Háromszoros árért
Modifikált Rolex Milgauss Lagerfeld arcképével
Munkatársunktól    2014.01.17    0 hozzászólás

A neves divattervező Ă©s a Bamford Watch Department összefogásának eredmĂ©nyekĂ©ppen lĂ©trejött a Lagerfeld által ihletett Rolex Oyster Perpetual Milgauss. A matt feketĂ©re átvarázsolt Ăłra számlapján megtalálhatĂł Karl Lagerfield aláírása, de 7 Ăłránál mĂ©g az arckĂ©pe is helyet kapott. A Bamford által felturbĂłzott Rolexhez 19 ezer euróért (vagyis a hagyományos Milgauss árának háromszorosáért) lehet hozzájutni a Karl Lagerfeld márkaboltokban, Párizsban vagy MĂĽnchenben.

Lila Versace pulóver
Egy elegáns úriember gardróbjából sem hiányozhat a lila szín, ami ugyan legtöbbször kiegészítőkön jelenik meg (leggyakrabban nyakkendőkön), ám a bátrabbak akár ruhadarabokat is vásárolhatnak ilyen színben.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1986-ot egy negatĂ­v szimbĂłlummá vált katasztrĂłfa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyĂ©kolta be, az Ă©v egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplĂ©sĂ©vel pedig a Top Gun hĂłdĂ­totta a mozikat.