Modern külső és részletes tájékoztatás jellemzi a portált
Megújult az Omega weboldala
10 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.07.02

Modern külsővel és kibővített tartalommal nyitotta meg új weboldalát a svájci óragyártó. A megújult portál nagyon letisztult és átlátható lett. Mindn bizonnyal a legfontosabb célkitűzések azok voltak a tervezésnél, hogy a lap nagyon modern stílussal kápráztassa el az érdeklődőket, könnyedén megtalálhatóak legyenek a különféle modellek, és emellett minden olvasó többet tudjon meg magáról a cégről, a történetéről és az elért eredményekről. Azt kell mondjuk, hogy ezek a célok maradéktalanul teljesültek.

George Clooney az
Omegawatches.com főoldalán
George Clooney az Omegawatches.com főoldalán

Az Omegawatches.com menüjéből is látszik, hogy a készítők lényegében három fontos dologra akarták felhívni a látogatók figyelmét. Az Omega termékeire (női és férfi órákra, valamint a cég egyéb kiegészítőire, ékszereire), az Omega nagykövetekre, valamint a cég történetére. Sok esetben az érdeklődőknek gondot szokott okozni megtalálni a már valahol kinézett példányt a gyártó hivatalos oldalán. Nos, az Omega esetében ez nincs így, ugyanis nagyon jól átlátható módon listázzák ki a típusokat, altípusokat. A menüből kiválaszthatjuk azt az óracsaládot, amely érdekel bennünket, így az egész kollekció elénk tárul, és könnyedén megtalálhatjuk kedvenc modellünket. Fontos tudni, hogy az Omega nagyon sok változatban hozza ki az óráit, éppen ezért egy adott modellen belül is sok-sok variáció közül választhatunk. A részletes adatlapon pedig a specifikációitól kezdve a nagyfelbontású képeken át mindent megtalálhatunk a kiválasztott óráról.

A részletes adatlapon mindent
megtalálunk a kiválasztott óráról
A részletes adatlapon mindent megtalálunk a kiválasztott óráról

Az Omega számos nagykövettel büszkélkedhet. Mint azt már előző, az Omega történetéről szóló cikkünkben is megemlítettük, Nicole Kidman színésznőtől egészen Sergio Garcia golfbajnokig terjed a lista. Mindegyik nagykövetről részletesen olvashatunk, illetve megtekinthetjük azokat a karórákat, melyeket reklámoznak, népszerűsítenek.

Sergio Garcia is Omega
nagykövet
Sergio Garcia is Omega nagykövet

A “Spirit & History” menüpontban pedig a készítők elkalauzolnak bennünket a világhírű cég történetébe, olvashatunk a különböző Omega-fejlesztésekről, mint például a Co-Axial szerkezet, illetve részletesebb olvasnivalót találhatunk arról, milyen szempontok alapján készül az Omega órák dizájnja. Ezen kívül megtalálhatjuk az évek óta megjelenő Lifetime magazin eddigi kiadásait, amelyeket az Omega márkaboltokban találhatunk meg.

A Lifetime magazin James Bond
kiadása
A Lifetime magazin James Bond kiadása

A másik érdekesség, mellyel az Omegawatches.com nagyon impresszív weboldal lett, az a folyamatos frissítés, tájékoztatás. Az Omega nem kis fáradsággal frissíti a vállalatról, a márkáról híreket adó részlegét, ahol évekre visszamenőleg megtalálhatunk minden fontosabb eseményt, egy új Omega store nyitásától kezdve a komolyabb bejelentésekig. A hírek mellett pedig képek sorakoznak, így elmondhatjuk, hogy az Omega a legmagasabb szintű tájékoztatást adja a márka kedvelőinek.

