Nzd meg a gln kszlt kpeinket!
Megvannak az I’m Beautiful gyztesei!
Kocsis Katica    2012.08.23    67 hozzszls

Lezárult a nagy megmérettetés, hiszen kiderült, hogy ki az a három lány, akik az I’m Beautiful szépségverseny legszebbjeinek bizonyultak. A dönt a Moulin Rouge-ban került megrendezésre.

Fotk: Oroszvri Pter
Fotk: Oroszvri Pter

Az este igencsak nagy izgalmakkal indult mindenki számára: a szülk és rokonaik gyermekeikért, a zsri kedvenc jelöltjeiért szoríthatott. A Moulin Rouge 8 órára meg is telt azokkal az emberekkel, akik hónapok óta végigkísérték a verseny folyását és egyre izgatottabban várták, hogy mit is hoz majd el ez az este. A résztvevket Adrihanna Sastre köszöntötte, aki elmondta, hogy hónapok óta keményen készülnek erre az eseményre, mindenki – a szakmai zsri és a részvevk egyaránt – lelkesen és kitartóan küzdött, hogy ez az este valóban tökéletes és különleges lehessen.


A szakmai zsri bemutatására is sor került a gála elején: a lányokat olyan nevek értékelték, mint Jónás Ildikó a MissQ vezet tervezje, Nelly Chole a Nelly Chole Limited Trend Collection divattervezje, Nagy Judit a Beauty Box szépségszalon igazgatója, Dudus Nóra az IMW Media Group koreográfusa, Mártai Marianna, a Zuii Organic vezet sminkmestere, Hoglmayer Attila, a Wella Professionals Hungary fodrásza és Barta Péter fitness- és aerobikedz. A verseny az IMW Media Group tulajdonosának, Zöllei S. Márk szavaival vette kezdetét, mely így hangzik: „Mi nem állítjuk, hogy olyat tudunk, amit más nem, de úgy igen, ahogyan azt senki más.” ezt az estét is ez a mondat határozta meg.


A 12 dönts elször utcai viseletben mutatkozott be: a Nelly Chole törtfehér és kék szettjeiben vonultak végig. Láthatóan nagyon élvezték, ahogyan megmutathatják magukat, persze az arcukon is ott volt az izgalom. Az utcai viselet bemutatása után azonban volt egy lélegzetvételnyi szünetük, hiszen a színpadon két forró, nyári hangulatú tánccal fokozták a hangulatot a Botafogo táncosai, Szabó Szidónia és Tóth Árpád.


A hangulat e pezsg táncok után csak még tovább forrósodott, hiszen a lányok a Moulin Rouge fcímdalára egy szexi koreográfiát bemutatva csodás aranyszín Vivien Vance fürdruhákban vonultak fel a férfiak legnagyobb örömére. A fürdruhás bemutató után Széles Iza lépett a színpadra, aki gyönyör, jazz-es hangjával mindenkit levett a lábáról. Elhangzott többek között a Christina Aguleira: I’m beautiful vagy Bill Whitlers Ain’t no sunshine cím száma is.


Iza produkciója után a lányokra az utolsó megmérettetés várt: Nelly Chole estélyi ruháiban kellett elkápráztatniuk a zsrit. A fekete, hosszú ruhák nagyszeren kiemelték szépségüket, ezt már csak mosolyukkal tudták fokozni a lányok. Az estélyis szereplés után a zsri félrevonult és meghozta a döntését. Egy hosszabb szünet következett, majd újra Széles Iza szórakoztatta a közönséget csodás hangjával.


Adrihanna Sastre az eredményhirdetés eltt kihangsúlyozta, hogy a lányok közül itt már mindenki nyertesként távozik, hiszen olyan élményekben volt részük, melyekrl álmodni sem mertek volna. Ráadásul az IMW Media Groupban dolgozó tagok ezután is fontosnak tartják, hogy e 12 dönts lány sorsát egyengessék, segítsék ket a divatszakma rögös útjain. A királyn és udvarhölgyei megnevezése eltt még sor kerül a különdíjak átadására: Mártai Marianna Horváth Melindát kérte fel, hogy legyen a Zuii karácsonyi kampány arca, Bencze Zoltán egy exkluzív fotózást ajánlott fel Lrincz Áginak, Jónás Ildikó pedig egy 30.000 forintos Miss Q vásárlási utalvánnyal lepte meg Babirák Barbarát.


A két udvarhölgyi címet Mocsári Melissza és Horváth Melinda nyerték el, akik egy 20.000 és egy 50.000 forintos Nelly Chole vásárlási utalvánnyal, valamint egy egyedi tervezés Vivien Vance fürdruhával lettek gazdagabbak. Az I’m Beautiful 2012 Summer királynje pedig Rauschenberger Anita lett, aki a cím mellett még egy Bencze Zoltán által felajánlott divatfotózást és egy két személyre szóló vacsorát is nyert. Ezenfelül megjutalmazták egy 30.000 forint érték Nelly Chole és egy 70.000 forint érték MissQ vásárlási utalvánnyal, valamint Beauty Box 20.000 forint érték utalványával is. Továbbá Anita is nyert egy egyedi tervezés Vivien Vance fürdruhát, amiben bizonyára tökéletes alakja lesz hiszen Barta Péter egy fél éves fitnesz bérlettel ajándékozta meg a BP Fitness edztermébe.


