Az X-faktor felfedezettjével a jövőbeli terveiről beszélgettünk
Nikolas világsztár lesz!
11 hozzászólás
Bánhidi Dóra    2012.03.19

Nikolas úgy érzi, hogy egy évvel az X-faktor után, két klippel a háta mögött és egy készülő lemezzel maga előtt, épp jó úton halad a legnagyobb álma felé.


Nekem az X-faktorban ő volt a kedvencem, és nagyon drukkoltam neki, mert szerintem őstehetség. Minden adottsága megvan hozzá, hogy igazi világsztár legyen, és nem titkoltan ez is a célja már nagyon régóta. Takács Nikolassal egy rendezvényen sikerült interjút készítenem, ahol sármos mosolyával és őszinte tekintetével levett a lábamról, zavarba is jöttem, de nem csak emiatt volt egy kicsit nehéz kifaggatni őt, hanem azért is, mert alapvetően ő zárkózottabb típus, ami persze egyáltalán nem baj, sőt, így sokkal nagyobb kihívás volt a számomra!Nemrég jelent meg az első önálló dalod és kliped „A boldogság Te vagy” címmel, ami már a második szerelmes szerzeményed!

Igen, ez egy egyszerű, fülbemászó dal, ami abszolút a szerelmeseknek szól, direkt Valentin napra időzítettük a megjelenését is.

Az én nagy kedvencem az volt, amikor az X-faktorban a „Crazy” című dalt énekelted Gnarls Barkley-tól, szerintem az nagyon jól állt neked! Tervezel esetleg hasonló, dinamikus dalokat is a saját lemezedre?

Lesz sok minden, és lesz ilyen jellegű is természetesen. Még nagyon sok dalt kell megírni rá, és mivel próbálom nagyon változatosra elkészíteni, több szakemberrel is dolgozok rajta, hiszen így több stílust ismerek meg. Mindez persze azt eredményezi, hogy hosszabb idő lesz befejezni a munkálatokat. Még az is lehet, hogy hip-hopos témák is lesznek rajta … muszáj, mert úgy érzem, hogy az is én vagyok.

Nem csak a hangod, de az öltözködésed is egyedinek számít. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznod, akkor hogyan írnád le a stílusodat?

Igazából azt veszem fel, amiben jól érzem magam. Nyílván odafigyelek arra, hogy az előnyeimet hangsúlyozzam ki az öltözködésemmel, a nagyon passzos ruhákban nem érzem jól magam, amíg nem vagyok izmos, addig nem mutatok semmit Egyébként pedig például az amerikai énekes, Ne- Yo stílusa nagyon bejön, ő inspirál engem is. Nagyon elegáns, de közben lezser is, ezt szeretem. A kalapok és a fullcap-ek pedig nélkülözhetetlenek a számomra!


Milyen márkákat szeretsz és hogyan szoktál vásárolni?

Nem vagyok kifejezetten márkafüggő, ami jól áll, azt megveszem. Shoppingolni annyira nem szeretek, a ruhákat fel sem próbálom a próbafülkében, tudom a méretem és egyszerűen csak az alapján vásárolok.

Utazni viszont annál inkább szeretsz, januárban voltál kint New York-ban, ami, ha jól tudom, nagy álmod volt?!

Igen, ha most bejönnél a lakásomba, akkor láthatnád, hogy még a párnám is new yorkos, tényleg nagyon vonzódok ahhoz a városhoz. Jól éreztem magam kint, de arra is rájöttem, hogy nagyon sok pénz kell oda. Akkor tudatosul az emberben, hogy ő milyen apró, amikor sétál a 50th avenue-n és érzi, hogy jó lenne bemenni azokba a boltokba, de nem teheti meg … az még egy kicsit várat magára. Nem tudja 100%-osan élvezni az ember ezt a várost, ha kiszámolt összeggel megy el oda, mert nagyon drága ott az élet, egy alap szórakozóhely is, nemhogy más.

Biztos ért téged ott kint olyan élmény, amire azt mondod, hogy erre mindig emlékezni fogsz!

