A spa dizájnos üvegfalai különleges műgyantából készültek
Víz alatti wellness a Maldív-szigeteken
Munkatársunktól    2013.04.30    1 hozzászólás

Huvafen Fushi szigetĂŠn, a MaldĂ­v-szigeteki ĂźdĂźlőparadicsomban egy Ăşj innovatĂ­v wellness csomagot vehetnek igĂŠnybe a vendĂŠgek. Itt nyĂ­lt meg ugyanis a vilĂĄg első vĂ­z alatti spa kĂśzpontja.


A LIME nĂŠvre keresztelt wellness rĂŠszleg kĂźlĂśnlegessĂŠge a korall szĂ­nű ĂŠs az ĂłceĂĄni ĂŠlővilĂĄggal harmonizĂĄlĂł berendezĂŠs mellett a hatalmas ablakok, ahonnan az Indiai-ĂłceĂĄn ĂŠlőlĂŠnyei nĂŠznek vissza rĂĄnk. MikĂśzben kellemesen ellazulunk egy masszĂĄzstĂłl, farkasszemet nĂŠzhetĂźnk egy cĂĄpĂĄval, egy rĂĄjĂĄval, vagy akĂĄr egy tucatnyi szĂ­nes hallal is. A spa dizĂĄjnos Ăźvegfalai kĂźlĂśnleges műgyantĂĄbĂłl kĂŠszĂźltek, hogy minĂŠl kevĂŠsbĂŠ zavarjĂĄk meg vele az ĂłceĂĄn ĂśkoszisztĂŠmĂĄjĂĄt. A hotel elmondĂĄsa szerint ez az ĂĄtlĂĄtszĂł műanyag rĂŠteg 10cm vastag ĂŠs sokkal tisztĂĄbb kilĂĄtĂĄst eredmĂŠnyez, mint az edzett ĂźvegfelĂźlet.

A MaldĂ­v-szigeteken nem ez az első vĂ­z alatti lĂŠtesĂ­tmĂŠny. Rangali szigetĂŠn talĂĄlhatĂł egy ĂŠtterem is az ĂłceĂĄnba sĂźllyesztve, ahol fejĂźnk felett ĂşszkĂĄl a lenyűgĂśző Indiai-ĂłceĂĄni ĂŠlővilĂĄg.

Elegáns Prada cipő
A YOOX feltöltötte az új őszi/téli kollekciójának legelső darabjait webáruházába, többek között ezt az elegáns Prada cipőt is.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
MĂĄrcius 21-ĂŠn kerĂźlt megrendezĂŠsre a TrafĂłban az ÁthallĂĄsok cĂ­met viselő konferencia ĂŠs beszĂŠlgetĂŠs, melynek legfőbb cĂŠlja az volt, hogy bemutassa a KĂĄdĂĄr-rendszer utolsĂł ĂŠvtizedĂŠnek kultĂşrĂĄjĂĄt vagy ellenkultĂşrĂĄjĂĄt.