Nézd meg a gálán készült képeinket!
Megvannak az I’m Beautiful győztesei!
Kocsis Katica    2012.08.23    67 hozzászólás

Lezárult a nagy megmérettetés, hiszen kiderült, hogy ki az a három lány, akik az I’m Beautiful szépségverseny legszebbjeinek bizonyultak. A döntő a Moulin Rouge-ban került megrendezésre.

Fotók: Oroszvári Péter
Fotók: Oroszvári Péter

Az este igencsak nagy izgalmakkal indult mindenki számára: a szülők és rokonaik gyermekeikért, a zsűri kedvenc jelöltjeiért szoríthatott. A Moulin Rouge 8 órára meg is telt azokkal az emberekkel, akik hónapok óta végigkísérték a verseny folyását és egyre izgatottabban várták, hogy mit is hoz majd el ez az este. A résztvevőket Adrihanna Sastre köszöntötte, aki elmondta, hogy hónapok óta keményen készülnek erre az eseményre, mindenki – a szakmai zsűri és a részvevők egyaránt – lelkesen és kitartóan küzdött, hogy ez az este valóban tökéletes és különleges lehessen.


A szakmai zsűri bemutatására is sor került a gála elején: a lányokat olyan nevek értékelték, mint Jónás Ildikó a MissQ vezető tervezője, Nelly Chole a Nelly Chole Limited Trend Collection divattervezője, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon igazgatója, Dudus Nóra az IMW Media Group koreográfusa, Mártai Marianna, a Zuii Organic vezető sminkmestere, Hoglmayer Attila, a Wella Professionals Hungary fodrásza és Barta Péter fitness- és aerobikedző. A verseny az IMW Media Group tulajdonosának, Zöllei S. Márk szavaival vette kezdetét, mely így hangzik: „Mi nem állítjuk, hogy olyat tudunk, amit más nem, de úgy igen, ahogyan azt senki más.” ezt az estét is ez a mondat határozta meg.


A 12 döntős először utcai viseletben mutatkozott be: a Nelly Chole törtfehér és kék szettjeiben vonultak végig. Láthatóan nagyon élvezték, ahogyan megmutathatják magukat, persze az ő arcukon is ott volt az izgalom. Az utcai viselet bemutatása után azonban volt egy lélegzetvételnyi szünetük, hiszen a színpadon két forró, nyári hangulatú tánccal fokozták a hangulatot a Botafogo táncosai, Szabó Szidónia és Tóth Árpád.


A hangulat e pezsgő táncok után csak még tovább forrósodott, hiszen a lányok a Moulin Rouge főcímdalára egy szexi koreográfiát bemutatva csodás aranyszínű Vivien Vance fürdőruhákban vonultak fel a férfiak legnagyobb örömére. A fürdőruhás bemutató után Széles Iza lépett a színpadra, aki gyönyörű, jazz-es hangjával mindenkit levett a lábáról. Elhangzott többek között a Christina Aguleira: I’m beautiful vagy Bill Whitlers Ain’t no sunshine című száma is.


Iza produkciója után a lányokra az utolsó megmérettetés várt: Nelly Chole estélyi ruháiban kellett elkápráztatniuk a zsűrit. A fekete, hosszú ruhák nagyszerűen kiemelték szépségüket, ezt már csak mosolyukkal tudták fokozni a lányok. Az estélyis szereplés után a zsűri félrevonult és meghozta a döntését. Egy hosszabb szünet következett, majd újra Széles Iza szórakoztatta a közönséget csodás hangjával.


Adrihanna Sastre az eredményhirdetés előtt kihangsúlyozta, hogy a lányok közül itt már mindenki nyertesként távozik, hiszen olyan élményekben volt részük, melyekről álmodni sem mertek volna. Ráadásul az IMW Media Groupban dolgozó tagok ezután is fontosnak tartják, hogy e 12 döntős lány sorsát egyengessék, segítsék őket a divatszakma rögös útjain. A királynő és udvarhölgyei megnevezése előtt még sor kerül a különdíjak átadására: Mártai Marianna Horváth Melindát kérte fel, hogy legyen a Zuii karácsonyi kampány arca, Bencze Zoltán egy exkluzív fotózást ajánlott fel Lőrincz Áginak, Jónás Ildikó pedig egy 30.000 forintos Miss Q vásárlási utalvánnyal lepte meg Babirák Barbarát.


