
avatar
biropeti
-
2010.06.25. 13:10
1
komment
Fekete YSL táska
A Yves Saint Laurent tökéletes választás azoknak, akik némi fiatalosságot és egyediséget szeretnének belevinni a ruhatárukba. Szó se róla, vannak rendkívül feltűnő termékeik, ahogy a most látható fekete táska is igencsak egyedi a hatalmas márkalogó hatására.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
A nyolcvanas ĂŠvek derekĂĄn tĂśbb terror tĂĄmadĂĄs is tĂśrtĂŠnt, de elindult a vilĂĄgsztĂĄrokat tĂśmĂśrĂ­tő USA for Africa project is.