Április 2-án hajnalban új életet kezd Magyarország vezető ifjúsági csatornája
Megújul a VIVA Televízió
7 hozzászólás
Munkatársunktól    2012.03.30

Az általunk nem is olyan régen bemutatott VIVA TV stúdiója és főbb arculati elemei is megújulnak. A zenecsatorna letisztultabb megjelenéssel és új tartalmakkal jelentkezik. Ennek keretében a csatorna új logót és modernebb, minden műsorra kiterjesztett egységes képi világot is kap. Új arcokkal és felfrissített koncepcióval jelentkezik az Interaktív és érkezik a Popland című 70 részes latin-amerikai fiataloknak szóló sorozat is.


A VIVA ugyanakkor megmarad zenecsatornának, ezért a továbbiakban is fontosak lesznek a zenei tartalmak: az Út a csúcsra című műsorban egy-egy népszerű előadó pályáját mutatják be, míg a VIVA karaoke-val ismert számok karaoke-verziójával melegíthetnek a nézők az esti bulira péntekenként. A csatorna fontosnak tartja, hogy zenei kínálatában azoknak a magyar trendeknek is helyet tudjon biztosítani, amelyek eddig nem, vagy csak nehezen kerülhettek képernyőre. A VIVA eddigi műsorvezetői közül Iszak Eszter továbbra is a csatorna meghatározó szereplője lesz, és a Chart Show mellett műsorvezetőként visszatér a megújult Interaktívba is.

„Több új műsort indítunk a VIVA Televízión, amelyekről azt gondoljuk, hogy nézőink szívesen követik majd. Áprilisban debütál a Popland című latin-amerikai sorozat és néhány hete látható a RandomMarci, amely egy saját gyártású tinireality. A közelmúltban reality-roadshow elemekkel felújított, eddig is sikeres Megálló mellett pedig ráadásként hamarosan megújult formában tér vissza az Interaktív is - mondta el Lakinger József, a Viacom marketing vezetője a tartalmi újításokkal kapcsolatban. - Mindezek mellett arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a jelenlegi magyar popzenében sok olyan trend van, amelyek eddig nem feltétlenül tudtak képernyőre kerülni. Törzsközönségünk igényeinek szem előtt tartásával szeretnénk ezeknek az áramlatoknak is helyet adni zenei kínálatunkban. - tette hozzá a szakember.

A tartalmi változások mellett a teljes arculat is megváltozik április 2-án reggel hat órától. A megújulás középpontjában a régi, lekerekített szélű logó szögletesre cserélése lesz, ehhez igazodik majd a csatorna többi, arculati szempontból különálló tartalma is.„A VIVA új arculata a geometrikus elemeket és formákat helyezi a középpontba, így követve a legújabb nemzetközi trendeket. A vibráló színeket letisztultabb formák és egy modern, a fiatalokhoz közelebb álló képi világ váltja fel - nyilatkozta Lakinger József hozzátéve: „A megújulás központi eleme a logó változása lesz. A korábbi, lekerekített szélű, színes logót egy letisztultabb, szögletes formába öntjük, majd ebből vezetjük le az arculat további elemeit is a klipek címének feliratától a műsorok címéig, így egységesítve az eddig külön életet élő VIVA tartalmakat.”

A VIVA új arculata április 2-án, hétfőn reggel hatkor debütál az ifjúsági csatornán.

Kapcsolódó cikkek
A megújuló RandomMarci mellett a Megálló című kívánságműsor is frissített formában tér vissza a VIVA-ra.
Hazánk piacvezető zenetévéjének budapesti stúdiójába látogattunk el. Megnéztük a díszleteket, a vezérlőt és beszélgettünk a vezetőkkel is. Exkluzív.
2,904,600 Huf / 9,400 Eur
4,449,600 Huf / 14,400 Eur
avatar
spearx
-
2012.04.01. 17:56
7
\"VAVA\" :)
avatar
Chris
-
2012.04.01. 15:04
6
Ne csináljátok már, sokkal jobb az új.
avatar
Canga
-
2012.03.31. 18:44
5
Nem tetszik annyira :(
avatar
gery
-
2012.03.31. 14:17
4
pöpec lett a logo
avatar
Bellagirl
-
2012.03.30. 18:16
3
Az új Interaktívban új díszlet lesz?
avatar
Bernie
-
2012.03.30. 17:25
2
Sokkal férfiasabb mint ami volt! Már csak a műsorokat kéne megbuherálni :D
avatar
petra19
-
2012.03.30. 13:55
1
a régi jobban tetszett, színesebb volt :(
Fekete Emporio Armani gyűrű
Folytatva az előbbi ajánlást, íme az Emporio Aarmani másik, szerintem még menőbb gyűrűje.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörítő USA for Africa project is.