A két udvarhölgyi címet Mocsári Melissza és Horváth Melinda nyerték el, akik egy 20.000 és egy 50.000 forintos Nelly Chole vásárlási utalvánnyal, valamint egy egyedi tervezésű Vivien Vance fürdőruhával lettek gazdagabbak. Az I’m Beautiful 2012 Summer királynője pedig Rauschenberger Anita lett, aki a cím mellett még egy Bencze Zoltán által felajánlott divatfotózást és egy két személyre szóló vacsorát is nyert. Ezenfelül megjutalmazták egy 30.000 forint értékű Nelly Chole és egy 70.000 forint értékű MissQ vásárlási utalvánnyal, valamint Beauty Box 20.000 forint értékű utalványával is. Továbbá Anita is nyert egy egyedi tervezésű Vivien Vance fürdőruhát, amiben bizonyára tökéletes alakja lesz hiszen Barta Péter egy fél éves fitnesz bérlettel ajándékozta meg a BP Fitness edzőtermébe.


A verseny végén a főszervezők egyikét, Adrihanna Sastre-t elkaptuk egy pár kérdés erejéig: Hogy érezted magad a gálán? Mennyire izgultál?

Eszméletlenül. Végig remegett a kezem-lábam. A döntő szerintem nagyon izgalmas volt és igazság szerint örülök, hogy végül kiültem a zsűriből és műsort vezettem, mert nagyon nehéz lett volna a döntés számomra, mivel a lányok a tábor ideje alatt nagyon hozzám nőttek. Nagyon megkedveltem mindegyikőjüket, mindenki elnyerte a bizalmamat, éppen ezért szeretném egyengetni az útjukat a divatszakmában. Azt gondolom, szükségük is van erre, mert ez egy eléggé rögös terep.


Ki volt a kedvenced a 12 döntős közül?

Ez nagyon nehéz kérdés, de bevallom, hogy nekem Mészáros Vivien volt a kedvencem. Vivi egy tündéri teremtés, én tudom, hogy Ő igazi királynő és szerintem nagyon szép is, e mellett rendkívül szorgalmas. A másik kedvencem a hozzáállása miatt Horváth Melinda. Ez a két lány bevallom engem is ösztönzött, hogy csináljam végig a versenyt, értük és a többi tízért is érdemes volt. Ők kőkeményen végig küzdötték a tábort, rendkívül korrekt módon, teljes őszinteséget és aktivitást mutattak velünk szemben, ez pedig nagyon fontos a szakmában. Ezenkívül nagyon alázatosak, Melinda nem fog a címtől elszállni, és Vivi sem attól a címtől amit neki ajándékoztam. Úgy döntöttem, hogy személyes kedvencemet azzal jutalmazom, hogy az I'm Beautiful arca lehet.

Mennyit fejlődtek a lányok a tábor folyamán?

Rengeteget. Most a függöny mögül kukucskáltam és a castinghoz képest hatalmas meglepetést okoztak a lányok. Nem gondoltam volna, hogy négy nap felkészülés után egy ilyen profi show-val fognak szolgálni nekünk. Persze ehhez hozzájárult Nórinak (Dudus Nóra) a kreativitása és a beléjük fektetett energiája is, de nem jött volna létre ez az egész, ha a lányok nem ilyen aktívak és szorgalmasak, rengeteget gyakoroltak, rengeteget készültek a mai napra.


Lesz ennek a versenynek folytatása is?

Természetesen lesz. Nem titkolt szándékom jövőre is megrendezni a magazin színeiben ezt a szépségversenyt, viszont sokkal nagyobb hangot szeretnék neki adni, az a célom, hogy minél nagyobb legyen ez az esemény és minél több emberhez eljusson a híre. Az IMW Media Group ügyvezetője Zöllei S. Márk támogatott a végsőkig idén is a rendezvény teljes szervezésében és lebonyolításában. Nem állunk meg az I’m Beautiful 2012 Summer után sem. Most éppen azon győzködöm Márkot, hogy jövőre engedje meg, hogy a 12 szüntelenül nyüzsgő lányom mellé kapjak 12 fiút is.

