Kalifornia legexkluzívabb részén fekszik
Mesés birtok Montecitoban
Munkatársunktól    2015.12.31    0 hozzászólás

Kalifornia állam egyik legrangosabb területén, Montecito szívében található a Rockbridge névre hallgató birtok, amelyet a Sorrell Design tervezett, a felépítése pedig közel öt évet vett igénybe. A „Chateau of Riven Rock” névre hallgató birtok teljesen rejtve van a kíváncsi szemek elől, egy 7,38 hektáros területen, ahol többszintű rózsakert, százéves olajfák, gyönyörű pázsit és magas olasz ciprusfák veszik körül. Az épületet még 2004­-ben kezdték el építeni, ma pedig már 9 luxus hálószobával, 16 fürdőszobával, egy csodás úszómedencével, egy romantikus borospincével, edzőteremmel, korszerű konyhával, egy szórakoztató szobával, és egy külső játszótérrel, valamint teniszpályával kápráztatja el lakóit. Eltekintve minden általa kínált luxustól, a hihetetlen tervezéstől és a magánszférától, ez a pompás rezidencia mindemellett hihetetlen panorámás hegyi kilátást biztosít egész Montecito­ra és az óceánra. A „Chateau of Riven Rock” ingatlanpiaci értéke 49,5 millió dollár!

Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy egy egész rovatot szentel a 20. század egyik legemlékezetesebb évtizedének, a legendás nyolcvanas éveknek.