Igen, van kettő is. Az egyik az, amikor elmentem egy harlem-i misére, és láttam, hogy ünneplik az afroamerikaiak az Istent, a másik pedig az volt, amikor felpróbáltam egy 25 millió dolláros gyémánt nyakláncot A Szabadság-szobor viszont egy kicsit csalódás volt, mert nagyon kicsi élőben, de maga az összkép nagyon egyben van New York-ról.


Ha már épp arra jártál, akkor nem kerestél fel pár stúdiót, vagy producert, hogy beindítsa a külföldi karrieredet?

Az a baj, hogy rosszkor mentem ki, igazából a február az, amikor ott beindul minden. Van például a híres Apolló Színház, ahol amatőr esteken be lehet mutatkozni a nagy producereknek, akik aztán felfedezhetnek, de ez is februártól indult, én pedig január 25-én jöttem vissza.


Ettől függetlenül azért tervezed a külföldi karriert?

Igen, soha sem tagadtam, nekem ez a célom. Vágyom az olyan szintű elismertségre, amit csak akkor kaphatok meg, ha világsztár leszek … addig nem, amíg csak egy-egy országban ismernek engem és a zenémet. Ezért pedig mindent meg is teszek. Szerencsére egy jó csapat is áll mögöttem, nagyon sok mindenben pedig én építem saját magamat, szeretem ezeket a kreatív munkákat.

Az biztos, hogy én nagyon szurkolok Nikolasnak, hogy teljesüljön az álma, és szerintem nem én vagyok az egyedüli, aki abszolút el tudja őt képzelni egy menő amerikai klipben.

Hennel Ádám is részt vett azon a rendezvényen, ahol az ország legtehetségesebb fodrászai mutatták be munkáikat.
A Trendmagazin tavaly már bemutatta az Andrássy úton található Zegna szalont. A cikk nagyon nagy visszhangot váltott ki, éppen ezért úgy láttuk, van értelme egy újabb interjúnak is ebben a témakörben. Kolozsvári Zsuzsával, az Ermenegildo Zegna üzletvezetőjével Hennel Ádám beszélgetett.
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
avatar
intel
-
2012.03.26. 20:37
11
mikor, hogyan? amerikában befutni elég nehéz ügy lesz.
avatar
celine
-
2012.03.22. 22:12
10
szurkolok:)
avatar
Ricsiboy
-
2012.03.22. 17:53
9
Emma: Lehet, de attól még jó lenne ha hírnevet szerezne nekünk :)
avatar
Emma
-
2012.03.21. 13:33
8
Azért a világsztárságtól még nagyon nagyon messze van
avatar
gabesz21
-
2012.03.21. 01:56
7
Jó interjú lett, kiolvasható belőle hogy te is rajongó vagy :D
avatar
Zoldalma
-
2012.03.20. 17:59
6
A kalap maradjon és akkor könnyebben megjegyzik bárhova megy fellépni :)
avatar
sweetie
-
2012.03.20. 14:34
5
a New Yorkos kép nagyon tetszik! :) Szerintem érdemes lenne külföldön is próbálkoznia.
avatar
szundi
-
2012.03.19. 21:27
4
nagyon tetszik az új dala, jó lenne ha külföldön is befutna!
avatar
miley16
-
2012.03.19. 21:05
3
én szurkolok neki :))
avatar
italianfashion
-
2012.03.19. 19:16
2
Neki kellett volna nyernie!
avatar
horvath_tamas
-
2012.03.19. 17:34
1
Jó lenne, ha végre egy magyar zenész Amerikában is elismert lenne (akár Nikolas vagy Király Viktor is!)
Elegáns Hugo Boss csizma
A Hugo Boss minden szezonban cipők széles skáláját dobja piacra, még ha ez a hazai kínálatból nem is derülne ki számunkra.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
Március 21-én került megrendezésre a Trafóban az Áthallások címet viselő konferencia és beszélgetés, melynek legfőbb célja az volt, hogy bemutassa a Kádár-rendszer utolsó évtizedének kultúráját vagy ellenkultúráját.