1550 és 2150 dollár között kaphatók a szemüvegek
Napszemüvegek a Maybachtól
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2010.11.21

A nagynevű autógyártó, a Maybach is belép a divat világába, hiszen saját tervezésű napszemüvegeket jelentet meg.


A Maybach autók páratlan és összetéveszthetetlen dizájnja a szemüvegeken is felismerhető, melyeknek kerete titániumból készül, 18 karátos sárga-, vörös-, vagy fehérarany díszítéssel, illetve lakkozott fával, bőrrel, valamint szénszállal rendelkeznek.


A lencsék minőségéről a felsőkategóriás Zeiss gondoskodik. A Maybach szapszemüvegek elhozzák minden vásárlónak a neves márka minőségét, amiért talán elfogadható a magas ár, hiszen a kollekció darabjai a felhasznált anyagoktól függően 1550 és 2150 dollár között mozognak.


További információ a hivatalos weboldalon.

avatar
Toma
-
2010.11.26. 13:43
3
ez az utolsó képen szerintme fiatalos :D
avatar
xetron
-
2010.11.25. 22:29
2
látszik hogy az apró részletekig ki van dolgozva minden!
avatar
Adrihanna
-
2010.11.25. 21:13
1
=) nekem a kocsi kell.. nagyon szeretem a maybachot! kedvenc autóm.
Thomas Pink csíkos ing
A Thomas Pink ugyan hazánkban nem ismert, de bátran állíthatom hogy az egyik legminőségibb márka az ingek gyártásában.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
Ebben az Ă©vben jelent meg a nagy sikert aratott Ford Thunderbird, valamint ekkor dobták piacra Madonna első önállĂł lemezĂ©t is.