A luxuspiac zászlóshajója új kezekben
Megvették a Neiman Marcust
Munkatársunktól    2013.10.03    0 hozzászólás

A luxusáruházak világában az eddigi legnagyobb üzlet köttetett nemrég: a Neiman Marcus bolthálózat az Ares Management és a Canadian Pension Plan Investment Board tulajdonába került. Az amerikai üzletlánc 6 milliárd dollárért kelt el, 1 milliárddal többért, mint amennyit a 2005-ös tranzakciónál fizettek érte. Az új tulajdonosok nagyon jelentős tőkebefektetést terveznek, hogy megerősítsék a Neiman Marcus piacvezető szerepét a luxuscikkek kereskedelmében. A két új tulajdonos egyenlő részesedéssel bír, és az eddigi management is megtartottak egy kisebb hányadot.

Luxuscikkek minden
mennyiségben
Luxuscikkek minden mennyiségben

A 79 boltból álló hálózat régóta arról híres, hogy rendkívül engedékeny politikát folytat a vevőkkel szemben, a standardokat jelentősen túllépve. Az iparág legelső ilyen kezdeményezéseként, 1984-ben indították el törzsvásárlói programjukat, amelynek azóta már 144 000 tagja van, ez azért is bizonyult jó iránynak, mert az elmúlt év bevételeinek a 40%-át a törzsvásárlók megrendelései adták. Napjainkban a Neiman Marcus egyet jelent a luxussal, ahol a tehetős nők és férfiak egyaránt megtalálják a számukra kedvező divatcikkeket. Kínálatukban olyan nagy márkák szerepelnek, mint a Gucci, a Salvatore Ferragamo, a Saint Laurent, a Lanvin, vagy éppen a Brunello Cucinelli.

A férfiak is költhetik a
pénzüket
A férfiak is költhetik a pénzüket

A vállalat abban is élen járt, hogy elsőként kezdtek el online is értékesíteni még 2000-ben. „Bízom benne, hogy vásárlóink és partnereink osztoznak a lelkesedésünkben, hogy az új befektetőink hozzásegítenek minket, hogy tovább folytassunk egy olyan üzletet, amely a luxusról és a divatról szól, ahol a legfontosabb a figyelmes kiszolgálás és az innovatív marketing” – nyilatkozta Karen Katz vezérigazgató.

Akik figyelemmel követik a luxus szektor történéseit, emlékezhetnek, hogy az év elején már történt egy nagy tulajdonosváltás, akkor a Saks Fifth Avenue is egy kanadai üzlethálózathoz került, 2,4 milliárd dollárért.

Cimkék: divat, luxus,
Még nem érkezett hozzászólás!
Szólj hozzá te is!

Ahhoz, hogy hozzászólhass a cikkhez, előbb be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, az alábbi adatok megadásával megteheted, a hozzászólásod pedig egyből megjelenik az oldalon.

Kép beillesztése: http://domain.hu/kepneve.jpg - egy hozzászólásban több kép is elhelyezhető!

Mennyi 8 és 1 összege?
Ez védelmi célokat szolgál, szimplán írd be a fenti összeadás összegét!
Prémium Dolce&Gabbana blézer
A YOOX új kollekcióinak a legütősebb és legegyedibb zakóját ezúttal is a Dolce & Gabbana hozza.

Legfrissebb hozzászólások
26
Vapiano – Egy falat...
villo, 2017.06.18. 20:48
7
A pápai pilóták egyedi...
Robcsi001, 2017.05.12. 19:39
1
Mi történt Taylor Lautner...
DaveLee, 2017.01.10. 23:10
9
Kalifornia megelőzte...
szzol, 2016.12.22. 23:37
2
George R. R. Martin beszólt...
Corall, 2016.11.07. 23:51
29
Tini vagyok, hogyan...
barbarakovacs, 2016.10.06. 09:29
Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Miután a hatvanas-hetvenes években ugrásszerűen nőtt a TV-készülékek száma a háztartásokban világszerte, egyre nagyobb hatást gyakoroltak az emberek életére a különböző Tv-sorozatok.