Cimkék: James Bond, karóra, luxus, Omega,
10,536,900 Huf / 34,100 Eur
10,042,500 Huf / 32,500 Eur
Kristen Stewart megjelenĂŠsĂŠt igen erős kritikĂĄk szoktĂĄk ĂŠrni, lezser, kĂśnnyed, laza hĂŠtkĂśznapi viseletei miatt. SzĂźletĂŠsnapja alkalmĂĄbĂłl egy rĂśvid ĂśsszeĂĄllĂ­tĂĄst olvashattok a legemlĂŠkezetesebb ruhĂĄirĂłl.
Hennel ÁdĂĄm a Fix HD magazin műsorĂĄban beszĂŠlt a TrendmagazinrĂłl, valamint a jĂśvőbeli tervekről.
Az utĂłbbi időben szĂĄmtalan kĂŠrdĂŠs merĂźlt fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megĂŠrkeztek a vĂĄlaszok!
avatar
Shadow
-
2010.07.17. 15:26
10
jellemző hogy még az autó üldözéses jelentenél is tisztán látható mr Bond órája xD hát Toma ez marketing a javából :D
avatar
biropeti
-
2010.07.05. 19:09
9
Adrihanna: Szerintem PHOTOSHOP biztos van benne :)

Bigmaster: Igen, ez nekem is feltűnt, főleg a szíja nagyon Rolexes.
avatar
Adrihanna
-
2010.07.04. 16:45
8
szerintem is nagyon profi.. amúgy látta valaki mostanába Clooney urat élőben? tényleg ennyire yol néz ki még mindig vagy ennyire jó a team?
avatar
Toma
-
2010.07.03. 18:30
7
hmm...nekem nagyon tetzsik, ezek a képek fergetegesek..a marketingesek nagyszerű munkát végeztek :D
avatar
bigmaster
-
2010.07.03. 15:16
6
ez az agua terra egy olyan koppintas lett
rolex day date klon az egesz
nem ertem omega miert nem tartja meg a regi stilusat
helyette masokat probal kovetni
avatar
alawa
-
2010.07.03. 12:21
5
a Constellation széria gyönyörű...
avatar
Adrihanna
-
2010.07.02. 21:59
4
nagyon jó és a legjobb reklám faceket is megtalálták :$ :) hihi
avatar
Matthaus
-
2010.07.02. 21:33
3
OMEGA and world-premiere Liquidmetal® technology

When OMEGA launched its Seamaster Planet Ocean Liquidmetal® Limited Edition, the world was introduced to the very first watch to bond ceramics and Liquidmetal®, a zirconium-based alloy.

--
Azta, megint nagyot alkottak!
avatar
mandark
-
2010.07.02. 18:57
2
Valóban, talán ez a legjobb honlap a nagy óramárkák közül, mind kinézet, mind használhatóság terén.
De persze ez sem magyar... Ideje lenne az összesnek egy magyarországi oldalt létrehozni :)
avatar
Walther
-
2010.07.02. 18:23
1
Tényleg jó lett az új Omega oldal, el is nézelődtem rajta köszi:)
Csíkos Tommy Hilfiger ing
Ha beszereztünk egy kényelmes mokaszint és fehér nadrágunk is van, akkor már csak a megfelelő ingekről kell gondoskodnunk.

IdĂŠn sem lesz hiĂĄny Ăşj karĂłrĂĄkbĂłl, erről a bĂĄzeli ĂłrakiĂĄllĂ­tĂĄs gondoskodik. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂŠn ĂŠrkezett el 40. ĂŠvfordulĂłjĂĄhoz a Patek Philippe legnĂŠpszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂŠre kĂŠt kĂźlĂśnleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂŠ Weber elemzĂŠsĂŠből kiderĂźl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svĂĄjci luxusĂłrĂĄk toplistĂĄjĂĄt. A mĂĄsodik helyen az Omega ĂĄll.
Az idei Baselworld kiĂĄllĂ­tĂĄs is szĂĄmtalan ĂşjdonsĂĄgot tartogat a luxusĂłrĂĄk rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂźlő cikkĂźnkben a legĂŠrdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂźnk!
JavĂĄban dĂşlt a salvadori polgĂĄrhĂĄborĂş, a tovĂĄbbra is forrongĂł KĂśzel-Keleten az izraeli lĂŠgierő meglepetĂŠs csapĂĄst mĂŠrt az iraki atomerőműre, megalakult a Music Television ĂŠs az első Indiana Jones-film is mozikba kerĂźlt.