9000 dollártól indul az áruk
Női luxusmobilok a Savellitől
3 hozzászólás
Munkatársunktól    2013.08.28

Az állandó versengés a gyengébbik és az erősebbik nem között különleges kütyüket eredményezett már eddig is. Most a Savelli akarja megmutatni, milyen az, amikor a nők számára alkotnak egy csúcstelefont - így jött létre a 11 darabból álló limitált kiadású okostelefon-kollekciója.


A svájci cég érdekes nevekkel látta el a kollekció darabjait: Gyémánt Éjszaka, Tüzes Vörös és hasonlók, de a neveken egyáltalán nem lehet csodálkozni, ha megnézzük, milyen anyagokat építettek bele a telefonokba. Szerepel a listán fekete aligátorbőr, kerámia, drágakő, arany, iguána bőr és kék strucc is. A Savelli egy nőiesen gömbölyded, mégis modern mobiltelefont akart létrehozni. A kijelzőt órákhoz használt üvegből alakították ki, hogy elérjék a különleges megjelenést, míg a telefonszériához egy híres francia DJ írt saját csengőhangot is gyártott. Azonkívül, hogy erős kötődése van a telefonnak a Jardin Secrethez, és hogy Android operációs rendszere van, nem sokat tudni a további technikai specifikációkról, de ez talán a női célközönséget úgysem annyira érdekli.

A legolcsóbb típus 9 000 dollárba kerül, a legdrágább, a találóan Fekete Őrület névre keresztelt változat pedig - mely 75 darab gyémánttal van kirakva - 118 000 dolláros árcímkével büszkélkedhet.

avatar
annacska
-
2013.08.29. 22:30
3
nekem felfoghatatlan hogy valaki miért költ ennyit egy telefonra :)
avatar
csumpi
-
2013.08.29. 18:53
2
a kék naaagyon szép :)
avatar
anima_trix
-
2013.08.29. 13:22
1
mennyire jól néz ki...
Versace ingek félár alatt
A Dress for Less folyamatosan frissülő kínálatában megjelent néhány ing a Versace-tól.

IdĂ©n sem lesz hiány Ăşj karĂłrákbĂłl, erről a bázeli ĂłrakiállĂ­tás gondoskodik. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
IdĂ©n Ă©rkezett el 40. Ă©vfordulĂłjához a Patek Philippe legnĂ©pszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletĂ©re kĂ©t kĂĽlönleges verziĂłt jelentettek be.
RenĂ© Weber elemzĂ©sĂ©ből kiderĂĽl, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusĂłrák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállĂ­tás is számtalan Ăşjdonságot tartogat a luxusĂłrák rajongĂłinak. Folyamatosan frissĂĽlő cikkĂĽnkben a legĂ©rdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velĂĽnk!
1988-ban vĂ©get Ă©rtek az iraki-iráni harcok az Ă–böl-háborĂşban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játĂ©kok, a Die Hard pedig Ăłriási sikert Ă©rt el a mozikban.