1550 és 2150 dollár között kaphatók a szemüvegek
Napszemüvegek a Maybachtól
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.11.21

A nagynevű autógyártó, a Maybach is belép a divat világába, hiszen saját tervezésű napszemüvegeket jelentet meg.


A Maybach autók páratlan és összetéveszthetetlen dizájnja a szemüvegeken is felismerhető, melyeknek kerete titániumból készül, 18 karátos sárga-, vörös-, vagy fehérarany díszítéssel, illetve lakkozott fával, bőrrel, valamint szénszállal rendelkeznek.


A lencsék minőségéről a felsőkategóriás Zeiss gondoskodik. A Maybach szapszemüvegek elhozzák minden vásárlónak a neves márka minőségét, amiért talán elfogadható a magas ár, hiszen a kollekció darabjai a felhasznált anyagoktól függően 1550 és 2150 dollár között mozognak.


További információ a hivatalos weboldalon.

avatar
Toma
-
2010.11.26. 13:43
3
ez az utolsó képen szerintme fiatalos :D
avatar
xetron
-
2010.11.25. 22:29
2
látszik hogy az apró részletekig ki van dolgozva minden!
avatar
Adrihanna
-
2010.11.25. 21:13
1
=) nekem a kocsi kell.. nagyon szeretem a maybachot! kedvenc autóm.
Szürke Calvin Klein pulóver
A Calvin Klein ismét egy remek pulóverrel jelentkezett, amit a Dress for Lessnek hála most mi is megvásárolhatunk.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Ebben az évben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önálló lemezét is.