A verseny végén a fszervezk egyikét, Adrihanna Sastre-t elkaptuk egy pár kérdés erejéig: Hogy érezted magad a gálán? Mennyire izgultál?

Eszméletlenül. Végig remegett a kezem-lábam. A dönt szerintem nagyon izgalmas volt és igazság szerint örülök, hogy végül kiültem a zsribl és msort vezettem, mert nagyon nehéz lett volna a döntés számomra, mivel a lányok a tábor ideje alatt nagyon hozzám nttek. Nagyon megkedveltem mindegyikjüket, mindenki elnyerte a bizalmamat, éppen ezért szeretném egyengetni az útjukat a divatszakmában. Azt gondolom, szükségük is van erre, mert ez egy eléggé rögös terep.


Ki volt a kedvenced a 12 dönts közül?

Ez nagyon nehéz kérdés, de bevallom, hogy nekem Mészáros Vivien volt a kedvencem. Vivi egy tündéri teremtés, én tudom, hogy igazi királyn és szerintem nagyon szép is, e mellett rendkívül szorgalmas. A másik kedvencem a hozzáállása miatt Horváth Melinda. Ez a két lány bevallom engem is ösztönzött, hogy csináljam végig a versenyt, értük és a többi tízért is érdemes volt. k kkeményen végig küzdötték a tábort, rendkívül korrekt módon, teljes szinteséget és aktivitást mutattak velünk szemben, ez pedig nagyon fontos a szakmában. Ezenkívül nagyon alázatosak, Melinda nem fog a címtl elszállni, és Vivi sem attól a címtl amit neki ajándékoztam. Úgy döntöttem, hogy személyes kedvencemet azzal jutalmazom, hogy az I'm Beautiful arca lehet.

Mennyit fejldtek a lányok a tábor folyamán?

Rengeteget. Most a függöny mögül kukucskáltam és a castinghoz képest hatalmas meglepetést okoztak a lányok. Nem gondoltam volna, hogy négy nap felkészülés után egy ilyen profi show-val fognak szolgálni nekünk. Persze ehhez hozzájárult Nórinak (Dudus Nóra) a kreativitása és a beléjük fektetett energiája is, de nem jött volna létre ez az egész, ha a lányok nem ilyen aktívak és szorgalmasak, rengeteget gyakoroltak, rengeteget készültek a mai napra.


Lesz ennek a versenynek folytatása is?

Természetesen lesz. Nem titkolt szándékom jövre is megrendezni a magazin színeiben ezt a szépségversenyt, viszont sokkal nagyobb hangot szeretnék neki adni, az a célom, hogy minél nagyobb legyen ez az esemény és minél több emberhez eljusson a híre. Az IMW Media Group ügyvezetje Zöllei S. Márk támogatott a végskig idén is a rendezvény teljes szervezésében és lebonyolításában. Nem állunk meg az I’m Beautiful 2012 Summer után sem. Most éppen azon gyzködöm Márkot, hogy jövre engedje meg, hogy a 12 szüntelenül nyüzsg lányom mellé kapjak 12 fiút is.

További képeink a gáláról:

avatar
Adrihanna
-
2012.08.23. 20:04
7
=) milyen elcipelni? jtt magtl? hm? fel se merl? exclusive rendezvnyrl beszlnk s mint egyik f mdiapartner, mert hogy ugye az n magazinom volt a f szervez, a TM a f partner, gy neki ktelez jelense volt =) alap.... ne kpzeljtek mr egy sznob bunknak aki nem jr el ilyen komolyabb fashion rendezvnyekre =)

Anita s az udvarhlgyei is egy vig birtokoljk a cmket. oly annyira, hogy ma mosolyogtam s blintottam r a jv vi designra =) februrba elkezdjk a project trgyalsait s mrciustl szerintem indul a mandula ;) =)
avatar
Tissy
-
2012.08.23. 16:46
6
Adrii! elbrtad cipelni dmot is?? ezt rhattad volna elbb :DD ♥

aki itt kirlyn lett az egy vig kapja meg a djat? jvre jra lesz vlogats stb??
avatar
petra19
-
2012.08.23. 16:23
5
dej nagy kpek! n mg sose voltam ilyenen de majd egyszer elmennk (mint nz :D)
avatar
gabesz21
-
2012.08.23. 12:14
4
huu men :D
avatar
Adrihanna
-
2012.08.23. 10:47
3
Az egyik kpen van egy hlgy, Vivien Vance, a mrka vezet tervezje. A frdruhkat Vivi s Judit a zsribl vlasztottk. Az arany szn kivlasztsa Mrk j zlst dicsrik ;). A ruha szponzorokat meg n vlogattam ssze gy. =)
avatar
blondeprincess
-
2012.08.23. 06:29
2
Kr hogy nem tudtam ott lenni! :( De a kpek kicsit visszaadjk a hangulatot :o)
A frdruha nagyon szp, ki vlasztotta ki?
avatar
biropeti
-
2012.08.23. 01:58
1
Szuper kpek! Grat a gyztes lnyoknak!
Paul Smith 'Las Vegas' vlltska
A tavalyi nagy sikert aratott "Mini" kollekció után idén is egy újabb limitált szériával rukkolt el a Paul Smith, ezúttal Las Vegasra épült fel egy kollekció.

Idén sem lesz hiány új karórákból, errl a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissül cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzésébl kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissül cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
A nyolcvanas évek derekán több terror támadás is történt, de elindult a világsztárokat tömörít USA for Africa project is.