A Knight Frank ingatlaniroda összeállította mely városokban a legdrágább ingatlant vásárolni
Monaco - A világ legdrágább környéke
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.04.23

A világ legdrágább luxusingatlanai a Monacói Hercegség területén találhatóak egy londoni székhelyű ingatlanközvetítő iroda összeállítása szerint, három egymást követő évben is a hercegséget illeti ez a cím.

Monaco vezeti a listát
Monaco vezeti a listát

A Knight Frank ingatlaniroda adatai alapján, átlagosan 65.600 dolláros árral kell számolnia annak négyzetméterenként, aki ingatlant akar venni magának - a kedvező adózási viszonyairól híres - Monacóban. A piacon London a második 56.300 dolláros négyzetméter árral, míg az ötödik helyet Párizs foglalja el 40.500 dollárral. Monacóban a legdrágább adás- vétel egy 340 millió dolláros üzlet volt, egy 1.600 négyzetméteres luxusingatlan cserélt gazdát. A vevő nevét nem hozták nyilvánosságra, de az érintett ingatlaniroda annyit elárult, hogy az új tulajdonos a Közel-Keletről érkezett.

Szingapúrban is emelkednek az
ingatlanárak
Szingapúrban is emelkednek az ingatlanárak

Sanghajban emelkednek legjobban a lakóingatlanok árai, 21 százalékos emelkedés tapasztalható, illetve Mumbaiban és Szingapúrban is felfelé mennek az árak. Liam Bailey, a Knight Frank iroda vezetője kifejtette, hogy az ingatlanpiacon a fejlesztések és a biztonságos politikai, és jogi környezet a jövőben fontos tényezők lesznek.

Cimkék: ingatlan, luxus, otthon,
avatar
Szeki
-
2011.04.23. 19:11
3
Nagyon drága ott a m2 :O!
avatar
LosSantos
-
2011.04.23. 15:41
2
Elég dúrva ingatlanárak!
avatar
kantorjozsef
-
2011.04.23. 14:40
1
Nem meglepő, Monaco gyönyörű!
Barna lencsés Prada napszemüveg
Ha új napszemüvegben gondolkodtok, íme egy igazán jó választás! A férfiak általában szeretik a fekete, sötétszürke változatokat, de szerintem egy barna, illetve aranyszínű szemüveg is elfér ezek mellett.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1986-ot egy negatív szimbólummá vált katasztrófa, a Csernobil-i atomreaktor robbanása árnyékolta be, az év egyik legnagyobb slágere a 'Rock me Amadeus' volt, Tom Cruise főszereplésével pedig a Top Gun hódította a mozikat.