Hol lazítsunk a legforróbb hónapokban?
Nyári programok Európa-szerte
6 hozzászólás
Boskovics Bianka    2013.06.22

Dilemma, hogy a számtalan kikapcsolódási lehetőség közül melyiket válasszuk. Ki ilyet, ki olyat kedvel. Töretlenül népszerű a nemzetközileg is elismert, hazai Sziget Fesztivál, ám az utazás szerelmeseinek kedvéért hagyjuk hátra a megszokottat, és barangoljuk be a kontinenst!

Sónar Fesztivál, Spanyolország


Több tízezres tömeget mozgat meg minden évben, három nappalon és éjjelen áthúzódik. Zenei fesztiválról beszélhetünk, tehát minden fogékony fülűnek kellemes kikapcsolódást nyújt. A modern művészetek rabjai kiváltképp élvezhetik, hisz a Sónar nagy hangsúlyt fektet az elektronikus dallamokra, mint például a techno vagy a house.

Kingston Fesztivál, Egyesült Királyság


Akik hőségben is szívesen tömik a pocakjukat, nem kell aggódniuk, a legkülönfélébb ínyencségek várják őket. Ezen a rendezvényen elmaradhatatlan a kifinomult borkóstolás és a csokoládéízlelés. Továbbá megismerkedhetünk a marokkói konyha remekeivel, a sushi készítés rejtelmeivel, profivá pedig hivatásos séfek varázsolják az itt töltött napokat.

Avignon Fesztivál, Franciaország


A Nyugat-Európában elterülő ország létezése óta centruma volt mindannak, ami magában foglalja a kultúrát, a művészeteket. Épp ezért az ilyen érdeklődésűeknek ajánljuk a dél-franciaországi eseményt. Megismerhetjük a „Pápák városának” nevezetességeit, amelyek között egy-egy színházi előadás kapcsolja ki a művelődni vágyó elméket.

L'Ardia di San Costantino, Olaszország


Sportosabb Olvasóink figyelmét hívnánk fel! Illetve mindenkiét, aki szereti a lovakat, a versenyeket, a gyorsaságot, akár külön-külön, akár vegyítve. Innen nem nehéz kitalálni: lóversenyről van szó, méghozzá tradicionálisról. A tempós látványosságra Szardínia szigetén kerül sor.

Ghent Fesztivál, Belgium


Itt bizony több milliós tömegről beszélünk, ez azt jelenti, hogy Belgium Európa egyik legnagyobb parádéjával büszkélkedhet. Gyökerei a 19. századra nyúlnak vissza, ma rock, jazz, hiphop koncertek színhelye. Természetesen a vendégek komfortérzetéért egyéb programok is kínálkoznak, mint például hajókázás, kóstolgatás vagy kiállítás-látogatás.

5,562,000 Huf / 18,000 Eur
4,736,970 Huf / 15,330 Eur
Megszerveztük. Azaz elintéztük, hogy a hazai rajongói közösségek a Trendmagazin segítségével üzenhessenek kedvencüknek. 
Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.
Az utóbbi időben számtalan kérdés merült fel a Trendmagazinnal kapcsolatban, amikre most megérkeztek a válaszok!
avatar
sly
-
2013.06.24. 12:09
6
semmi bajom a szigettel, de a balaton sound a kedvencem :) de ezekre is szívesen ellátogatnék egyszer, főleg Belgiumba!
avatar
notimpressed
-
2013.06.23. 17:33
5
Mi bajotok a szigettel?
avatar
xetron
-
2013.06.22. 18:45
4
A Szigeten az utóbbi 2 évben nagy visszaesést tapasztaltam, de honban tudni ezek mennyivel jobbak.
avatar
piroslabda
-
2013.06.22. 17:56
3
andris: ezekhez sose fog elérni színvonalban.
avatar
mandark
-
2013.06.22. 17:47
2
a Sónart kivéve azért nem kell összehasonlítani ezeket a Szigettel, amire amúgy igenis büszkék lehetünk, óriási program amire a világ minden feléről jönnek fiatalok!
avatar
andris
-
2013.06.22. 15:34
1
nívósabbak mint a sziget :D
Dolce&Gabbana kék farmer
A sok koptatott, agyonszaggatott "trash style" nadrág mellett szerencsére találunk elegánsabb, visszafogott farmereket is a Dolce&Gabbana kollekciójában.

Idén sem lesz hiány új karórákból, erről a bázeli órakiállítás gondoskodik. Folyamatosan frissülő cikkünkben bemutatjuk a legfontosabb modelleket.
Idén érkezett el 40. évfordulójához a Patek Philippe legnépszerűbb modellje, a Nautilus, ennek tiszteletére két különleges verziót jelentettek be.
René Weber elemzéséből kiderül, hogy a Rolex toronymagasan vezeti a svájci luxusórák toplistáját. A második helyen az Omega áll.
Az idei Baselworld kiállítás is számtalan újdonságot tartogat a luxusórák rajongóinak. Folyamatosan frissülő cikkünkben a legérdekesebb modelleket mutatjuk be, tartsatok velünk!
1988-ban véget értek az iraki-iráni harcok az Öböl-háborúban, Szöülban megkezdődtek a huszonnegyedik nyári olimpiai játékok, a Die Hard pedig óriási sikert ért el a mozikban.