Modern külső és részletes tájékoztatás jellemzi a portált
Megújult az Omega weboldala
10 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.07.02

Modern külsővel és kibővített tartalommal nyitotta meg új weboldalát a svájci óragyártó. A megújult portál nagyon letisztult és átlátható lett. Mindn bizonnyal a legfontosabb célkitűzések azok voltak a tervezésnél, hogy a lap nagyon modern stílussal kápráztassa el az érdeklődőket, könnyedén megtalálhatóak legyenek a különféle modellek, és emellett minden olvasó többet tudjon meg magáról a cégről, a történetéről és az elért eredményekről. Azt kell mondjuk, hogy ezek a célok maradéktalanul teljesültek.

George Clooney az
Omegawatches.com főoldalán
George Clooney az Omegawatches.com főoldalán

Az Omegawatches.com menüjéből is látszik, hogy a készítők lényegében három fontos dologra akarták felhívni a látogatók figyelmét. Az Omega termékeire (női és férfi órákra, valamint a cég egyéb kiegészítőire, ékszereire), az Omega nagykövetekre, valamint a cég történetére. Sok esetben az érdeklődőknek gondot szokott okozni megtalálni a már valahol kinézett példányt a gyártó hivatalos oldalán. Nos, az Omega esetében ez nincs így, ugyanis nagyon jól átlátható módon listázzák ki a típusokat, altípusokat. A menüből kiválaszthatjuk azt az óracsaládot, amely érdekel bennünket, így az egész kollekció elénk tárul, és könnyedén megtalálhatjuk kedvenc modellünket. Fontos tudni, hogy az Omega nagyon sok változatban hozza ki az óráit, éppen ezért egy adott modellen belül is sok-sok variáció közül választhatunk. A részletes adatlapon pedig a specifikációitól kezdve a nagyfelbontású képeken át mindent megtalálhatunk a kiválasztott óráról.

A részletes adatlapon mindent
megtalálunk a kiválasztott óráról
A részletes adatlapon mindent megtalálunk a kiválasztott óráról

Az Omega számos nagykövettel büszkélkedhet. Mint azt már előző, az Omega történetéről szóló cikkünkben is megemlítettük, Nicole Kidman színésznőtől egészen Sergio Garcia golfbajnokig terjed a lista. Mindegyik nagykövetről részletesen olvashatunk, illetve megtekinthetjük azokat a karórákat, melyeket reklámoznak, népszerűsítenek.

Sergio Garcia is Omega
nagykövet
Sergio Garcia is Omega nagykövet

A “Spirit & History” menüpontban pedig a készítők elkalauzolnak bennünket a világhírű cég történetébe, olvashatunk a különböző Omega-fejlesztésekről, mint például a Co-Axial szerkezet, illetve részletesebb olvasnivalót találhatunk arról, milyen szempontok alapján készül az Omega órák dizájnja. Ezen kívül megtalálhatjuk az évek óta megjelenő Lifetime magazin eddigi kiadásait, amelyeket az Omega márkaboltokban találhatunk meg.

A Lifetime magazin James Bond
kiadása
A Lifetime magazin James Bond kiadása

A másik érdekesség, mellyel az Omegawatches.com nagyon impresszív weboldal lett, az a folyamatos frissítés, tájékoztatás. Az Omega nem kis fáradsággal frissíti a vállalatról, a márkáról híreket adó részlegét, ahol évekre visszamenőleg megtalálhatunk minden fontosabb eseményt, egy új Omega store nyitásától kezdve a komolyabb bejelentésekig. A hírek mellett pedig képek sorakoznak, így elmondhatjuk, hogy az Omega a legmagasabb szintű tájékoztatást adja a márka kedvelőinek.

Cimkék: James Bond, karóra, luxus, Omega,
2,552,340 Huf / 8,260 Eur
11,290,860 Huf / 36,540 Eur
Oldalunkon hamarosan egy nagyobb összefoglaló írás jelenik meg az idén április 9-én 21. életévét betöltő Kristen Stewartról. Ennek kapcsán a Trendmagazin a hazai rajongói közösségekkel együttműködve születésnapi ajándékcsomagot küld Kristennek!
Mivel az utóbbi időkben egyre gyakrabban esik szó ilyen-olyan módon a bulvármédiáról, ezért úgy döntöttünk, hogy egy asztalhoz ültetjük a Starity és a Trendmagazin vezetőjét.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
avatar
Shadow
-
2010.07.17. 15:26
10
jellemző hogy még az autó üldözéses jelentenél is tisztán látható mr Bond órája xD hát Toma ez marketing a javából :D
avatar
biropeti
-
2010.07.05. 19:09
9
Adrihanna: Szerintem PHOTOSHOP biztos van benne :)

Bigmaster: Igen, ez nekem is feltűnt, főleg a szíja nagyon Rolexes.
avatar
Adrihanna
-
2010.07.04. 16:45
8
szerintem is nagyon profi.. amúgy látta valaki mostanába Clooney urat élőben? tényleg ennyire yol néz ki még mindig vagy ennyire jó a team?
avatar
Toma
-
2010.07.03. 18:30
7
hmm...nekem nagyon tetzsik, ezek a képek fergetegesek..a marketingesek nagyszerű munkát végeztek :D
avatar
bigmaster
-
2010.07.03. 15:16
6
ez az agua terra egy olyan koppintas lett
rolex day date klon az egesz
nem ertem omega miert nem tartja meg a regi stilusat
helyette masokat probal kovetni
avatar
alawa
-
2010.07.03. 12:21
5
a Constellation széria gyönyörű...
avatar
Adrihanna
-
2010.07.02. 21:59
4
nagyon jó és a legjobb reklám faceket is megtalálták :$ :) hihi
avatar
Matthaus
-
2010.07.02. 21:33
3
OMEGA and world-premiere Liquidmetal® technology

When OMEGA launched its Seamaster Planet Ocean Liquidmetal® Limited Edition, the world was introduced to the very first watch to bond ceramics and Liquidmetal®, a zirconium-based alloy.

--
Azta, megint nagyot alkottak!
avatar
mandark
-
2010.07.02. 18:57
2
Valóban, talán ez a legjobb honlap a nagy óramárkák közül, mind kinézet, mind használhatóság terén.
De persze ez sem magyar... Ideje lenne az összesnek egy magyarországi oldalt létrehozni :)
avatar
Walther
-
2010.07.02. 18:23
1
Tényleg jó lett az új Omega oldal, el is nézelődtem rajta köszi:)
Fullextrás Dolce & Gabbana öltöny
A Raffaello Networknek hála befutott a szezon legmenőbb, legfeltűnőbb öltönye. Hogy melyik márkáról van szó? Természetesen a Dolce&Gabbana jelentette meg ezt a 100% gyapjúból készült, nagyon fényes kék öltönyt.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A folyamatosan kiújuló izraeli-arab konfliktus 1982-ben egy újabb fordulóponthoz érkezett, közben Michael Jackson Thriller című albuma világsikert ért el, Steven Spielberg E.T.-je pedig Golden Globe-ot nyert.