A Knight Frank ingatlaniroda összeállította mely városokban a legdrágább ingatlant vásárolni
Monaco - A világ legdrágább környéke
3 hozzászólás
Molnár Gergely    2011.04.23

A világ legdrágább luxusingatlanai a MonacĂłi HercegsĂ©g terĂĽletĂ©n találhatĂłak egy londoni szĂ©khelyű ingatlanközvetĂ­tő iroda összeállĂ­tása szerint, három egymást követő Ă©vben is a hercegsĂ©get illeti ez a cĂ­m.

Monaco vezeti a listát
Monaco vezeti a listát

A Knight Frank ingatlaniroda adatai alapján, átlagosan 65.600 dolláros árral kell számolnia annak nĂ©gyzetmĂ©terenkĂ©nt, aki ingatlant akar venni magának - a kedvező adĂłzási viszonyairĂłl hĂ­res - MonacĂłban. A piacon London a második 56.300 dolláros nĂ©gyzetmĂ©ter árral, mĂ­g az ötödik helyet Párizs foglalja el 40.500 dollárral. MonacĂłban a legdrágább adás- vĂ©tel egy 340 milliĂł dolláros ĂĽzlet volt, egy 1.600 nĂ©gyzetmĂ©teres luxusingatlan cserĂ©lt gazdát. A vevő nevĂ©t nem hozták nyilvánosságra, de az Ă©rintett ingatlaniroda annyit elárult, hogy az Ăşj tulajdonos a Közel-Keletről Ă©rkezett.

Szingapúrban is emelkednek az
ingatlanárak
Szingapúrban is emelkednek az ingatlanárak

Sanghajban emelkednek legjobban a lakĂłingatlanok árai, 21 százalĂ©kos emelkedĂ©s tapasztalhatĂł, illetve Mumbaiban Ă©s SzingapĂşrban is felfelĂ© mennek az árak. Liam Bailey, a Knight Frank iroda vezetője kifejtette, hogy az ingatlanpiacon a fejlesztĂ©sek Ă©s a biztonságos politikai, Ă©s jogi környezet a jövőben fontos tĂ©nyezők lesznek.

Cimkék: ingatlan, luxus, otthon,
2,286,600 Huf / 7,400 Eur
7,632,300 Huf / 24,700 Eur
avatar
Szeki
-
2011.04.23. 19:11
3
Nagyon drága ott a m2 :O!
avatar
LosSantos
-
2011.04.23. 15:41
2
Elég dúrva ingatlanárak!
avatar
kantorjozsef
-
2011.04.23. 14:40
1
Nem meglepő, Monaco gyönyörű!
Alkalmi D&G öltöny
Remek vétel az IOS kifutó kollekciójában található D&G öltöny, ami most akciós áron vihető.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
A rendszerváltás előtti utolsĂł Ă©vtizedben járunk Magyarországon, már nem diktatĂşra, mĂ©g nem demokrácia. De ennek ellenĂ©re, vagy Ă©ppen ezĂ©rt, számos emlĂ©kezetes film kĂ©szĂĽlt ebben az időszakban.