További képeink a gáláról:

avatar
Palma
-
2012.09.23. 18:36
67
Hellobello


Én a fekete haju lanynak adnam a koronat, o a legszebb sztem :)


Adamrol meg ez egy szuper kep lett :)


Palma :)
avatar
druida
-
2012.09.18. 17:50
66
miley16: ez hol divat?
avatar
Lion
-
2012.09.17. 16:37
65
En ha lehetne tuti mennek minden ilyenre, tok poen lehet :D
avatar
cukorka
-
2012.09.14. 21:02
64
még jó hogy ott volt Ádám ha a magazin főpartner :) neki volt vajon kedvence?
avatar
sly
-
2012.09.12. 21:47
63
hjaaj megint a lényegről megy a vita :))
avatar
Florahh
-
2012.09.11. 08:48
62
druida: Ebbe belekötni! Szerintem totál természetes hogy ilyenekről is írnak, de neked mi a bajod ezzel?
avatar
Alex89
-
2012.09.10. 12:39
61
Druida te nagyon hülye vagy : D
avatar
Adrihanna
-
2012.09.10. 08:29
60
A szépségversenyek kimerítik a szépségipari tevékenységi körbe tartozó dolgokat. A magazin képviseletében Ádámnak kötelessége olyan feladatokat ellátni, ami nektek lehet fura. A magazin médiapartnerként jelent meg így nekgq jelen kellett lennie.
avatar
kocsiskatica
-
2012.09.09. 21:16
59
Kedves druida! Nyilvánvalóan az is egyfajta trend, hogyan néznek ki a lányok aktuálisan. Ezt pedig egy szépségversenyből nagyon jól ki lehet szűrni. A 12 döntős stílusából is kiderül például, hogy ma már a lányok jobban kedvelik a sötétebb hajszínt, míg néhány évvel ezelőtt a szőke hódított nagyon. De lehetne még ilyeneket mondani. A másik pedig: a szépségversenyen a lányok tehetséges magyar divattervezők ruháit viselték. Ez szerintem szintén beleillik a trend fogalmába. :) Nem Ádámot vagy magamat akarok ezzel mentegetni, egyszerűen csak nem értem, miért gondolod úgy, hogy nem fér össze ez az esemény egy ilyen jellegű magazin profiljával. Remélem, meg tudtalak győzni az ellenkezőjéről :)
avatar
miley16
-
2012.09.09. 19:37
58
druida: ha divattal foglalkozik a tm akkor ezzel mért ne? ? ez nem bulvár de nembaj
avatar
druida
-
2012.09.09. 16:50
57
Valaki mondja már meg mi a lópikulát keres egy ilyen rendezvényen Hennel Ádám.
A Trendmagazin mióta közvetít szépségversenyeket?
Ezután mi jön? Bulvárshow elemzések?
avatar
csumpi
-
2012.09.09. 16:47
56
hihh vicces h Adri probalja mindig csititani a hozzaszolokat :) de ez nem nagyon allnak le :)
avatar
zsu
-
2012.09.09. 00:12
55
Adri ne feltekenykedj!!! xP
avatar
Adrihanna
-
2012.09.08. 23:09
54
Adri edzett =) a másik Főnimmel is ezt csinálják rajongói táboros pasikat fogok ki főnöknek =) még jó, hogy a magánéletben nem rohangálnak a párom után lányok.... tuti nem sűrűn hagynám őket életben =P (mmint a csajokat)
avatar
lizzy
-
2012.09.08. 11:41
53
sztem már Adri ezt megszokta az évek alatt :)
avatar
Karessz
-
2012.09.05. 20:18
52
Petrát semmi sem tántorítja el, ezt már ismerjük :D de olyan vicces hogy mindig előkerül ez a téma, és ilyenkor tényleg szívját Adri vérét a lányok :D :D :D
avatar
Zitusbb
-
2012.09.03. 19:26
51
Adrinak igaza van! vissza lehetne fogni magatokat de mindegy! :) ha beír nektek valami infót vagy bármit mint most akkor az a baj ha meg nem ír semmit akkor az hogy titkolózik. meg mmivel a képeken is látszik hogy a trendmagazin partner volt nem meglepő hogy Ádám is kiment, mit kell ezt komplikálni?
avatar
Adrihanna
-
2012.09.03. 14:35
50
Petra: az volt a célom, hogy lássátok tisztán és egészséges kép legyen a fejetekben =)

