A spa dizájnos üvegfalai különleges műgyantából készültek
Víz alatti wellness a Maldív-szigeteken
Munkatársunktól    2013.04.30    1 hozzászólás

Huvafen Fushi szigetén, a Maldív-szigeteki üdülőparadicsomban egy új innovatív wellness csomagot vehetnek igénybe a vendégek. Itt nyílt meg ugyanis a világ első víz alatti spa központja.


A LIME névre keresztelt wellness részleg különlegessége a korall színű és az óceáni élővilággal harmonizáló berendezés mellett a hatalmas ablakok, ahonnan az Indiai-óceán élőlényei néznek vissza ránk. Miközben kellemesen ellazulunk egy masszázstól, farkasszemet nézhetünk egy cápával, egy rájával, vagy akár egy tucatnyi színes hallal is. A spa dizájnos üvegfalai különleges műgyantából készültek, hogy minél kevésbé zavarják meg vele az óceán ökoszisztémáját. A hotel elmondása szerint ez az átlátszó műanyag réteg 10cm vastag és sokkal tisztább kilátást eredményez, mint az edzett üvegfelület.

A Maldív-szigeteken nem ez az első víz alatti létesítmény. Rangali szigetén található egy étterem is az óceánba süllyesztve, ahol fejünk felett úszkál a lenyűgöző Indiai-óceáni élővilág.

Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.