Los Santos: Én élesbe élvezem ha szívják a vérem =) ;)
avatar
Petra
-
2012.09.03. 09:59
49
Adrihanna! Kösszentyű!
Ezzel nem lomboztál le, sőt!
avatar
LosSantos
-
2012.09.02. 20:56
48
Adri ne is foglalkozz vele, orult ez a lucius!
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 19:48
47
Annál jobb PR-os és Marketinges vagyok mint hogy ilyen gyenge stratégiára építsek =) ez kérem övön aluli volt Uram ;) =) ennél többre méltathatna! ;)
Ez nem PR volt, igyekszem tisztába tenni az emberek fejében a hamis képet amit kialakítottak =) Kezdek együttérezni Ádámmal, mióta nagyobb rivaldafénybe kerültem és rólam is azt képzelik, hogy csak a VIPból integetve lehet látni =) de ez nem igaz, mi amúgy emberek vagyunk, ha elvágom a kezem vérzik, ha tüsszögnöm kell tüsszentek és ha álmos vagyok alszom =) és az Olimpus környékén nem voltam még nem hogy onnan szálltam volna le =)

A marketing tevékenységeim meg minden nemű beképzeltség nélkül igen jók és nem ezen a szinten mozognak =P
avatar
lucius
-
2012.09.02. 19:32
46
\"A tűz....

Én emlékszem miről beszélt.... azt mondta.. Katica, ez egyszerűen elképesztő! Fel tudod fogni milyen érzés az mikor az emberek rájönnek, szuperhős vagy? Már napszemüvegben járok mindenfelé, mert leleplez a szemem.

=)

ÁDÁM EMBER! Higgyetek nekem! Nagyon jófej, normális, és ezen a Földön él, köztünk jár és ugyan olyan mint a szomszédod, padtársad, kollégád, tanárod, barátod stb.\"

Ez az új pr strategy?
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 19:21
45
Ez csak annyira titok, hogy én mint a szervező magazin vezetője se tudom =) az mennyire jó? =P
egy biztos: NAGYON VÁROM!
A csajokkal tuti olyan szuper lesz mint idén, a fiúkra meg edzek mert már előre látom, hogy minden éjszaka ki kell rángatni őket a jacuzziból és visszakergetni a hotelbe, mert kiszöknek stb.... lesz ám bajom nem is kicsi =) de megcsináljuk =)
avatar
Florahh
-
2012.09.02. 18:38
44
Adrihanna: ez tetszett :))

jövőre hogy lesz? egyszerre a fiúk lányok? vagy még titok? :)
avatar
Adrihanna
-
2012.09.02. 18:03
43
A tűz....

Én emlékszem miről beszélt.... azt mondta.. Katica, ez egyszerűen elképesztő! Fel tudod fogni milyen érzés az mikor az emberek rájönnek, szuperhős vagy? Már napszemüvegben járok mindenfelé, mert leleplez a szemem.

=)

ÁDÁM EMBER! Higgyetek nekem! Nagyon jófej, normális, és ezen a Földön él, köztünk jár és ugyan olyan mint a szomszédod, padtársad, kollégád, tanárod, barátod stb.
avatar
Petra
-
2012.09.02. 10:56
42
Bármiről is beszélt Ádám most is ott a szemeiben a tűz :)
Tényleg nagyszerű képek!
avatar
Zelda
-
2012.08.30. 19:37
41
Jó lehetett nagyon :) végre Ádám is felbukkant
avatar
kocsiskatica
-
2012.08.30. 14:10
40
Kedves one_girl! Pontosan nem emlékszem, egész este nagyon magyaráztunk. :) De szerintem épp a partyfotók népszerűségéről volt szó. Tudniillik egy idő után Oroszvári Petit megrohamozták az emberek, hogy ne csak az eseményről, hanem róluk is készüljenek klassz fotók :)
avatar
one_girl
-
2012.08.29. 21:49
39
kocsiskatica: mit magyarázott Ádám ennyire? :)
avatar
andy
-
2012.08.28. 20:52
38
ez vicces :)) Regi ahol lehet kérdezősködik de nem nagy sikerrel :))
Barna Fendi sál
Az itt látható Fendi sálat viselhetjük szinte bármivel. Világosabb ruhákhoz is kiváló, de egy sötétebb, elegánsabb összeállítást is képes feldobni.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1987-ben Jasszer Arafat vezetésével megindult az első palesztin intifáda, a Föld elérte az ötmilliárdos népességet, a mozikat pedig meghódította Gordon Gekko.